Ot, potrzeby rynku ujęte w krzywym zwierciadle. Prawo jazdy na taczkę z plandeką...
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 28 październik 2013 - 14:06
Ot, potrzeby rynku ujęte w krzywym zwierciadle. Prawo jazdy na taczkę z plandeką...
Napisano 28 październik 2013 - 14:11
Pozwalniają ich z tych Biedronek a potem szaleją po rynku pracy.
Edytuję....
Ależ dałem ciała.
Przez to blokowanie reklam zapomniałem na śmierć co jeszcze nie tak dawno wyświetlało się podczas otwierania strony.
Gdyby nagle jakimś cudem moje konto na jerku zniknęło w tajemniczych okolicznościach, chcę byście wiedzieli i mieli przykład ku przestrodze, nie obraża się sponsora...
biedronka.jpg 32,8 KB 4 Ilość pobrań
Użytkownik Dagon edytował ten post 28 październik 2013 - 14:38
Napisano 28 październik 2013 - 16:37
@Dagon- na jaki adres przesłać Ci fakturkę za naprawę lapka,jak suszarka nie pomorze klawiaturze? Dane mogą być na priv
Napisano 28 październik 2013 - 16:42
Dodatkowe koszty, no ładnie.
Chciałem właśnie kupić sobie kilka produktów pierwszej potrzeby (piwo) w wymienionej sieci i myślałem, że ukarano mnie wystarczająco...
nie ma piwa dla Dagona.png 128,41 KB 4 Ilość pobrań
Straszne konsekwencje człowiek ponosi za jeden, niewinny żarcik.
Napisano 28 październik 2013 - 16:45
Wiesz ,ja to mam dopiero przechlapane,jako że ów Biedronka to pracodawca mojej żony,to muszę uważać nawet na to co przez sen mówię......
Napisano 28 październik 2013 - 16:48
Napisano 28 październik 2013 - 21:26
http://eurosport.one...mi-sportu/znge4
Uwielbiałem skoki Ediego "Orła" Edwards'a. Tą część przeczytałem z rozrzewnieniem. A później zacząłem się śmiać. A przy "Nigdy nie biegłem tak daleko, bez żadnego postoju" już płakałem Miłej lektury.
Napisano 29 październik 2013 - 12:51
Taki oto sandacz...(znalezione na sąsiednim forum)
Napisano 29 październik 2013 - 13:01
taaaaki sandacz, super zdobycz ........ trzeba o tym film w sieci zamieścić, koszmar .... nie jestem ortodoksem, ale facet mnie zniesmaczył
Napisano 29 październik 2013 - 14:17
Niestety ,typowy polski bełt,poszedł w świat dzięki yt
Napisano 29 październik 2013 - 15:22
Napisałem gościowi dwa komentarze, niestety usunął je dość szybko, no chyba że napisałbym coś pozytywnego to by pewnie zostawił. Oceny w filmie też wyłączone z wiadomych przyczyn
Napisano 29 październik 2013 - 15:26
To nie ma sensu, od lat siedzi na YT i wstawia swoje filmiki, jest tak samo zabawny co irytujący.
Szczególnie jego walka z Salmo, szkoda, że usunięto jego starsze produkcje, tam dopiero była jazda.
Użytkownik Dagon edytował ten post 29 październik 2013 - 15:28
Napisano 29 październik 2013 - 15:43
Wiem, wiem oglądałem jego wszystkie filmiki. Może pomysł na przynęty dobry ale reszta jakoś mnie pociąga (delikatnie mówiąc)
Napisano 29 październik 2013 - 15:46
Pomysły ma, fakt.
Otoczka natomiast w jakiej są prezentowane to już inna bajka.
Ciekawe czy jest u nas na forum.
Trzeba prześledzić, kto tu ostatnio Salmo krytykował....
Napisano 29 październik 2013 - 15:48
Salmo to nie wiem ale Dragona to by się troche osób znalazło
Napisano 29 październik 2013 - 15:50
Winny.
Napisano 29 październik 2013 - 15:52
E tam, mnie dragon ani grzeje ani ziębi
Napisano 29 październik 2013 - 15:55
Pisałem o sobie.
Napisano 29 październik 2013 - 16:08
Szef Salmo powininen się już bać bo rośnie w siłę konkurencja w postaci tego człeka .
Na jednym filmie cyt;" sandacza nie wypuszczę bo lubie ..." a na drugim "... królują przynęty szarpakowe ... ryba która nie trafi w tego ślidera dostanie grotem w oko czy coś ... okoliczna ryba jest narażona na zahaczenie za inną część ciał niż pysk i to jest niesportowe łowienie wg. mnie i ja nie uznaję tego typu metod..."
Wyziera moralność Kalego, sliderów nie uznaje bo są niesportowe, ale trzepnąć w łeb ledwie wymiarowego sandaczyka (bo lubi) nie ma żadnych skrupułów .
Użytkownik Zwierzu edytował ten post 29 październik 2013 - 16:09
Napisano 29 październik 2013 - 16:11
Chłopaki spokojnie może facio po prostu jest chory
Braciak jak mi pokazał ten filmik to nie wiedziałem o co chodzi ,może trzeba by było go lekko ochłodzić w sadzawce,dla zdrowia.
Gościowi najwyrażniej grzeje się pod kopułą
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych