Jest, znalazłem swój wątek na 5 stronie.
Witam po dwóch latach przerwy od dłubania w drewnie i pędzlowania. Tzn od kwietnia minionego roku działam, a od 2 tygodni ustawiam to co udało się wykończyć.
Pokusiło mnie wystawić się na targach EVOLUTION - albo żona pokusiła! Podczas ubieglorocznej imprezy, gdy informacje wyświetlały się w mediach społecznościowych, zapytała "dlaczego nas tam nie ma". Odpowiedziałem że z naszym typem rękodzieła musielibyśmy się już zacząć szykować do przyszłorocznych, a tak będzie to wątpliwe ekonomicznie... Narobiliśmy tych "wobsów", jak Ania je nazywa i tam jedziemy.
Tylko czasu brak, by zrobić sensowne zdjęcia, większość poustawiałem ostatnio, jedne jeszcze lakieruję, inne maluję dopiero, domówione stery od Konrada w drodze, oj niezły zapierdziel od początku grudnia.
Jak by co zapraszam na stoisko, a jak nie to mam nadzieje, że coś zostanie. Poza tym sporo jeszcze niewykonczonych w grawerze na aluminium do malowania, lub korpusów do poskładania, których już nie zdążę zrobić na przyszły weekend.
Kilka zdjęć z ustawiania i ostatnich prac, jak leci od dziś wstecz, a to gdzieś z połowa modeli: