[quote]
Cześć Wszystkim!
Pozdrowienia z Gdańska - mojego nowego miejsca zamieszkania!!!
Gumo - to wszystko PRAWDA! Znajomi byli w weekend w Słupsku - nad rzeką roi się od patroli!!
Może będziemy mieli własne Morrum!?!?!?
Pozdrawiam,
Gadda - Darek
Całkiem NOWY Gdańszczanin
[/quote]
Neostrada
[/quote]
Friko, co to za kryptoreklama ???
Pozdrawiam
Remek
Słupski łosoś i troć chronione jak Prezydent
Started By
Gumofilc
, 10 paź 2006 16:29
25 odpowiedzi w tym temacie
#21 OFFLINE
Napisano 12 październik 2006 - 15:10
#22 OFFLINE
Napisano 12 październik 2006 - 16:43
Remek,
Z tą krypto-reklamą Pawełkowi nie wyszło - moim dostawcą netu w 3mieście jest UPC... hihihihihihiiiiiii
Gadda
Z tą krypto-reklamą Pawełkowi nie wyszło - moim dostawcą netu w 3mieście jest UPC... hihihihihihiiiiiii
Gadda
#23 OFFLINE
Napisano 12 październik 2006 - 17:29
i dobrze że coś ktoś robi. W Łebie to w środku miasta tłuką troć i nikt im nie przeszkadza bo i po co? Jakiś promyk, tylko ciekawe czy nie zgaśnie
#24 OFFLINE
Napisano 12 październik 2006 - 18:21
[quote]
Cześć Wszystkim!
Gumo - to wszystko PRAWDA! Znajomi byli w weekend w Słupsku - nad rzeką roi się od patroli!!
Pozdrawiam,
Gadda - Darek
[/quote]
Neostrada
[/quote]
Pozdrawiam
Remek
[/quote]
Remek chyba bie sugerujesz, że jedynym akceptowalnym rozwiazaniem jest bezprzewodowy internet najlepszej na swiecie sieci czyli ... wiemy jakiej
Cześć Wszystkim!
Pozdrawiam,
Gadda - Darek
[/quote]
Neostrada
[/quote]
Pozdrawiam
Remek
[/quote]
Remek chyba bie sugerujesz, że jedynym akceptowalnym rozwiazaniem jest bezprzewodowy internet najlepszej na swiecie sieci czyli ... wiemy jakiej
#25 OFFLINE
Napisano 12 październik 2006 - 20:41
Nie @Mifek, Remek jest na tyle przyzwoitym chlopakiem ze takiego shitu ludziom by nie wciskal
ale nie zasmiecajmy threadu takimi aluzjami
Rozmawialem dzisiaj z Darkiem który zapowiedzial sie na inspekcje do Słupska to bedziemy mieli doniesienie z pierwszej reki
Do soboty mości @Gaddo
ale nie zasmiecajmy threadu takimi aluzjami
Rozmawialem dzisiaj z Darkiem który zapowiedzial sie na inspekcje do Słupska to bedziemy mieli doniesienie z pierwszej reki
Do soboty mości @Gaddo
#26 OFFLINE
Napisano 13 październik 2006 - 15:41
Bardzo cieszy taka inicjatywa w Słupsku.
Trzymam kciuki i liczę na poprawę stanu polskich rzek trociowych.
Mam nadzieję, że nie skończy się to na jesiennym pilnowaniu ciągu tarłowego i że przez cały rok i następne lata będą dbali o tą rzekę.
Parsęta też jest pilnowana od kilku lat, są akcje antykłusownicze, itp. i z tego co wiem nadal się tam nic nie zmieniło na lepsze...
@Gadda, Darek,
cieszę się, że powróciłeś do nas.
Trzymam kciuki i liczę na poprawę stanu polskich rzek trociowych.
Mam nadzieję, że nie skończy się to na jesiennym pilnowaniu ciągu tarłowego i że przez cały rok i następne lata będą dbali o tą rzekę.
Parsęta też jest pilnowana od kilku lat, są akcje antykłusownicze, itp. i z tego co wiem nadal się tam nic nie zmieniło na lepsze...
@Gadda, Darek,
cieszę się, że powróciłeś do nas.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych