Odświeżę trochę większą seryjką pstrągówek 4cm W roli głównej koza, okoń, strzebelka i pstrążek
Użytkownik Kondziu edytował ten post 07 kwiecień 2013 - 17:40
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 24 sierpień 2013 - 20:50
Dłuuugie maturalne wakacje dały mi sporo czasu na przemyślenie mojego wędkarskiego nastawienia Znudzony lekko ultra-super-hiper-lightem zacząłem szukać 'cięższej' alternatywy spędzania czasu nad wodą. Konsekwentnie zrozumiałem, że wędkarstwo nie polega wyłącznie na świeceniu 'jajami' nad wodą w pogoni za wszystkimi bezzębnymi drapieżnikami. Dlatego rozpocząłem prace nad przynętami większego kalibru, na ryby które jednak posiadają ząbki.
Na dniach spróbuję zrealizować wszystkie plany związane z zakupioną wyrzynarką i szlifierką taśmową. Modele już istnieją w moim roboczym kajeciku. Więcej już wkrótce...
PS. Mimo wszystko nie zaprzestanę produkcji moich mikrokillerków.
Pozdrawiam
Konrad Kopański
Napisano 28 sierpień 2013 - 15:29
Uwaga.
Poszukuje 2 testerów przynęt sandaczowych, oraz szczupakowych na okres jesienny. Każdy dostanie na początek 5 woblerów w zamian za ich ocenę. Wszelkie propozycje proszę wysyłać na priw.
Pozdrawiam
Konrad Kopański
Napisano 28 sierpień 2013 - 16:05
Uj zle to robisz, przeszukaj watki zobacz kto co gdzie kiedy i sam na privie zaproponuj, bo jak sie ludziska zleca to nie wyrobisz z produkcja
edit
wobki pierwsza klasa oj sprawdzilyby sie na klenikach
Użytkownik grunwald1980 edytował ten post 28 sierpień 2013 - 16:08
Napisano 28 sierpień 2013 - 16:08
nic się nie bój przesiew zrobię w innym miejscu
Napisano 28 sierpień 2013 - 16:09
Użytkownik Tomasz eS edytował ten post 28 sierpień 2013 - 16:15
Napisano 28 sierpień 2013 - 20:56
Dzięki
Piąteczki będą, jak będzie na nie sezon
Napisano 30 sierpień 2013 - 14:58
ile ważą te mikro kilerki - strasznie mi się podobają
Napisano 31 sierpień 2013 - 00:29
Mają 1,1g przy 17mm bez kotwiczki, ale lecą jak małe torpedki ze względu na kształt i rozmieszczenie ołowiu
Użytkownik Kondziu edytował ten post 31 sierpień 2013 - 00:30
Napisano 29 październik 2013 - 19:57
Kontynuacja wątku większych przynęt jest, aczkolwiek się przeciąga. Te pojadą do kolegi na testy sandaczowe...
[/IMG]
Natomiast z kopyta ruszaj produkcja przynęt na jazie, klenie oraz pstrągi. To tylko mała część (ok.100szt) tego co planuje na ten sezon zimowy. Jeśli się wszystko uda już w styczniu nagrywane będą pierwsze filmiki z wypraw, w których główną rolę zagrają oto te maleństwa
Uploaded with ImageShack.us
Napisano 17 listopad 2013 - 15:42
Wielkimi krokami nadchodzi czas pstrągów.
Mimo wszystko nie zapominam swoich korzeni strugania...
Tyle że w tym sezonie szuje się grubsza ofensywa wystarczy dla wszystkich
Użytkownik Kondziu edytował ten post 17 listopad 2013 - 15:49
Napisano 18 listopad 2013 - 00:16
To może pójdę za ciosem i wstawię od 4 propozycje kolorystyczne mikrusów ze zbiorowego zdjęcia powyżej Wagowo będą oscylowały w granicach 1,0-1,1g z kotwiczką UL Ownera, przy długości 15mm. Tonące. Są lekko pękate, a nazwa wzięła mi się sama przy caponowaniu kiedy wydawało mi się że na drucikach wiszą pestki . A że horyzonty wystają trochę poza Polskę, nazwałem nowy przybytek "Pip", czyli po angielskiemu pestka. Zapraszam do oglądania
Grafitowo-Pomarańczowy
Oliwkowo-Srebrny
Złoto-Beżowy
Srebrno-pomarańczowy
Napisano 18 listopad 2013 - 00:22
No i jak tu napisać? Że chciałbym mieć ze 2-3 Pipy do testów?
Napisano 18 listopad 2013 - 13:22
Miałem ich w sumie jeszcze nie rozprowadzać, ale jak ładnie prosisz....
Mów ile i jakich
Napisano 18 listopad 2013 - 13:54
Oliwkowo-srebrna i złoto-beżowa Pip'a budzi moje największe pożądanie
Aha, no i ze względu na rozmiar owych Pip - do kompletu pasowałaby igiełka Taki zestaw mógłby dać sporo zadowolenia
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych