7 od góry wygląda jak Rapala CD. Bardzo fajne woblery.
Faktycznie.Różni się na pewno tym,że pływa i jest taki grubiutszy Ale jak fajnie drobi w wodzie.6 i 7 foto to ten sam BTW dziękówka,doceniam.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 15 marzec 2013 - 23:07
7 od góry wygląda jak Rapala CD. Bardzo fajne woblery.
Faktycznie.Różni się na pewno tym,że pływa i jest taki grubiutszy Ale jak fajnie drobi w wodzie.6 i 7 foto to ten sam BTW dziękówka,doceniam.
Napisano 06 kwiecień 2013 - 05:45
Zapowiadają się świetnie, czekam na efekty końcowe
Napisano 06 kwiecień 2013 - 06:03
Może to troszkę potrwać niestety,ze względu na przebudowę generalną warsztatu i warsztatu
Napisano 06 kwiecień 2013 - 06:42
folię już masz opanowaną
Napisano 06 kwiecień 2013 - 08:21
Noo te w folii są przepiękne, estetyczny wykon,na pewno sprawdzą się na dzikiej rzece Wiśle. Gratuluję Marku talentu.
Napisano 06 kwiecień 2013 - 09:20
THX Jeśli Ty Tomku tak mówisz to chyba tak musi być,Twoja Wisła jest najdzikszą z mi znanych Wiseł
Napisano 06 kwiecień 2013 - 10:27
Szkoda że z mojej "przygody" z folia nie wyszły takie cuda , naprawdę super się zapowiada
Napisano 06 kwiecień 2013 - 10:56
Świetna folia czekam na końcowe odsłony !!!
Napisano 06 kwiecień 2013 - 14:33
Łe no pięknie oklejone. Detale, wszystkie nacięcia ładne i wyraziste. Ja tu bym widział malowanie transparentne, oszczędne, tylko na samym grzbiecie i brzuchach kryjące mocno. Bardzo ładne stadko:)
Pozdrawiam.
Napisano 06 kwiecień 2013 - 15:34
Przepiękne aluminiowe ukleje
Napisano 06 kwiecień 2013 - 16:37
Dzieki wszystkim za pochwały,czuje się wyróżniony Myślę,że można jeszcze duuużo z folii wyciągnąć-wyjdzie w praniu...
@pawlik832
Myślę,że się zgadzamy co do malowania,też takie bym widział,ale do tego jest potrzebny bardziej precyzyjny sprzęt jak aerograf.
Malowanie puchą jest jak lanie farby z wiadra Stwierdził tak mój koleżka który zajmuje się profesjonalnym malowaniem furek,motorków itp.
Tutaj jego kilka prac: http://www.gospo69.blogspot.com/
Będzie seria wobków które właśnie Gospo obiecał odstawić po swojemu...w płomieniach
Napisano 06 kwiecień 2013 - 16:38
Super wzory. Folia opanowana do perfekcji
Napisano 06 kwiecień 2013 - 21:19
Hehe chwal się chwal ale jak zjawisz się u mnie na Wiśle bez tych oklejanych wobków to już kilka "pryt"(u nas tak zwą tanie wino) poświęcę i masz przechlapane, żule z pod GS-u Cię dopadną. Muszę Cię ograbić z jakiejś boleniówki i jeszcze nad wodą kurs masz mi dać obklejania woblerów
Użytkownik Tomek1988 edytował ten post 06 kwiecień 2013 - 21:30
Napisano 09 kwiecień 2013 - 09:26
Uwielbiam takie foliowane woblery,również czekam na końcowy efekt.
Napisano 09 kwiecień 2013 - 09:52
Spokojnie Panie bez pospiechu zdążysz zrobic..bolenie w tym roku powiedziały,że zaczną brac dopiero od czerwca bo im zimno
Użytkownik bobesku edytował ten post 09 kwiecień 2013 - 09:53
Napisano 09 kwiecień 2013 - 15:25
Spokojnie Panie bez pospiechu zdążysz zrobic..bolenie w tym roku powiedziały,że zaczną brac dopiero od czerwca bo im zimno
Niekoniecznie, Marek ma zaproszenie na "moją" Wisłę, a u mnie od maja będą tłuc bo zainstalowałem kilka grzałek aby woda była idealna na 1-ego A poważnie mówiąc kiepsko to wygląda, byłem dzisiaj nad Wisłą zresztą codziennie nad nią jestem i obserwuję woda duża ale już opada, co najmniej 25 cm od wczoraj, woda brudna i baardzo zimna nawet okoliczni kłusole są wkurzeni bo tarło leszcza się opóźni
Napisano 09 kwiecień 2013 - 16:02
jak Ci Gospo odpicuje woblery to koniecznie wrzuć bo az sie doczekac nie mogę
Napisano 10 kwiecień 2013 - 05:28
Właśnie tego sie boje
jak Ci Gospo odpicuje woblery to koniecznie wrzuć bo az sie doczekac nie mogę
Wrzuce,wrzuce.Będzie na czym oko zawiesić
Napisano 10 kwiecień 2013 - 05:29
Wie ktoś może czy żywica od @Frycek to epidian?
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych