Witam,jak w temacie szukam kijka na rzekę mam zamiar nim łapać ryby łososiowate,kij będzie współpracował z abu revo sx,może macie jakieś sugestie bo ciężko coś znaleźć w tym rozmiarze:(z tego co wyszukałem to tylko http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/abu-garcia-vendetta- cast-g17-a180-p1773-k10487.html
Kij castingowy 2.70-3.00m
Started By
rumcajs252
, 02 sty 2012 21:45
3 odpowiedzi w tym temacie
#1 OFFLINE
Napisano 02 styczeń 2012 - 21:45
#2 OFFLINE
Napisano 02 styczeń 2012 - 22:04
Witam,jak w temacie szukam kijka na rzekę mam zamiar nim łapać ryby łososiowate,kij będzie współpracował z abu revo sx,może macie jakieś sugestie bo ciężko coś znaleźć w tym rozmiarze:(z tego co wyszukałem to tylko http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/abu-garcia-vendetta- cast-g17-a180-p1773-k10487.html
wpisz w forumowa wyszukiwarke MARS CAST
przeczytaj wszystko uwaznie... pozniej przyecztaj jeszcze raz...
a pozniej... decyzja nalezy do Ciebie...
#3 OFFLINE
Napisano 02 styczeń 2012 - 22:51
Forumowa wyszukiwarka nie znalazła tematu ale google pomogły, przeczytałem dwa razy zgodnie z poradą i zdecydowałem,że go kupię.Pozdrawiam
#4 OFFLINE
Napisano 04 styczeń 2012 - 09:08
Witam,
jeśli jesteś zainteresowany castem o trochę wyższym przedziale rzutowym to mam na sprzedaż wedkę Daiwy (model Northcoast)o dł. 8'6 i cw do 21 gr. Mininalny cw (praktyczne)to wirówka wielkości 2. Gdyby nie dublowanie się z Talonem o tej samej gramaturze i długości juz dawno przerobiłbym tą Daiwę pod spina.
Jeśli zainteresowałem Ciebie tą wędką to prosze o kontakt mailowy.
pozdrawiam
jeśli jesteś zainteresowany castem o trochę wyższym przedziale rzutowym to mam na sprzedaż wedkę Daiwy (model Northcoast)o dł. 8'6 i cw do 21 gr. Mininalny cw (praktyczne)to wirówka wielkości 2. Gdyby nie dublowanie się z Talonem o tej samej gramaturze i długości juz dawno przerobiłbym tą Daiwę pod spina.
Jeśli zainteresowałem Ciebie tą wędką to prosze o kontakt mailowy.
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych