https://youtu.be/t9P...kinKsB2d0KaSOho
Użytkownik Rampampam edytował ten post 23 grudzień 2024 - 18:15
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 23 grudzień 2024 - 17:50
Użytkownik Rampampam edytował ten post 23 grudzień 2024 - 18:15
Napisano 23 grudzień 2024 - 22:11
Nie przepadam za strojeniem domów jak choinek na święta. Ale jakoś poddałem się modzie i dziś tez udekorowałem:
.
A potem sobie przypomniałem, że jest też taka tradycja, że co się robi w wigilię, to tak potem jest cały rok … No to uwędziłem dziś te stroiki a jutro … 6:20 spadam na ryby
Napisano 23 grudzień 2024 - 23:24
Użytkownik tofik edytował ten post 23 grudzień 2024 - 23:26
Napisano 24 grudzień 2024 - 12:20
Podejrzewam, że większość ptaków z okolicy w przyszłym roku również zastosuje się do Twojej tradycji i raczy Cię odwiedzić.
Napisano 24 grudzień 2024 - 21:20
Napisano 24 grudzień 2024 - 21:29
Dałbym lajka, ale te cholerne, nowomodne nakrętki są tak upierdliwe w użyciu!
Napisano wczoraj, 00:34
Nie cierpię polityki. Ale to zdjęcie akurat zabawne. Nikt nie został wyróżniony ani napiętnowany …
Co do wędzonek. Ptaki nie przylecą bo się krzątam (latem gorzej muchy), ładnie ręczniczkiem dosuszam jak wiszą a potem na samym żarze godzina. Dopiero dymię. To podstawa, żeby nie oczadzilo wędzonek. No i brak ognia jak mięso w komorze.
Na rybach dziś, a właściwie wczoraj byłem. Twardym Cza być. 3 stopnie, mżawka, Odra długo tylko dla mnie potem sie pojawiło kilku twardych brzegowych, ale na łódce byłem sam.
Użytkownik Qh_ edytował ten post wczoraj, 00:35
Napisano wczoraj, 01:17
Hehe to proszę coś innego równie śmiesznego
Największy problem z nakrętkami mają kierowcy BMW. Już kilka takich memów widziałem.
Napisano wczoraj, 05:54
Świąteczne klimaty:
Napisano wczoraj, 09:09
jak się nazywa żona Świętego Mikołaja?
Merry Christmas!
;-)
Użytkownik Konstanty edytował ten post wczoraj, 09:10
Napisano wczoraj, 20:08
Te nakrętki to w pewien sposób miara upadku ue. Nie ważne czy ktoś uważa to za przydatne czy nie, w porównaniu do osiągnięć USA i Chin my nawet nie stoimy w miejscu. My się cofamy.
A tymczasem, pewnie znowu skarpetki
IMG_6495.jpeg 55,75 KB 11 Ilość pobrań
Napisano wczoraj, 20:14
Się nie napalaj bo jak nie ma obok wiadra naboi, to będzie elektryk na kulki ...
Użytkownik Qh_ edytował ten post wczoraj, 20:14
Napisano dziś, 04:21
Warto w byle Google wpisać sobie "liczba wynalazków na świecie" i obrazek trochę się zmieni.Hehe to proszę coś innego równie śmiesznego
Użytkownik Mysha edytował ten post dziś, 04:21
Napisano dziś, 05:02
Napisano dziś, 10:39
Dołączę poza tematem Myshy .
W Polsce nigdy twórców i wynalazców nie traktowano normalnie wyśmiewano i poniżano
Władza to sprzedawczyki czy to za czasów komuny czy teraz
.Nie jest to śmieszne ale pasuje do tego tematu .
Co nas wyróżnia to zdolności manualne i twórcze .
Jakości naszych usług żaden kraj UE nie pobije .
Ale to do niektórych nie dociera i cały czas żyją w psychologicznym dołku
nie da się , nie można , nie pasuje .
Napisano dziś, 10:46
Warto w byle Google wpisać sobie "liczba wynalazków na świecie" i obrazek trochę się zmieni.
Plus do rakiet z USA trzeba dołożyć zdjęcia twórcy ich programu rakietowego. Był nim pan von Braun. Wcześniej kierował projektem V2.
Ty tak serio ? widzę że niektórzy wszystko biorą na poważnie i zero dystansu upuść trochę z gumy, a życie będzie lepsze
Napisano dziś, 11:00
We święta to raczej alkoholu 🤣Ty tak serio ? widzę że niektórzy wszystko biorą na poważnie i zero dystansu upuść trochę z gumy, a życie będzie lepsze
Użytkownik tibhar edytował ten post dziś, 11:01
Napisano dziś, 11:06
3 użytkowników, 2 gości, 1 anonimowych