Marka, czy sklep oferujący ich produkty?Co chwilę jakieś nowe marki dołączają. Właśnie pojawiła się Daiwa. Może jednak nie będzie mega padliny śmierdzącej pelletem.
Rybomania WARSZAWA
#21 OFFLINE
Posted 04 December 2018 - 12:37
#22 OFFLINE
Posted 04 December 2018 - 13:03
Na browar i golonkę ktoś podjedzie?
Pewnie ja.
- godski likes this
#23 OFFLINE
Posted 04 December 2018 - 13:15
Marka, czy sklep oferujący ich produkty?
Wygląda jakby to była Daiwa - osobne stoisko.
https://rybomania.co...wcow_rybomanii/
#24 OFFLINE
Posted 04 December 2018 - 17:42
- BOB and Pisarz.......ewski Piotr like this
#25 OFFLINE
Posted 04 December 2018 - 18:53
Fakt, dzwoniłem do nich. Będą na 100%
O której zaczyna się ta afera?
- ŁukaszFZS likes this
#26 OFFLINE
Posted 04 December 2018 - 21:47
- BOB likes this
#27 OFFLINE
Posted 05 December 2018 - 10:07
Wiadomo coś o programie imprezy, ew. gdzie będzie dostępny i za ile $ filet z pstrąga?
#28 OFFLINE
Posted 06 December 2018 - 14:09
Apropos filetów. Będzie w Warszawie to akwarium?
EDIT: Facebook mówi że nie będzie, jakby kto pytał. A już ostrzyłem nożyk na pstrągale.
Edited by rower26, 06 December 2018 - 14:22.
#29 OFFLINE
Posted 06 December 2018 - 14:24
Apropos filetów. Będzie w Warszawie to akwarium?
EDIT: Facebook mówi że nie będzie, jakby kto pytał. A już ostrzyłem nożyk na pstrągale.
Szkoda, bo kupiłem dendrobenę nr 3 i miałem przyjechać na zamknięcie w niedzielę.
#31 OFFLINE
Posted 06 December 2018 - 21:47
- Hesher likes this
#32 OFFLINE
Posted 06 December 2018 - 22:43
Piotrze, używasz na kropasy wagglerów, czy tradycyjnie gęsiego pióra? A zapeszyłeś z tą przyprawą. Z Lidla? Blee. Prawdziwy patriota używa przypraw Kamisu, robionych z naturalnych ziół i ziarenek co je taki podróżnik w kapeluszu zbiera po całym świecie... Polski podróżnik. Wstydziłbyś się rodzimy rękodzielniku.
U nas Ci najprawdziwsi patrioci to głównie na Ali kupują
#33 OFFLINE
Posted 06 December 2018 - 23:10
#34 OFFLINE
#35 OFFLINE
Posted 07 December 2018 - 09:28
Piotrze, używasz na kropasy wagglerów, czy tradycyjnie gęsiego pióra? A zapeszyłeś z tą przyprawą. Z Lidla? Blee. Prawdziwy patriota używa przypraw Kamisu, robionych z naturalnych ziół i ziarenek co je taki podróżnik w kapeluszu zbiera po całym świecie... Polski podróżnik. Wstydziłbyś się rodzimy rękodzielniku.
Kamis jest jeszcze nie antypolski ale już nie polski... kontynuując temat gastronomicznego patriotyzmu
#36 OFFLINE
Posted 07 December 2018 - 10:54
#37 OFFLINE
Posted 07 December 2018 - 14:53
Będzie Lucio Łowca To może jakiś boleń wpadnie mało żywy...
- fish28 and Hesher like this
#38 OFFLINE
Posted 07 December 2018 - 14:54
To nie przychodzi mi nic innego do głowy, jak wtranżolić sashimi z pstrąga popijając je kranówką z ujęcia w Zegrzu. Możemy przeprowadzić tego typu degustację pod warunkiem, że kolejka do toalety nie będzie za długa. I jeszcze jedno. Ty pozyskujesz rybki, a ja Cię osłaniam.
Obawiam się, że kibel poza sezonem nie funkcjonuje. Pozostaje morsowanie hehehe
#39 OFFLINE
Posted 07 December 2018 - 14:55
Będzie Lucio Łowca To może jakiś boleń wpadnie mało żywy...
Lucciano Hunter co świdry pod lodem gubi.
- Dano. likes this
#40 OFFLINE
Posted 07 December 2018 - 18:47
Obawiam się, że kibel poza sezonem nie funkcjonuje. Pozostaje morsowanie hehehe
...zimna woda zdrowia doda...