Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Jerkbait sie śmieje :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
31877 odpowiedzi w tym temacie

#5341 OFFLINE   Bujo

Bujo

Zaawansowany

• Bloggerzy
  • PipPipPip
  • 4485 postów

Napisano 23 październik 2014 - 12:12

Panowie,

Nie rozumiem skad oburzenie. Policjant ma przestrzegac prawa zas ten z filmiku je zlamal. Czasy Milicji sie skonczyly i bardzo dobrze. 

Bujo

• robbox4 lubi to

#5342 OFFLINE   Kamil Z.

Kamil Z.

Ekspert

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPipPip
  • 5317 postów
  • LokalizacjaWałbrzych/Wrocław
  • Imię:Kamil

Napisano 23 październik 2014 - 12:19

Na filmiku widac tylko to, że to nagrywający złamał prawo. Szkoda, że nagranie nie pokazuje całej sytuacji.

#5343 OFFLINE   minecjusz

minecjusz

szogun

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1712 postów
  • LokalizacjaWRZEŚNIA/ORZECHOWO
  • Imię:Przemo

Napisano 23 październik 2014 - 13:42

Pwenie komisatn jechał tym niebieskim autem o którym mowa z tablicami zrobionymi z kartonu w czesie jazdy próbnej i wpadł.....

#5344 OFFLINE   anpart

anpart

Zaawansowany

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 2077 postów

Napisano 23 październik 2014 - 14:25

f4d0e5fd-77e6-4c76-abaa-e5e466ad73e1_ori

#5345 OFFLINE   Bujo

Bujo

Zaawansowany

• Bloggerzy
  • PipPipPip
  • 4485 postów

Napisano 23 październik 2014 - 14:30

Na filmiku widac tylko to, że to nagrywający złamał prawo. Szkoda, że nagranie nie pokazuje całej sytuacji.

Kamil,

Jest oczywiste, ze milicjant zlamal prawo i doskonale o tym wie stad taka a nie inna rekacja. Ja sie temu facetowi nie dziwie...

Bujo

#5346 OFFLINE   Kamil Z.

Kamil Z.

Ekspert

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPipPip
  • 5317 postów

Napisano 23 październik 2014 - 14:41

Nie wiem, gdzie tą oczywistość widzisz(może na innym filmiku?) i nie wiem, gdzie tam widzisz milicjanta, ale chyba nie ma co ciągnąć tej dyskusji, bo po pierwsze to "j.pl się śmieje" a po drugie chyba nie ma to sensu...

P.S. A zdziwić to się powinien operator ;)

Pozdrówka
Kamil

#5347 OFFLINE   Bujo

Bujo

Zaawansowany

• Bloggerzy
  • PipPipPip
  • 4485 postów

Napisano 23 październik 2014 - 14:55

Nie wiem, gdzie tą oczywistość widzisz(może na innym filmiku?) i nie wiem, gdzie tam widzisz milicjanta, ale chyba nie ma co ciągnąć tej dyskusji, bo po pierwsze to "j.pl się śmieje" a po drugie chyba nie ma to sensu...

P.S. A zdziwić to się powinien operator ;)

Pozdrówka
Kamil

No tak zapomnialem, wszystko musi byc jasne na 100% wraz z aktem wlasnosci ziemi owego krzyczacego na biednego i niewinnego straznika systemu obecnie panujacego. Ow tez biedny czlowiek zostal zapewne skrzyczany na ulicy przy kontroli i teraz dostanie z miesiac wolnego by mogl dojsc do siebie.

Bujo

#5348 OFFLINE   Panek

Panek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2387 postów
  • Imię:Karol

Napisano 23 październik 2014 - 16:03

sam się nagrał jak ubliża funkcjonariuszowi na służbie więc nie zdziwię się jak jeszcze za to pierdnie :)

#5349 OFFLINE   Meme

Meme

booom

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3094 postów
  • LokalizacjaWarszawa - Tarchomin
  • Imię:Michał
  • Nazwisko:Oświeciński

Napisano 23 październik 2014 - 16:13

Nie rozumien o co szum - z tego co wiem policjant nie ma prawa wejdc na Twoja posesje chyba ze ma podejrzenia czegos tam a jak sie okaza zle to musi dostarczyc nakaz od prokuratora w ciagu 7 dni.... A jak nie ma mozesz go zrugac ile chcesz ( tym bardziej ze policjant gra glupa i zachowuje sie jak lekko cofniety...) masz takie prawo jak zarzadac jego nr legitymacji ( gdzie ten policjant odpowiada cmoknij sie w pompke). Wybaczcie panowie zeby to byla ulica i policja miala racje to juz dawno by chlopa skula a ze wiedzieli ze nie maja to wybaczcie zachowanie policjanta ponizej pewnego poziomu...

Pewnie straz wiejska co pobila chlopaka az podpisal to tez glupota i symulacja mlodego....

Użytkownik meme174 edytował ten post 23 październik 2014 - 16:19

#5350 OFFLINE   venom_666

venom_666

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1865 postów
  • LokalizacjaRypin
  • Imię:Marian
  • Nazwisko:Stępniewski

Napisano 23 październik 2014 - 16:19

Zanim wydasz kolego wyrok, to obejrzyj jeszcze raz...
Zapewne wjechał na posesję za owym "niebieskim" z tablicami z kartonu... Wybacz, ale jeśli ktoś ucieka na teren prywatny po popełnieniu wykroczenia to policjant ma prawo za nim wejść/wjechać.

#5351 OFFLINE   Meme

Meme

booom

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3094 postów

Napisano 23 październik 2014 - 16:21

Dlatego napisalem jezeli mieli prawo to co innego ale z filmu tego nie wywnioskuje - a ze stoi cos z niebieskimi tablicami to troche malo informacji. Tym bardziej jezeli by mieli pewnosc swojego postepowania to by innaczej sie zachowali.

Użytkownik meme174 edytował ten post 23 październik 2014 - 16:26

#5352 OFFLINE   Meme

Meme

booom

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3094 postów

Napisano 23 październik 2014 - 19:17

Pwenie komisatn jechał tym niebieskim autem o którym mowa z tablicami zrobionymi z kartonu w czesie jazdy próbnej i wpadł.....

Gdzie wy widzicie te niebieskie tablice - ogladam 3-4 raz i nie moge ich zobaczyć. Dodatkowo facet z filmu prosi jedynie o przestawienie samochodu ( radiowozu) po czym mogli by dokonywać kontroli samochodu....

Użytkownik meme174 edytował ten post 23 październik 2014 - 19:21

#5353 OFFLINE   minecjusz

minecjusz

szogun

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1712 postów

Napisano 23 październik 2014 - 19:47

Pisałem o niebieskim aucie nie o niebieskich tablicach :P

Z treści rozmowy wynika, że wbili do komisu, żeby je (te niebieskie auto) skontrolować.....które gdyby cały czas na terenie prywatnym stało i nie wyjeżdzało na drogę publiczną to nie mogliby kontrolować ;)  Co nie zmiania faktu, że Radiowóz mogli zostawić przed komisem (choć jeśli wjechali za nim aby go skontrolować, bo widzieli jak jedzie i ma np tablice pisane markerem to mogli wjechać).  Osoba bluzgająca nie grzeszy kutrurą, a Policjanci wedzą, bo sami do konca nie znają przepisów i nie wiedzą jak się zachować. Policjant powinien się wylegitymować na prośbę obywatela, w stosunku do którego prowadzone są tak zwane "czynności służbowe" ;)

#5354 OFFLINE   Meme

Meme

booom

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3094 postów

Napisano 23 październik 2014 - 19:58

Sa inne filmy i samochod nie ma niebieskich tablic ani napisanych tablic niebieskiem markerem... A człowiekiem który bluzga jest Zbigniew Stonoga poczytac mozecie o nim w google ja sie nie bede wypowiadac - to była zwykła drogowa kontrola i policja po poproszeniu o usunieciu swojego auta z posesji powinna to zrobic. To tak samo jakby jechali za kims i wjechali Ci do bramy za to osoba bo akurat tu skrecila - co byscie zrobił ? Pewnie podziwiali policyjna akcje :)

I nie nie jestem przeciwnikiem policji - ale tak samo jak my oni tez maja przepisy za ktore nie moga wykraczac - usa kraj strachu przed kazdym z oznaka... ja bym wolal pozwolenie dla kazdego na bron w domu :) czulbym sie bezpieczniej bo gdy jakis debil na tarchominie prawie nie trafil mojej dziewczyny w glowe sztucznymi ogniami ( rakieta pocisk ) w sierpniu !! i gdy zadzwonilem na polcije to uslyszalem ze maja wazniejsze "akcje " i w wolnej chwili sprawdza - co dalo rezultat pare kur** i chuj** prosba o numer legitymacji *** - moje imie i pelne dane znal bo sie przstawilem i jakos odrazu patrol sie znalazl - oczywiscie wyszedlem pogadalem z policjantami - byli bardzo grzeczni i kulturalni nawet o rybach pogadalismy - a Pana z telefonu po usłyszeniu ze patrol ladnie przeprosiłem i wyjaśniłem czemu sie unioselm :)

Wybaczcie za dluzszy post ale ten chwali polcije co nie miał z nimi do czynienia mi sa obojetni jak zeszloroczny snieg - niech wykonuja swoja prace dobrze - tyle od nich wymagam :)

Użytkownik meme174 edytował ten post 23 październik 2014 - 20:06

#5355 OFFLINE   minecjusz

minecjusz

szogun

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1712 postów

Napisano 23 październik 2014 - 20:03

On nie zatrzymał się do kontroli, a więc jest to traktowane jako ucieczka przed policją i pewnie dla tego wjechali za nim - 30ta sekunda

#5356 OFFLINE   Kamil Z.

Kamil Z.

Ekspert

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPipPip
  • 5317 postów

Napisano 23 październik 2014 - 20:04

Dlatego tak właśnie wygląda ocenianie sytuacji nie znając całej sprawy. Całej prawdy i tak się pewnie nie dowiemy.

#5357 OFFLINE   Del Toro

Del Toro

Ekspert

• Moderatorzy
  • 8027 postów
  • LokalizacjaLondyn, UK

Napisano 23 październik 2014 - 20:06

Nasi tu byli...

daily_picdump_1661_640_high_91.jpg

#5358 OFFLINE   Del Toro

Del Toro

Ekspert

• Moderatorzy
  • 8027 postów
  • LokalizacjaLondyn, UK

Napisano 23 październik 2014 - 20:09

ok_seriously_wtf_is_happening_here_46.gi

• minecjusz i Iras1975 lubią to

#5359 OFFLINE   minecjusz

minecjusz

szogun

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1712 postów

Napisano 23 październik 2014 - 20:10

....co byscie zrobił ? Pewnie podziwiali policyjna akcje :)

W Gorzowie podziwiałem strzelaninę do jakiegoś kolesia z łomem i policjanta co się chował za radiowozem, a policjantka stała twardo - praktycznie kierowała akcją, a potem go postrzelili :D

#5360 OFFLINE   Meme

Meme

booom

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3094 postów

Napisano 23 październik 2014 - 20:12

:) Było trzeba castem rzucac- bys pokazał jak lowic grube ryby :D

wyjasnienia ... jaka jest prwada nigdy sie nie dowiemy :)

Użytkownik meme174 edytował ten post 23 październik 2014 - 20:13

• Panek i minecjusz lubią to

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

1 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Białek