Kogut Fishing Lures - przynęty z piór
#21 OFFLINE
Napisano 17 październik 2018 - 10:59
#22 OFFLINE
Napisano 22 październik 2018 - 11:21
- malinabar, woblery z Bielska i Xeo lubią to
#23 OFFLINE
Napisano 23 październik 2018 - 15:01
- miramar69, Bobby0404, malinabar i 2 innych osób lubią to
#24 OFFLINE
Napisano 23 październik 2018 - 16:58
Ale ładne te brązowe. W ostatni weekend miałem 2 sandacze na podobne kolory, tylko z pomarańczową główką. Oba wzięły na przynętę leżącą na dnie. Przy kolejnym podbiciu już były na haku.
#25 OFFLINE
Napisano 23 październik 2018 - 18:56
Ale ładne te brązowe. W ostatni weekend miałem 2 sandacze na podobne kolory, tylko z pomarańczową główką. Oba wzięły na przynętę leżącą na dnie. Przy kolejnym podbiciu już były na haku.
90% brań u mnie na kuraki jest w pierwszym opadzie jak przynęta dotknie dna i dosłownie dwie sekundy odczekania i mam pstryk Generalnie mnie to cieszy bo kopnięcia w łokieć są przecudne.
- Sadek8 lubi to
#26 OFFLINE
Napisano 23 październik 2018 - 18:59
Oczojebne kolorki, nie do przeoczenia dla mentnookich
Oj, ale oko też cieszą Bo ładna przynęta i skuteczna to klucz do sukcesu. Cieszy nasze oko i ryby
W tym sezonie bez dwóch zdań królują "oczojeby". Tamten zaś brązy i czarne
#27 OFFLINE
Napisano 23 październik 2018 - 21:23
Bardzo często tak mam szczególnie z blatówAle ładne te brązowe. W ostatni weekend miałem 2 sandacze na podobne kolory, tylko z pomarańczową główką. Oba wzięły na przynętę leżącą na dnie. Przy kolejnym podbiciu już były na haku.
Zasysały, często też daję się oszukać bo chwilami jest wrażenie że ma się zaczep, no cóż nie zawsze walą aż w łokciu boli..ps. zawsze mnie to zastanawia jak one to robią że nawet Plećka nie drgnie
- elpojo i Bobby0404 lubią to
#28 OFFLINE
Napisano 24 październik 2018 - 06:33
Mam dokładnie tak samo. Zero ruchu na plecionce, nie mówiāc już o czuciu na kiju. Po prostu przy poderwaniu czuć opór. Wiem, że ryba bo znam miejscówkę i nie ma tam żadnych zaczepów poza kamieniami. Szkoda, że tego walnięcia nie czuć ;-)Bardzo często tak mam szczególnie z blatów
Zasysały, często też daję się oszukać bo chwilami jest wrażenie że ma się zaczep, no cóż nie zawsze walą aż w łokciu boli..ps. zawsze mnie to zastanawia jak one to robią że nawet Plećka nie drgnie
Użytkownik Bobby0404 edytował ten post 24 październik 2018 - 06:34
#29 OFFLINE
Napisano 28 październik 2018 - 14:31
Kilka limitowanych główek 10 gram na lekko. Robił robotę lecz brak lakierów wstrzymał ich produkcje.
- miramar69, malinabar i woblery z Bielska lubią to
#30 OFFLINE
Napisano 30 październik 2018 - 01:17
#31 OFFLINE
Napisano 04 listopad 2018 - 12:41
Może lakiery dojdą za jakiś czas
Niestety w Pl jest kompletny brak dobrych lakierów. Tylko USA zostaje i ceny są bardzo wysokie, a i lakier musi być odpowiedni, aby pod temperaturą nie spalił się w piecu. Także jest to ciężka sprawa.
Jestem pewien, że jest to najlepsze lakierowanie w Pl. Pod względem wytrzymałości i jakości użytych lakierów UV. Testowałem masę główek malowanych jako hand made.
Kto myśli, że zrobienie koguta to taka prawda jest w błędzie. Można owszem zrobić go z gotowych materiałów lecz w moich stosuje produkty hand made jakimi są powyższe główki oraz wszelkiego rodzaj kryzy, które nadają niepowtarzalną pracę.
- miramar69, malinabar, woblery z Bielska i 1 inna osoba lubią to
#32 OFFLINE
Napisano 04 listopad 2018 - 23:13
- Brylant lubi to
#33 OFFLINE
Napisano 08 listopad 2018 - 21:12
- malinabar, woblery z Bielska i Damian83 lubią to
#34 OFFLINE
Napisano 06 kwiecień 2019 - 19:31
Na nowy sezon będzie kilka nowości.
Wprowadziłem do kogutów nowe kryzy, które pracują jeszcze lepiej w wodzie. Wróciło kilka nowych wzorów do kurnika. Kultowy kolor „okoń” znowu będzie dostępny.
- malinabar i woblery z Bielska lubią to
#35 OFFLINE
Napisano 06 kwiecień 2019 - 20:00
(...) Wróciło kilka nowych wzorów do kurnika.(...)
Jak wróciły, to nie są nowe, a jak są nowe, to nie wróciły. Chyba...
#36 OFFLINE
Napisano 06 kwiecień 2019 - 21:46
Jak wróciły, to nie są nowe, a jak są nowe, to nie wróciły. Chyba...
Hehe Wzory stare lecz w kompletnie nowym wykonaniu dlatego klasyfikuję je jako nowe
A z materiałów zostały tylko te same piórka. Także jest to nowa odsłona starego wzoru. Z tym kolorem jest zresztą długa historia
- miramar69 lubi to
#37 ONLINE
Napisano 07 kwiecień 2019 - 07:01
#38 OFFLINE
Napisano 08 kwiecień 2019 - 00:43
#39 OFFLINE
Napisano 09 kwiecień 2019 - 08:03
Nie widać go bo dziabnął głęboko a nie chciałem męczyć kropka żeby szybko trafił do wody
- woblery z Bielska i Kogut Fishing lubią to
#40 OFFLINE
Napisano 14 kwiecień 2019 - 16:01
Porządki w kurniku...
Załączone pliki
- Kogut Fishing lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: koguty sandaczowe, koguty, sandacz, kogut fishing, przynęty sandaczowe
TECH
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Sandaczowa wklejka - jak zbudować?Napisany przez zandermafija*SpinnigistaWT , 11 lut 2020 sandacz, wklejka, tech-rb |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Robinson Titan Power X9Napisany przez alphard28 , 23 sty 2019 robinson, plecionka, titanpower i 2 więcej |
|
|
||
Hand made →
Lurebuilding (wątki autorskie) →
Warsztat MorycaNapisany przez Moryc , 17 lis 2018 jigi, koguty, woblery, aerograf i 1 więcej |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Fly fishing →
Z muchą w nocy. Kleń, jaź, sandacz itp.Napisany przez jaceen , 28 maj 2018 kleń, jaź, sandacz, mucha nocą |
|
|
||
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Blank pod sandacza na ciężko do około 50g.Napisany przez Lucas , 03 gru 2017 blank, sandacz |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych