Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików

Zdjęcie

Lowrance HDS Live / Pro

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
490 odpowiedzi w tym temacie

#481 OFFLINE   rower26

rower26

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1457 postów
  • Imię:Łukasz

Napisano 16 październik 2024 - 12:05

Lowrance wypuścił na rynek coś takiego Eagle Eye™ 9 Live with T/M Transducer czyli obrazowanie Live oraz klasyczne z jednego przetwornika. Macie jakieś opinie (wiadomo, że jeszcze nie u nas) z używania takiego rozwiązania ? No i brak modułu.
4 sonar views from a single transducer with no module needed (Live Forward, Live Down, CHIRP Sonar, DownScan Imaging™ with FishReveal™

Jest już trochę filmów na yt. Finowie już testują. No dupy to nie urywa ale jest to krok w kierunku wprowadzenia obrazowania live "pod strzechy".  

#482 OFFLINE   siarq

siarq

Ekspert

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPipPip
  • 5580 postów
  • Imię:adam

Napisano 16 październik 2024 - 14:44

Zalatuje to trochę tym lvs12

#483 OFFLINE   gooral

gooral

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3459 postów
  • Lokalizacjairlandia

Napisano 01 grudzień 2024 - 22:39

czy ktos wie jaki jest pobor pradu eagle eye9? bo w 0.7A znalezione w necie mi sie wierzyc nie chce (striker 9 bierze 2x tyle)

#484 OFFLINE   Sonary i mapy

Sonary i mapy

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 4857 postów
  • LokalizacjaKrajna

Napisano 02 grudzień 2024 - 05:49

czy ktos wie jaki jest pobor pradu eagle eye9? bo w 0.7A znalezione w necie mi sie wierzyc nie chce (striker 9 bierze 2x tyle)

Dziś będę wiedział for sure- mam ten sprzęt na testach i będzie materiał u mnie na kanale YT

• gooral i golenia lubią to

#485 OFFLINE   gooral

gooral

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3459 postów
  • Lokalizacjairlandia

Napisano 02 grudzień 2024 - 09:05

Super. Mam bb i lodz. Myslalem nad strikerem vivid 9z 56 do tego echomap 9 z ls32. Ale nic z nich na bb nie wezme. Wiec zastanawialem sie tez nad zostawieniem obecnych ech na lodzi (mam humminbirda 598 czy cos i strikera 4,5) i noszeniem eagle eya pomiedzy bb a lodzia. Nie planuje montowac dziobowki (relingi i koszta) i zastanawiam sie czy taki "live z kotwicy/ w dryfie" ma jakis sens. Bo wydaje mi sie, ze na bb taki eagle eye by styknal (choc tez pytanie czy to zbytnio nie bedzie angazowac uwagi: wyswietlacz, sztyca, pletwy, wedzisko...

#486 OFFLINE   Sonary i mapy

Sonary i mapy

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 4857 postów
  • LokalizacjaKrajna

Napisano 02 grudzień 2024 - 17:31

Super. Mam bb i lodz. Myslalem nad strikerem vivid 9z 56 do tego echomap 9 z ls32. Ale nic z nich na bb nie wezme. Wiec zastanawialem sie tez nad zostawieniem obecnych ech na lodzi (mam humminbirda 598 czy cos i strikera 4,5) i noszeniem eagle eya pomiedzy bb a lodzia. Nie planuje montowac dziobowki (relingi i koszta) i zastanawiam sie czy taki "live z kotwicy/ w dryfie" ma jakis sens. Bo wydaje mi sie, ze na bb taki eagle eye by styknal (choc tez pytanie czy to zbytnio nie bedzie angazowac uwagi: wyswietlacz, sztyca, pletwy, wedzisko...

1,1 A pokazało dziś na mierniku cęgowym. 

• gooral lubi to

#487 OFFLINE   Paprykarz

Paprykarz

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1961 postów
  • Lokalizacjazachodniopomorskie

Napisano 05 grudzień 2024 - 18:17

Przy max. poborze prądu ?

#488 OFFLINE   Sonary i mapy

Sonary i mapy

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 4857 postów
  • LokalizacjaKrajna

Napisano 05 grudzień 2024 - 18:29

Przy max. poborze prądu ?

Krzysiek - tak. Dwa razy sprawdzałem bez xdcr ok 1, z - 1,2 w peaku. Dla jasności- mówimy  o Eaglu, który tu się zaplątał w wątku. 

#489 ONLINE   jacob1993

jacob1993

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1056 postów
  • LokalizacjaMielec

Napisano 06 grudzień 2024 - 20:50

Live Eagle 9 eye ktoś coś słyszał warto bo cena zachęca .

#490 OFFLINE   dragonexp

dragonexp

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 118 postów
  • Lokalizacjawarszawa
  • Imię:Arek
  • Nazwisko:AS

Napisano 06 grudzień 2024 - 21:43

Live Eagle 9 eye ktoś coś słyszał warto bo cena zachęca .

Dołączam się do pytania, zastanawiam się czy warto dokupić at2 do fs9, czy lepiej eagle 9 eye

#491 OFFLINE   l0co

l0co

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 12 postów
  • LokalizacjaWrocław

Napisano 07 styczeń 2025 - 15:28

czesc.

czy jest mozliwośc  podłączenia  i obsługi dwóch przetworników active target do jednego plotera HDS live ( nie PRO ) 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych