Zimowy zlot pstrągowy
Napisano 16 styczeń 2012 - 23:07
Napisano 16 styczeń 2012 - 23:17
Tak jak pisał Kuba w opcji pokoi w ka�źdym jest osobna łazienka z WC, pokoje są 4-ro osobowe, jest miejsce do kręcenia, mo�źna łowić z okna, wprawdzie nie przewiduje dorybień w lutym , ale nawet pod domem jak ktoś zabaluje mo�źna połowić, dla łowcy największego potoka (wypuszczonego oczywiście)- niespodzianka. Bli�źej terminu ustalę z Kubą wszystkie detale, dla os�łb z opcją partyzancką wymagane są materace i śpiwory. (spanie w pomieszczeniu z podgrzewaną podłogą) Tak jak wspominał Kuba miejsce jest ciągle w budowie ,ale jest to ju�ź faza wykończeniowa.
Z ciekawostek dodam, �źe kilka dni temu w Marczowie został złowiony pstrąg 62cm, ryba wr�łciła do wody.
pozdrawiam
Igor
Napisano 16 styczeń 2012 - 23:17

Napisano 16 styczeń 2012 - 23:23
Kuba a jak jest z licencjami? Pytam się poniewa�ź ostatnio miałem rozmowę z jednym z okręg�łw i ci panowie twierdzili �źe od tego roku ustawa wymaga aby ka�źde zezwolenie, nawet jednodniowe miało hologram. Co prawda sami jeszcze tego nie stosują, bo nie mają jeszcze wydrukowanych, ale w najbli�źszych tygodniach ma to wejść w �źycie. Mo�źna kupić przez net, jak biały człowiek czy na miejscu trzeba będzie się na poszukiwania sklepu z licencjami udać?
Lady D
Napisano 16 styczeń 2012 - 23:26

Nooo to Kolega Igor chyba coś pomorze, nigdy w tamtych okolicach nie łowiłem, a o sklepach wędkarskich nie wspomnę...
Napisano 16 styczeń 2012 - 23:28
Napisano 17 styczeń 2012 - 00:00

Napisano 17 styczeń 2012 - 00:07
Napisano 17 styczeń 2012 - 07:50
Jak odpowiedź się nie pojawi się do po dziesiątej to zadzwonię do Adasia i się do wiem.
Tak mi przyszło do głowy, czy mo�źna kogoś odpowiedzialnego za licencje ściągnąć z grodzkiego na początek zlotu, �źeby chłopaki nie musieli nigdzie jeździć. Niestety nie jestem z grodzkiego więc to tylko luźny pomysł, a słyszałem, �źe koło normalne wiec mo�źe się uda.
* Adaś - czy te�ź U Adasia - sklep wędkarski w Jeleniej G�łrze gdzie mo�źna zapłacić za kartę wędkarską.
Napisano 17 styczeń 2012 - 07:58
Dni�łwki mo�źna zakupić na stronie PZW Jelenia G�łra
http://www.pzw.jgora...ie_okresowe.htm
Czyli mo�źna bez hologram�łw i innych takich. I super.
Napisano 17 styczeń 2012 - 09:12
Wcześniej zawsze opłacałem składki w marcu i czy muszę wykupić przed wyjazdem czy wystarczy kupić pozwolenie PZW Jelenia G�łra.
Napisano 17 styczeń 2012 - 09:18
Ja mam jeszcze jedno pytanko.
Wcześniej zawsze opłacałem składki w marcu i czy muszę wykupić przed wyjazdem czy wystarczy kupić pozwolenie PZW Jelenia G�łra.
Mo�źesz kupić tylko w Jelonkach, ale dla niezrzeszonych - normalna opłata x 2 czyli za 3 dni wędkowania 150PLN
Napisano 17 styczeń 2012 - 09:35
Wpłaty na konto okręgu musicie panowie dokonać indywidualnie i nie mo�źna tego zrobić w �źaden inny spos�łb. U mnie w Tartaku będą druki kt�łre ka�źdy będzie m�łgł sobie pobrać do wypełnienia.
Dla wszystkich zainteresowanych w niedzielę (w zale�źności od pogody) zostaną przeprowadzone zajęcia korekcyjne z much�łwką.
pozdrawiam
Igor
Napisano 17 styczeń 2012 - 09:45
Do końca kwietnia jesteś nadal czlonkiem PZW i nie musisz wykupywać po cenach dla niezrzeszonychJa mam jeszcze jedno pytanko.
Napisano 17 styczeń 2012 - 10:29
Ja mam jeszcze jedno pytanko.
[/quote]
Do końca kwietnia jesteś nadal czlonkiem PZW i nie musisz wykupywać po cenach dla niezrzeszonych
[/quote]
Kuba to nie tak. Do końca kwietnia mo�źna dokonać opłaty bez konieczności wnoszenia wpisowego bo jesteś członkiem ale opłaty za wędkowanie
obowiązują od 1 stycznia do ostatniego dnia roku bez ich
wniesienia wędkować nie mo�źesz.
Napisano 17 styczeń 2012 - 11:22
Nie mozesz łowić na opłatach za 2011, ale nadal będąc członkiem pzw nie musisz opłacać dni�łwek dla niezrzeszonych
Napisano 17 styczeń 2012 - 11:54
Dokłądnie to napisałem
Nie mozesz łowić na opłatach za 2011, ale nadal będąc członkiem pzw nie musisz opłacać dni�łwek dla niezrzeszonych
Coś kojarzę �źe aby zakupić pojedyńczą dni�łwkę jako zrzeszony trzeba jednak mieć opłatę członkowską na dany rok.
Członkostwo bez opłaty ustalono do kwietnia �źeby przebrnąć przez zebrania sprawozdawcze na początku roku a wiadomo, �źe nie ka�źdy łowi w zime i tu byłby zonk bo z nowym rokiem nie było w związku zbyt wielu członk�łw niemniej opłaty za wędkowanie aby wnieść musi być i członkowska.
Napisano 17 styczeń 2012 - 12:03
Napisano 17 styczeń 2012 - 12:20
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych