No to na obiad miał rybkę z wkładką
Jerkbait sie śmieje :)
#6061 OFFLINE
Napisano 08 styczeń 2015 - 19:02
#6062 OFFLINE
Napisano 08 styczeń 2015 - 19:27
Animal sex jest u nas zakazany.Co ja obejrzałem? O_o
Rybka zrobiła mu "loda" , a On w nagrodę ją pożarł
#6063 OFFLINE
Napisano 08 styczeń 2015 - 19:46
- Zwierzu i staszek lubią to
#6064 OFFLINE
Napisano 08 styczeń 2015 - 19:47
Prawdziwa sytuacja ......kumpel rozstał się z kobietą i chciał porozmawiać
Po pracy podjechałem po niego i pojechaliśmy 2km dalej na przeprawę promową, a że było późno 23.30 to policja pojechała za nami...pewnie myśleli, że jesteśmy wandalami i jedziemy demolować prom.....legitymują nas pod pretekstem rutynowej kontroli i policjant rzucił od niechcenia....chłopaki sami w las jedziecie...podejrzane i się uśmiecha. Wtedy kolega w jego stronę, a wy co tu robicie....sami, we dwoje i w lesie....na dodatek w mundurach...nie wstyd wam...tak mundur hańbić.....dodał jeszcze jednemu ze sporą nadwagą, że trzeba było tyle nie jeść, bo widząc takiego mundurowego złodzieje czują się bezkarni....mogąc bez problemu uciec truchtem
Użytkownik minecjusz edytował ten post 08 styczeń 2015 - 19:47
#6065 OFFLINE
Napisano 08 styczeń 2015 - 21:53
te pieski... kiedyś to robili co chcieli.. Czasy milicji albo policji zaraz po przemianach. Zatrzymuje mnie a najeb...y Milicjant - To Ty byłeś z tym psem w sklepie ? z jakim psem nigdzie nie byłem -odpowiadam. Ja ci kur.. dam, marsz na komisariat !ja niewiele myśląc w NOGI.... za kaburę łapie stój będę strzelał, oj wystraszyłem się wtedy..
#6066 OFFLINE
#6067 OFFLINE
Napisano 09 styczeń 2015 - 09:47
#6068 OFFLINE
Napisano 09 styczeń 2015 - 09:59
#6069 OFFLINE
Napisano 09 styczeń 2015 - 10:05
Syn do ojca:
- Tato, ile ty już lat służysz u mamy?
#6070 OFFLINE
Napisano 09 styczeń 2015 - 10:17
#6071 OFFLINE
Napisano 09 styczeń 2015 - 11:22
- Pawgas lubi to
#6072 OFFLINE
Napisano 09 styczeń 2015 - 14:13
Ryba.
Najlepszy przyjaciel człowieka.
- giaur27 i woblery z Bielska lubią to
#6073 OFFLINE
#6074 OFFLINE
Napisano 09 styczeń 2015 - 14:58
Właśnie na kanałach informacyjnych leci na żywo mniej więcej to, co widać na zamieszczonym przez Ciebie rysunku. Komentarze takie, byle tylko nie powiedzieć słówka za dużo. Każde słowo przemyślane 20 razy, żeby czasem nie urazić pewnej grupy społecznej. A wczoraj zapytany o możliwość takich ataków w PL były szef naszego MSW powiedział, że "terroryzm, to zjawisko społeczne", które prędzej, czy później dotrze do Polski. Zjawisko społeczne. No, jak nic do j.pl się śmieje. Szkoda, że to śmiech przez łzy.
Użytkownik Kamil Z. edytował ten post 09 styczeń 2015 - 14:59
- Zwierzu, Del Toro i coma lubią to
#6075 OFFLINE
Napisano 10 styczeń 2015 - 02:06
#6076 OFFLINE
Napisano 10 styczeń 2015 - 02:29
Użytkownik Del Toro edytował ten post 10 styczeń 2015 - 02:34
#6077 OFFLINE
#6078 ONLINE
Napisano 10 styczeń 2015 - 10:49
#6079 OFFLINE
Napisano 10 styczeń 2015 - 12:43
Właśnie na kanałach informacyjnych leci na żywo mniej więcej to, co widać na zamieszczonym przez Ciebie rysunku. Komentarze takie, byle tylko nie powiedzieć słówka za dużo. Każde słowo przemyślane 20 razy, żeby czasem nie urazić pewnej grupy społecznej. A wczoraj zapytany o możliwość takich ataków w PL były szef naszego MSW powiedział, że "terroryzm, to zjawisko społeczne", które prędzej, czy później dotrze do Polski. Zjawisko społeczne. No, jak nic do j.pl się śmieje. Szkoda, że to śmiech przez łzy.
Teatr. Wczoraj już pismaki zaczęły łatwą do przewidzenia narrację. Więcej kontroli, mniej swobód obywatelskich. Musimy was chronić a wy musicie oddać nam resztkę wolności. Robimy to w imię waszego dobra. Przypomniałem sobie jednego Rosjanina, byłego doradcę P. (tak wiem, to może być głos propagandy i dezinformacji). Niemniej uwagi były interesujące. Mówił gdzieś w lipcu, o tym że niemiecko-francuska mafia bankowo- farmaceutyczna musi wymyślić jakiś sposób, żeby po pierwsze przywrócić do władzy Sarkozy'iego, a po drugie zabezpieczyć się na okoliczność szybkiej pacyfikacji społeczeństw europy, w przypadku nieposłuszeństwa. Mówił o tym, że jak zwykle odbyć się to może tylko w atmosferze strachu i terroru. Ciekawe czy Ci dwaj muzułmanie wiedzieli kto ich zatrudnił.
- Dienekes i coma lubią to
#6080 OFFLINE
Napisano 10 styczeń 2015 - 13:47
Potworny upał, duchota w zatłoczonym autobusie, a tu ktoś puścił bąka. Obrzydliwy smród!
Ludzie zaczynają się burzyć:
- Co za chamstwo! Jak można w takim ścisku! Żadnego szacunku dla innych!
- KTO TO ZROBIŁ?
Nikt się oczywiście nie przyznaje. Jeden z pasażerów deklaruje, że znajdzie winowajcę. Wyciąga długi kawał sznurka i prosi, by wszyscy chwycili go prawą ręką. Sznurek rozwija się, wędruje po autobusie zygzakami, żeby dotrzeć do wszystkich. Wszyscy łapią go prawą ręką.
- No to jak, wszyscy trzymają sznurek prawą ręką?
- Taaaaak!
- Ten, kto puścił bąka, też?
- Tak...
- anpart, ziuta, Gobio Gobio i 3 innych osób lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych