#61 OFFLINE
Napisano 02 wrzesień 2018 - 09:05
- malinabar i bartosz311287 lubią to
#62 OFFLINE
Napisano 02 wrzesień 2018 - 09:08
Czy klasyczne zbrojenie w „normalne” uchwyty i spacing tez wchodzi w grę? Czy na razie tylko Iwan i Delfin, tfff, wróć Delta i Delfin?
- Werem i WronaJig lubią to
#63 OFFLINE
Napisano 02 wrzesień 2018 - 09:42
#64 OFFLINE
Napisano 02 wrzesień 2018 - 12:43
......................Jesli ktoś ma dobry poligon to śmiało można pisać , z chęcią daje kije na testy na tydzień czy dwa bo sam nie mam możliwości sprawdzenia nowości w odmiennych warunkach.
Jakąś trociową, chętnie bym na Parsęcie przetestował. Niestety za późno na wysyłkę (o ile jest takowy kijek w ofercie testowej).
Szkoda.
#65 OFFLINE
Napisano 02 wrzesień 2018 - 14:23
#66 OFFLINE
Napisano 02 wrzesień 2018 - 16:52
Mocniejsze swimbaity tak do 150-180g 2.6m tez beda?
I informuj jak jakies travele beda dostepne.
#67 OFFLINE
Napisano 02 wrzesień 2018 - 17:18
Użytkownik sharkfishing edytował ten post 02 wrzesień 2018 - 17:22
#68 OFFLINE
Napisano 02 wrzesień 2018 - 17:28
Japonskich blanks robionych w japoni! prawie nie ma jest pare firm ktore mozna liczyc na palcach jednej reki od nich kupuje blanki o swoich spe yfikacjach pare firm ktore tez mozna policzyc na palcach drugiej reki. Reszta azjatyckiej produkcji pochodzi w wiekszosc z chin (blank) mimo ze maja naklejke made in Japan co oczywiscie nie swiadczy o jakosci blanku i calej wedki .Wiec czy Januszowe blanki beda chinskie czy z ksiezyca nie wiele to zmienia wazne zeby byly zgodne z parametrami i oczekiwaniami dystrybutora a mysle ze nie wielu znas ma rozeznanie w weglu graficie szkle i ich kompozytach jak Janusz.
W rzeczy samej, niestety wiele osób nieświadomych dalej kupuje marketingowy bełkot i kupuje chrust z kilkuset procentowymi przebiciami bo ma japońską nazwę. Dzisiaj dużo firm w tej branży kieruje się ekonomią która nijak idzie w parze z jakością.
- ManieQ i januszz lubią to
#69 OFFLINE
Napisano 02 wrzesień 2018 - 18:11
Nastepne rzecza kazdy chce blanki made in Japan ale mysle ze jest NIE duzy odsetek forumowiczow na calym swiecie nie tylko na jerku ktorych na nie stac poniewaz japonscy producenci nie sprzedaja blankow wiec trzeba kupic wedke i ja przezbroic a mysle ze nie wielu stac na taka impreze wiec zostanie naj China ktora nie jest taka zla jak ja maluja a czy to Japan czy China w topowym wykonaniu lamia sie tak samo wczesniej czy pozniej lepiej pozniej oczywiscie 😀
#70 OFFLINE
Napisano 03 wrzesień 2018 - 11:08
Masz coś na stanie, szczególnie coś od 20lb w górę?
#71 OFFLINE
Napisano 03 wrzesień 2018 - 11:50
Łukasz, dołączam się do pytania o travele.
Masz coś na stanie, szczególnie coś od 20lb w górę?
Pisałem już że coś będzie w zimę ale na chwilę obecną ja się nie zajmuje ta seria bo nie mam aż tyle pojęcia żeby projektować tak trudne blanki
#72 OFFLINE
Napisano 03 wrzesień 2018 - 15:10
Pisałem już że coś będzie w zimę ale na chwilę obecną ja się nie zajmuje ta seria bo nie mam aż tyle pojęcia żeby projektować tak trudne blanki
Dzięki. Jak coś się pojawi daj znać w wątku. Widać, że parę osób jest zainteresowanych.
#73 OFFLINE
Napisano 03 wrzesień 2018 - 17:06
Jeśli "projektujesz" blanki łatwiejsze,bo takie można wyciągnąć wnioski po powyższym wpisie, to znaczy że masz bardzo szeroką wiedzę...Nie wiem, czy mam chylić czoło przed tym, czy traktować to z przymrużeniem oka...No chyba, że łatwiejszych też nie projektujesz....
Użytkownik Werem edytował ten post 03 wrzesień 2018 - 17:29
#74 OFFLINE
Napisano 03 wrzesień 2018 - 18:21
W rzeczy samej, niestety wiele osób nieświadomych dalej kupuje marketingowy bełkot i kupuje chrust z kilkuset procentowymi przebiciami bo ma japońską nazwę. Dzisiaj dużo firm w tej branży kieruje się ekonomią która nijak idzie w parze z jakością.
Hm... Czyżby chodziło tu m.in. o mające na tym forum niezłą renomę i popularne blanki na litery "M" i "S" ?
Żeby nie było - sam mam trzy kije ukręcone na blankach "M" i złego słowa nie mogę na nie powiedzieć
#75 OFFLINE
Napisano 03 wrzesień 2018 - 20:18
Jestem szczęśliwym posiadaczem kija zbudowanego przez Łukasza zupełnie niedawno temu
Gdzieś go nawet widzę na fotkach w #2 poście
Super robota i świetny patyk, który idealnie mi leży, chociaż początkowo byłem sceptycznie nastawiony do "delfina"
Czasem jednak warto posłuchać fachowca
Jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć robotę Łukasza na "żywca" to będę na SFP w Poznaniu 8.09
pozdro
Ps. Zgubiłem dzisiaj bezinwazyjny zaczep na przynęty... dramat...
Użytkownik spinspektor edytował ten post 03 wrzesień 2018 - 20:19
#76 OFFLINE
Napisano 03 wrzesień 2018 - 21:05
#77 OFFLINE
Napisano 03 wrzesień 2018 - 22:34
To mówisz że Mikado nie jest japońskie?
- bassy, homax i Profil_Nieaktywny lubią to
#78 OFFLINE
Napisano 04 wrzesień 2018 - 04:15
- esox34 lubi to
#79 ONLINE
Napisano 04 wrzesień 2018 - 07:40
Coś tam sandaczowego w długości 6'6''-7' pod 10-30gr + guma mógłbym potestować na zaporówkach...
#80 ONLINE
Napisano 04 wrzesień 2018 - 08:58
Jest coś fajnego i jaka kasa?
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: autorski, autorski-rb
AUTORSKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
WZ RodsNapisany przez Wojtek Zwolski , 13 gru 2022 |
|
|
||
AUTORSKI