hehehehe
To ja dziękuje za malowanki,połowią u mnie na 1000 PRO
Użytkownik wildriver edytował ten post 14 październik 2013 - 10:18
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 13 październik 2013 - 23:10
hehehehe
To ja dziękuje za malowanki,połowią u mnie na 1000 PRO
Użytkownik wildriver edytował ten post 14 październik 2013 - 10:18
Napisano 21 październik 2013 - 13:04
Troszkę wreszcie potrenowałem aerograf,mały kroczek do przodu zrobiony Malowałem farbami z puszek(motip i inne)
Najpierw wariacje nt. kiełbia
Napisano 21 październik 2013 - 13:13
Fajne spektrum kolorków ,niby takie naturalne a jednak z pewnymi akcentami ,które będą działać :-)
Bardzo mi się podobają ,coraz fajniej ci wychodzi machanie tym aero :-)
Napisano 21 październik 2013 - 17:52
Witaj Maro Woby jak zawsze klasa, bolki u mnie na jednej miejscówce (wiesz jakiej) ganiają jak szalone a Ty nie przyjedziesz by po testować te nowe cukierasy Musimy zrobić jakąś wymiankę o ile będziesz chciał
Napisano 21 październik 2013 - 17:55
Dla mnie bomba, oby tak dalej
Napisano 21 październik 2013 - 18:05
boleniowki robią robote teraz na jesień ogromną :P a na te pstrągowe połowiłem kleni i kropków
Napisano 21 październik 2013 - 18:21
Boleniówki i Płaskie bardzo smacznie wyglądają ,jaśniejsze ,ciemniejsze -pięknie .
Mnie bardzo interesuje ten prototyp co się lakierek na nim pomarszczył ,cóż to będzie?
Użytkownik Krystekwolf edytował ten post 21 październik 2013 - 18:23
Napisano 21 październik 2013 - 21:19
Dzięki wszystkim za pozytywną opinie
Witaj Maro Woby jak zawsze klasa, bolki u mnie na jednej miejscówce (wiesz jakiej) ganiają jak szalone a Ty nie przyjedziesz by po testować te nowe cukierasy Musimy zrobić jakąś wymiankę o ile będziesz chciał
Tomek
Chyba pomyślę nad tym poważnie Na moich wodach bryndza trochę
boleniowki robią robote teraz na jesień ogromną :P a na te pstrągowe połowiłem kleni i kropków
Kacper
To się cieszę,że coś tam skubie na te moje stwory
Boleniówki i Płaskie bardzo smacznie wyglądają ,jaśniejsze ,ciemniejsze -pięknie .
Mnie bardzo interesuje ten prototyp co się lakierek na nim pomarszczył ,cóż to będzie?
Ten o którym piszesz to na razie jeszcze wielka niewiadoma Ma 7cm.przy 13 gramach-jest płaski w przekroju.Lakier na zdjeciu wydaje się taki dziwny,tak światło padło,w rzeczywistości jest normalny,tylko faktura jest "niestandardowa"dużo bardziej daje reflex niż zwykła łuseczka.
Użytkownik wildriver edytował ten post 28 październik 2013 - 23:51
Napisano 21 październik 2013 - 21:33
Marek mnie nie o to chodzi czy normalny czy nie,raczej co to będzie robiło pod wodą .Wrzuć go do wody i zobacz a i podziel się spostrzeżeniami .
Zresztą to ja już i tak nie wiem co jest normalne a co nie .
Napisano 28 październik 2013 - 23:35
Krystekwolf
wrzuciłem powiem tylko-działa jak fabryka chciała,w zamyśle miał byc z takim właśnie sterem i pracować z przerwami i udało się w 100 procentach.
Myślałem,że tylko jeden taki mi wyszedł,niepowtarzalny(tamtego coś mi zjadło) Ale jednak da się
Użytkownik wildriver edytował ten post 28 październik 2013 - 23:50
Napisano 29 październik 2013 - 07:19
No to miodzio Bodzio jak zasuwa dobrze.Teraz trzeba nim obłowić porządnie ,co by dojść do stałej rytmiki jego tańca .
Choć jego nieregularna praca może dawać efekty.
Napisano 04 grudzień 2013 - 02:26
Dawno nic nie było u mnie w wątku,siadłem wczoraj na chwilę do sandaczowych wobków,bo sandałki ładnie biorą Tak sobie aero troszkę po bazgrałem,żeby nie zapomnieć jak to działa a już miałem puchami malować bo lenia miałem strasznego
No i takie wyszły
Napisano 04 grudzień 2013 - 08:45
Marek leniu wyszło super, ten zielony zajefajny, te sandacze to mają z tobą przeje*** daj już im spokój
Napisano 04 grudzień 2013 - 09:48
no no , dobrze że jest je gdzie przetestować
kolorystyka ciekawa
Napisano 28 grudzień 2013 - 18:34
Napisano 28 grudzień 2013 - 20:33
Dziekówka Tomku
Faktycznie ten sezon zaliczam do udanych Mistrzem jeszcze nie zostałem
ps
Malowanie to dopiero się zacznie teraz(zima)
Napisano 28 grudzień 2013 - 21:08
Te sandaczówki wyszły Ci rewelacyjnie i już nie wspomnę o tych z poprzednich zdjęć.
Najbardziej zaciekawiły mnie te płaskie, a mianowicie ich akcja.
Chyba będą w nich stery?
Napisano 28 grudzień 2013 - 21:14
THX Tak,w płaskich są stery,ale kilka mam też bez steru.Ogólnie,jeszcze ta konstrukcja wymaga dopracowania pod kątem boleni.Potrzebna jest też gruba woda do tych wobków
Napisano 28 grudzień 2013 - 21:45
Tak czułem, że to, coś pod kątem bolka będzie.
Te bezstery, to coś mi się wydaje że, bolki ze stojącej albo spokojnej wody powinny polubić.
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych