Panowie,
Nie rozumiem skad oburzenie. Policjant ma przestrzegac prawa zas ten z filmiku je zlamal. Czasy Milicji sie skonczyly i bardzo dobrze.
Bujo
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 23 październik 2014 - 12:12
Panowie,
Nie rozumiem skad oburzenie. Policjant ma przestrzegac prawa zas ten z filmiku je zlamal. Czasy Milicji sie skonczyly i bardzo dobrze.
Bujo
Napisano 23 październik 2014 - 12:19
Napisano 23 październik 2014 - 13:42
Pwenie komisatn jechał tym niebieskim autem o którym mowa z tablicami zrobionymi z kartonu w czesie jazdy próbnej i wpadł.....
Napisano 23 październik 2014 - 14:25
Napisano 23 październik 2014 - 14:30
Na filmiku widac tylko to, że to nagrywający złamał prawo. Szkoda, że nagranie nie pokazuje całej sytuacji.
Kamil,
Jest oczywiste, ze milicjant zlamal prawo i doskonale o tym wie stad taka a nie inna rekacja. Ja sie temu facetowi nie dziwie...
Bujo
Napisano 23 październik 2014 - 14:41
Napisano 23 październik 2014 - 14:55
Nie wiem, gdzie tą oczywistość widzisz(może na innym filmiku?) i nie wiem, gdzie tam widzisz milicjanta, ale chyba nie ma co ciągnąć tej dyskusji, bo po pierwsze to "j.pl się śmieje" a po drugie chyba nie ma to sensu...
P.S. A zdziwić to się powinien operator
Pozdrówka
Kamil
No tak zapomnialem, wszystko musi byc jasne na 100% wraz z aktem wlasnosci ziemi owego krzyczacego na biednego i niewinnego straznika systemu obecnie panujacego. Ow tez biedny czlowiek zostal zapewne skrzyczany na ulicy przy kontroli i teraz dostanie z miesiac wolnego by mogl dojsc do siebie.
Bujo
Napisano 23 październik 2014 - 16:03
sam się nagrał jak ubliża funkcjonariuszowi na służbie więc nie zdziwię się jak jeszcze za to pierdnie
Napisano 23 październik 2014 - 16:13
Użytkownik meme174 edytował ten post 23 październik 2014 - 16:19
Napisano 23 październik 2014 - 16:19
Napisano 23 październik 2014 - 16:21
Użytkownik meme174 edytował ten post 23 październik 2014 - 16:26
Napisano 23 październik 2014 - 19:17
Pwenie komisatn jechał tym niebieskim autem o którym mowa z tablicami zrobionymi z kartonu w czesie jazdy próbnej i wpadł.....
Gdzie wy widzicie te niebieskie tablice - ogladam 3-4 raz i nie moge ich zobaczyć. Dodatkowo facet z filmu prosi jedynie o przestawienie samochodu ( radiowozu) po czym mogli by dokonywać kontroli samochodu....
Użytkownik meme174 edytował ten post 23 październik 2014 - 19:21
Napisano 23 październik 2014 - 19:47
Pisałem o niebieskim aucie nie o niebieskich tablicach
Z treści rozmowy wynika, że wbili do komisu, żeby je (te niebieskie auto) skontrolować.....które gdyby cały czas na terenie prywatnym stało i nie wyjeżdzało na drogę publiczną to nie mogliby kontrolować Co nie zmiania faktu, że Radiowóz mogli zostawić przed komisem (choć jeśli wjechali za nim aby go skontrolować, bo widzieli jak jedzie i ma np tablice pisane markerem to mogli wjechać). Osoba bluzgająca nie grzeszy kutrurą, a Policjanci wedzą, bo sami do konca nie znają przepisów i nie wiedzą jak się zachować. Policjant powinien się wylegitymować na prośbę obywatela, w stosunku do którego prowadzone są tak zwane "czynności służbowe"
Napisano 23 październik 2014 - 19:58
Sa inne filmy i samochod nie ma niebieskich tablic ani napisanych tablic niebieskiem markerem... A człowiekiem który bluzga jest Zbigniew Stonoga poczytac mozecie o nim w google ja sie nie bede wypowiadac - to była zwykła drogowa kontrola i policja po poproszeniu o usunieciu swojego auta z posesji powinna to zrobic. To tak samo jakby jechali za kims i wjechali Ci do bramy za to osoba bo akurat tu skrecila - co byscie zrobił ? Pewnie podziwiali policyjna akcje
I nie nie jestem przeciwnikiem policji - ale tak samo jak my oni tez maja przepisy za ktore nie moga wykraczac - usa kraj strachu przed kazdym z oznaka... ja bym wolal pozwolenie dla kazdego na bron w domu czulbym sie bezpieczniej bo gdy jakis debil na tarchominie prawie nie trafil mojej dziewczyny w glowe sztucznymi ogniami ( rakieta pocisk ) w sierpniu !! i gdy zadzwonilem na polcije to uslyszalem ze maja wazniejsze "akcje " i w wolnej chwili sprawdza - co dalo rezultat pare kur** i chuj** prosba o numer legitymacji *** - moje imie i pelne dane znal bo sie przstawilem i jakos odrazu patrol sie znalazl - oczywiscie wyszedlem pogadalem z policjantami - byli bardzo grzeczni i kulturalni nawet o rybach pogadalismy - a Pana z telefonu po usłyszeniu ze patrol ladnie przeprosiłem i wyjaśniłem czemu sie unioselm
Wybaczcie za dluzszy post ale ten chwali polcije co nie miał z nimi do czynienia mi sa obojetni jak zeszloroczny snieg - niech wykonuja swoja prace dobrze - tyle od nich wymagam
Użytkownik meme174 edytował ten post 23 październik 2014 - 20:06
Napisano 23 październik 2014 - 20:03
On nie zatrzymał się do kontroli, a więc jest to traktowane jako ucieczka przed policją i pewnie dla tego wjechali za nim - 30ta sekunda
Napisano 23 październik 2014 - 20:04
Napisano 23 październik 2014 - 20:06
Nasi tu byli...
Napisano 23 październik 2014 - 20:09
Napisano 23 październik 2014 - 20:10
....co byscie zrobił ? Pewnie podziwiali policyjna akcje
W Gorzowie podziwiałem strzelaninę do jakiegoś kolesia z łomem i policjanta co się chował za radiowozem, a policjantka stała twardo - praktycznie kierowała akcją, a potem go postrzelili
Napisano 23 październik 2014 - 20:12
Było trzeba castem rzucac- bys pokazał jak lowic grube ryby
wyjasnienia ... jaka jest prwada nigdy sie nie dowiemy
Użytkownik meme174 edytował ten post 23 październik 2014 - 20:13
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych