Jerkbait sie śmieje :)
#18221 OFFLINE
#18222 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2018 - 07:49
Dla czego jeszcze nie ma Cię w Klubie Tetryka"???
Od drugiego czy trzeciego dnia po założeniu szacownego grona jestem tam obecny
- Alexspin lubi to
#18223 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2018 - 07:51
Sacha, było tej pani z drugiej strony słuchawki zaproponować aby z tobą pojechała na te wakacje marzeń.
Myślisz że by chciała pojechać na Nordkapp ?
- woblery z Bielska lubi to
#18224 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2018 - 08:01
Nie wiem do końca ale wydaje mi się że banki i instytucje finansowe mają jakąś wspólną bazę danych bo już ładnych kilka miesięcy mineło jak nikt do mnie nie dzwoni ale to chyba z innego powodu niż wiek . Nie było miesiącą żeby nie zadzwonił ktoś z kredytem samochodowym , gotówkowym czy jakąś zbliżoną ofertą czy to z banku czy jakiegoś Expandera. Zawsze grzecznie odsłuchuję co mi mają do powiedzenia i np. przy ofercie pożyczenia mi 30 tys. na 10% ja składam ...........ofertę dużo lepszą, oferuję im że pożyczę im jako instytucji 30 tys. na 5% . Przecież to dla nich czysty zysk a i dla mnie lepsze 5% niż tak jak mi oderują np. 0,6% czy ileś tam na lokacie.
- Pisarz.......ewski Piotr, woblery z Bielska, ezehiel i 4 innych osób lubią to
#18225 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2018 - 08:32
Od drugiego czy trzeciego dnia po założeniu szacownego grona jestem tam obecny
Sorry, przeoczyłem... Co ślepemu po oczach...
Dariuszu, obowiązuje RODO i na razie główkują, jak obejść te przepisy.
Użytkownik Alexspin edytował ten post 01 sierpień 2018 - 08:34
#18226 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2018 - 08:32
Myślisz że by chciała pojechać na Nordkapp ?
Myślę, że wtedy mogłaby pojechać gdzie tylko byś chciał, wystarczyłoby to umotywować torebką Louis Vuitton.
- sacha lubi to
#18227 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2018 - 09:32
Nie wiem do końca ale wydaje mi się że banki i instytucje finansowe mają jakąś wspólną bazę danych bo już ładnych kilka miesięcy mineło jak nikt do mnie nie dzwoni ale to chyba z innego powodu niż wiek . Nie było miesiącą żeby nie zadzwonił ktoś z kredytem samochodowym , gotówkowym czy jakąś zbliżoną ofertą czy to z banku czy jakiegoś Expandera. Zawsze grzecznie odsłuchuję co mi mają do powiedzenia i np. przy ofercie pożyczenia mi 30 tys. na 10% ja składam ...........ofertę dużo lepszą, oferuję im że pożyczę im jako instytucji 30 tys. na 5% . Przecież to dla nich czysty zysk a i dla mnie lepsze 5% niż tak jak mi oderują np. 0,6% czy ileś tam na lokacie.
Mam serdecznego kolegę [znamy się od kołyski] ,który jest szczególnie wyczulony na wszelkie próby sprzedaży mu tego czego nie chce.
W drugą stronę zresztą też. A że chłop jest inteligentny i strasznie uparty , to zwykle długotrwałe batalie kończą się zwycięstwem.
Kiedyś byłem świadkiem takiego wydarzenia.
telefonuje do niego kobieta i po standardowym początku czyli czy mam przyjemność rozmawiać z Panem......i.t.d.
[s]Panie Kazimierzu telefonuję do Pana z banku , tu pada nazwa XXX
W związku z tym że jest Pan jednym z najlepszych naszych klientów. Został Pan wytypowany w ramach ograniczonej promocji do ....i tu pada oczywiście wyjątkowo atrakcyjna propozycja.
]k] Proszę Pani, to co przed chwilą od Pani usłyszałem jest bardzo ciekawe i zastanawiające !? Czy jest taka możliwość żebyśmy spotkali się no powiedzmy za godzinę w banku?
[s] Ależ oczywiście ! Cieszę się niezmiernie że będzie Pan mógł skorzystać z tak atrakcyjnej promocji !!!
[k]Chyba się nie zrozumieliśmy. Bo chcę się z Panią spotkać , ale w celu likwidacji konta w waszym banku.
Po dłuższej ciszy w słuchawce
[s] Nie bardzo rozumiem. Skąd taka decyzja?
[k] Powiedziała Pani że jestem jednym z najlepszych waszych klientów . [ Pani potwierdza]
A ja w waszym banku od roku jadę na debecie. To jak wyglądają najgorsi wasi klienci ? Wnioskuję że taki bank to za chwilę padnie .
Dlatego muszę zlikwidować konto.
Dalsza część rozmowy , to już była zwykłe kopanie leżącego.
- sacha, Artech, Voldemort i 20 innych osób lubią to
#18228 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2018 - 10:30
Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
- Gadget, Voldemort, Del Toro i 7 innych osób lubią to
#18229 OFFLINE
#18230 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2018 - 11:30
Mam serdecznego kolegę [znamy się od kołyski] ,który jest szczególnie wyczulony na wszelkie próby sprzedaży mu tego czego nie chce.
W drugą stronę zresztą też. A że chłop jest inteligentny i strasznie uparty , to zwykle długotrwałe batalie kończą się zwycięstwem.
Kiedyś byłem świadkiem takiego wydarzenia.
telefonuje do niego kobieta i po standardowym początku czyli czy mam przyjemność rozmawiać z Panem......i.t.d.
[s]Panie Kazimierzu telefonuję do Pana z banku , tu pada nazwa XXX
W związku z tym że jest Pan jednym z najlepszych naszych klientów. Został Pan wytypowany w ramach ograniczonej promocji do ....i tu pada oczywiście wyjątkowo atrakcyjna propozycja.
]k] Proszę Pani, to co przed chwilą od Pani usłyszałem jest bardzo ciekawe i zastanawiające !? Czy jest taka możliwość żebyśmy spotkali się no powiedzmy za godzinę w banku?
[s] Ależ oczywiście ! Cieszę się niezmiernie że będzie Pan mógł skorzystać z tak atrakcyjnej promocji !!!
[k]Chyba się nie zrozumieliśmy. Bo chcę się z Panią spotkać , ale w celu likwidacji konta w waszym banku.
Po dłuższej ciszy w słuchawce
[s] Nie bardzo rozumiem. Skąd taka decyzja?
[k] Powiedziała Pani że jestem jednym z najlepszych waszych klientów . [ Pani potwierdza]
A ja w waszym banku od roku jadę na debecie. To jak wyglądają najgorsi wasi klienci ? Wnioskuję że taki bank to za chwilę padnie .
Dlatego muszę zlikwidować konto.
Dalsza część rozmowy , to już była zwykłe kopanie leżącego.
Zaplułem telefon
- Pisarz.......ewski Piotr i Sławomir lubią to
#18231 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2018 - 11:53
najgłupsze kawały są najlepsze
- Paweł J, miramar69, bertus i 10 innych osób lubią to
#18232 OFFLINE
#18233 ONLINE
#18234 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2018 - 17:41
u dentysty ;-)
Załączone pliki
- jacekp29, gulf, Pisarz.......ewski Piotr i 6 innych osób lubią to
#18235 ONLINE
#18236 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2018 - 21:38
Wiecie co? Wolę zimę z domkiem w Karkonoszach, niż takie upały.
#18237 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2018 - 22:09
Dopóki nie zacznie padać "ten pie..ony śnieg"
- Paweł J, mnietek, Gobio Gobio i 4 innych osób lubią to
#18238 OFFLINE
Napisano 02 sierpień 2018 - 05:39
Ale wtedy oglądał ładny drewniany domek, a nie oklapłe cycki. :-)
#18239 OFFLINE
Napisano 02 sierpień 2018 - 06:12
- Krzysiek P i konopaa lubią to
#18240 OFFLINE
Napisano 02 sierpień 2018 - 06:18
pyta mały wielbłądek tatę wielbłąda
- tatusiu, a po co nam takie kopytka na nogach?
- wiesz synku, jak idziemy z karawaną po pustyni to wtedy nie zapadamy się w sypkim piachu
- aha, aha... a tatusiu, po co nam takie grube futro?
- wiesz synku, jak idziemy z karawaną po pustyni to w dzień futro chroni nas przed ogromnym upałem, a w nocy przed zimnem
- aha, aha... a tatusiu, po co nam takie dwa wielkie garby?
- wiesz synku, jak idziemy z karawaną po pustyni to korzystamy z zapasów tłuszczu i wody z garbów, bo oaza może być daleko
- aha, aha... a tatusiu, a na jaki ch...j nam to wszystko - skoro my w ZOO żyjemy?
;-)
w Wąchocku pyta tatę synek
- tata, czemu Słońce grzeje, a Księżyc nie grzeje?
o ku...wa, myśli tata; co tu mądrego powiedzieć synowi...
- no jak ci to wyjaśnić, synu... no zobacz na przykład: dlaczego my ręce myjemy, a nogi - nie?
;-)
- ezehiel, Krzysiek P, konopaa i 1 inna osoba lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
-
Google (1)