Jerkbait sie śmieje :)
#341 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2008 - 13:43
...
dodam tylko, że ten wątek ma największą oglądalność w tym dziale i nikt się jeszcze nie obrażał.
...
[/quote]
dostajasz te same maile ze skargami od userow co moderatorzy, ze wiesz, ze nikt sie nie uskarza??
[/quote]
ja zastosowałbym tu prosty trick. albo w tym wątku albo w dziale OffTopic na początku napisałbym, że redakcja nie odpowiada za treść zamieszczonych tutaj postów, mogą pojawić się wulgaryzmy, treści niedozwolone. jeśli nie chcesz nie wchodź.
przecież nikt nikogo nie zmusza do zaglądania tutaj. a dział OT jest chyba właśnie dla użytkowników.
takie jest moje zdanie.
#342 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2008 - 13:44
się dobrze uczy. Ma jednak jeden feler. Od dziecka jest niemową.
Rodzinny obiad u Kowalskich. Nagle syn mówi z irytacją:
- Gdzie mój kompot ?
Mama Kowalska prawie zemdlała z wrażenia.
- Synku, to ty umiesz mówić ?
- Pewnie, że umiem.
- To dlaczego nigdy nie mówiłeś ?
- Bo kompot zawsze był !
#343 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2008 - 13:51
Jachu,
Totalnie odjechany! Gratki!
#344 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2008 - 13:57
...
dodam tylko, że ten wątek ma największą oglądalność w tym dziale i nikt się jeszcze nie obrażał.
...
[/quote]
dostajasz te same maile ze skargami od userow co moderatorzy, ze wiesz, ze nikt sie nie uskarza??
[/quote]
ja zastosowałbym tu prosty trick. albo w tym wątku albo w dziale OffTopic na początku napisałbym, że redakcja nie odpowiada za treść zamieszczonych tutaj postów, mogą pojawić się wulgaryzmy, treści niedozwolone. jeśli nie chcesz nie wchodź.
przecież nikt nikogo nie zmusza do zaglądania tutaj. a dział OT jest chyba właśnie dla użytkowników.
takie jest moje zdanie.
[/quote]
wlasciciel, czyli remek, odpowiada za wszystko, co sie znajduje na tym portalu, to po pierwsze ... a po drugie, od osob doroslych mozna chyba wymagac, zeby sie kontrolowaly?
@yeah
jak chcesz, to sobie zaloz forum, na ktore beda przychodzili ludzie, dla ktorych kur ... to przecinek, napisz, ze nie odpowiadasz za tresci, a po pol roku zobaczymy jak swiat bedzie ciebie postrzegal ... to w koncu bedzie twoj portal ...
to jak, kiedy moge sia zameldowac i porzucac miesem?
#345 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2008 - 13:57
- Cześć Mosiek słyszałem, że napadli Cię w lesie, opowiadaj jak to było ?
- Oj, co tu opowiadać, szedłem sobie przez las wyskoczył bandzior z rewol-
werem w ręku i krzyczy śmierć albo pieniądze,...
- No, no i co zrobiłeś ?
- Jak to co - śmierdziałem !
PS. Oj, żeby się nie okazało, że o Żydach też nie wolno
#346 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2008 - 14:09
Czy jest o co kruszyć kopie, czy my tu faktycznie rzucamy
mięsem czy też używamy wulgaryzmów w treści dowcipów. W/g
mnie to nie to samo. Weź proszę do ręki jakąkolwiek publikację
z dowcipami i przeczytaj dokładnie i sam zobaczysz, nie będzie
tam wielokropków tylko pełne wyrażenia. Mu tu większości stawia
my te wielokropki, tak jak w telewizji pokazują jakiegoś np.
Grzegorza W. to w miejscu twarzy ma nieostrą plamę a to W zamiast nazwiska to też lipa wszysy wiedzą o kogo chodzi. Czy to
nie to samo ?
PS. Na wszystko można spojżeć z różnych stron i punktów widzenia
np; Jak brzmi zdrobnienie od słowa szczęśliwy ?
- Siusiam w śliweczki.
#347 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2008 - 14:12
...
...
[/quote]
[/quote]
takie jest moje zdanie.
[/quote]
wlasciciel, czyli remek, odpowiada za wszystko, co sie znajduje na tym portalu, to po pierwsze ... a po drugie, od osob doroslych mozna chyba wymagac, zeby sie kontrolowaly?
@yeah
jak chcesz, to sobie zaloz forum, na ktore beda przychodzili ludzie, dla ktorych kur ... to przecinek, napisz, ze nie odpowiadasz za tresci, a po pol roku zobaczymy jak swiat bedzie ciebie postrzegal ... to w koncu bedzie twoj portal ...
[/quote]
przecież nikogo do rzucania mięsem nie nakłaniam, nie powiedziałem że to popieram, nie powiedziałem nawet, że to mi się podoba!
powiedziałem tylko, że niektóre dowcipy tracą sens bez wulgaryzmów i nie róbmy z użytkowników, ludzi którzy kur.. stosują jak przecinek. nic takiego na forum nie zauważyłem. od czasu do czasu pojawi się słowo uważane za wulgarne, to chyba nie przestępstwo, zwłaszcza, że to dział OT i cytowanie dowcipu tego wymaga.
odpowiedziałem, także na Twój post, dotyczący maili które redakcja dostaje od użytkowników, którym wulgaryzmy w wątku OT przeszkadzają. kto nie chce, ten nie musi tego czytać. szkoda, że nikt nie zaprotestował tutaj.
co do forum, to tu mi się podoba, nie mam zamiaru zakładać innego, nie mam zamiaru się także z nikim sprzeczać. to ty jesteś tutaj od robienia porządku i zrobisz jak uważasz. ja tylko wyraziłem swoje zdanie i proszę nie przekręcaj moich wypowiedzi.
#348 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2008 - 14:13
PS. Oj, żeby się nie okazało, że o Żydach też nie wolno
Uważaj! Ostatnio bardzo drażliwy temat Polsce. Sam nie wiem dlaczego?
#349 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2008 - 14:18
paskudny brak tolerancji.
Pozdro jachu
#350 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2008 - 14:20
#351 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2008 - 14:27
...
...
[/quote]
[/quote]
takie jest moje zdanie.
[/quote]
@yeah
[/quote]
przecież nikogo do rzucania mięsem nie nakłaniam, nie powiedziałem że to popieram, nie powiedziałem nawet, że to mi się podoba!
powiedziałem tylko, że niektóre dowcipy tracą sens bez wulgaryzmów i nie róbmy z użytkowników, ludzi którzy kur.. stosują jak przecinek. nic takiego na forum nie zauważyłem. od czasu do czasu pojawi się słowo uważane za wulgarne, to chyba nie przestępstwo, zwłaszcza, że to dział OT i cytowanie dowcipu tego wymaga.
odpowiedziałem, także na Twój post, dotyczący maili które redakcja dostaje od użytkowników, którym wulgaryzmy w wątku OT przeszkadzają. kto nie chce, ten nie musi tego czytać. szkoda, że nikt nie zaprotestował tutaj.
co do forum, to tu mi się podoba, nie mam zamiaru zakładać innego, nie mam zamiaru się także z nikim sprzeczać. to ty jesteś tutaj od robienia porządku i zrobisz jak uważasz. ja tylko wyraziłem swoje zdanie i proszę nie przekręcaj moich wypowiedzi.
[/quote]
@yeah
czytaj uwaznie, a dopiero potem dopatruj sie przekrecania wypowiedzi
#352 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2008 - 14:32
<Yen> Więcej nie wracam sama autobusem
<Budyń> why? oO
<Yen> Wsiadłam dzisiaj do 705 totalnie styrana
<Yen> Zasnęłam, oparta o kasownik
<Budyń> zdarza sie, bejbe
<Yen> ...
<Yen> Obudziłam się 4 przystanki za daleko i w dwóch warkoczykach, zamiast w kucyku
#353 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2008 - 14:36
Lekcja wychowawcza w szkole podstawowej, Pani pyta dzieci kim
chciałyby być w przyszłości. Jak zwykle zdania są podzielone, chłopcy przeważnie; lotnikami, piłkarzami itd, dziewczynki wiadomo pielęgniarkami, lekarkami, fryzjerkami itd. Pani wkońcu
zapytała Jasia;
- Jasiu, a kim ty chciałbyś zostać ?
- Ja, proszę pani będę zajmował się dewiacjami seksualnymi.
- Czym???, Jasiu możesz mi to wyjaśnić ?
- Proszę bardzo, zrobię to na przykładzie: proszę niech pani
sobie wyobrazi, że ulicą idą trzy kobiety i jedzą lody, jedna
liże, druga gryzie a trzecia ssie. Która w/g pani jest mężatką
Pani pomyślała chwilkę i mówi:
- Ta co ssie tak myślę.
- Nie prawda, mówi Jasio, ta co ma obrączkę na palcu. A to o
czym pani pomyślała, to są właśnie dwiacje seksualne !
#354 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2008 - 17:08
Panowie forum Off-topic założyliśmy po to byście mogli załatwić sprawy nie związane z wedkarstwem właśni w tym miejscu. Zostało ono powołane na Waszą wyraźną prośbę ale od razu informowaliśmy Was, że wszystkie posty, które nam się nie podobają będą surowo moderowane. Nie rozumiem więc sprzeciwu.
Co więcej nie zależy mi na popularności tego miejsca - to tak odnośnie popularności wąrku jerkbait się śmieje. Powoduje to bowiem wzrost transrefu danych za co akurat musimy dodatkowo płacić. Ponadto głównym celem forum jest propagowanie nowoczesnego wędkarstwa a nie dowcipów, wiadomości prasowych itd. Od tego są inne miejsca.
Przypominam jeszcze, że forum to czytają zarówno młodzi (niekiedy nawet niepełnoletni), kobiety, mężczyźni ludzie o różnych wyznaniach religijnych. Dlatego przed publikacją dowcipu należy ocenić czy nie obraża on innych. Powiedzenie kawału w towarzystwie kilku znanych nam osób nie jest tym samym co publikowanie treści w publicznym miejscu. Ponieważ to ja jako właściciel odpowiadam za treści tutaj publikowane chciałbym Was prosić o wzięcie tego pod rozwagę.
I ostatnia rzecz. Moderatorzy są od tego by pomagać w prowadzeniu tego forum. Nie chcę by ktoś dyskutował z moderatorem na temat jego powinności. Moderator, podobnie jak administrator będzie miał możliwość blokowania kont niezdyscyplinowanych użytkowników.
Pamiętajcie - moderator, właściciel zamiast Was pilnować woli opracować lub zdobyć kolejny, ciekawy artykuł. Pilnujcie się więc sami.
Pozdrawiam
Remek
#355 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2008 - 23:04
#356 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2008 - 23:35
Nie wiem czy juz ktos wrzucil na offtopa Jozina z Bazin:
chyba gdzies bylo:) w faktach na TVN byl jakiś czas temu, wywiad z chłopakami z Czech
#357 OFFLINE
Napisano 20 styczeń 2008 - 13:03
#359 OFFLINE
Napisano 23 styczeń 2008 - 09:45
- Jak masz na imię?
- Jasiu.
- A wiec Jasiu, czy ty jesteś głowa krowy?
- Nie.
- A czy ty jesteś tułowiem krowy?
- Nie.
- A wiec Jasiu, ty jesteś dupa wołowa HAHAHA! (zaśmiał się szyderczo Klaun Szyderca).
Smutny Jasiu wrócił do domu, opowiedział wszystko tacie, na co ten mu mówi:
- Jasiu, jutro tez pójdziesz do cyrku.
- Ale jak to? Do cyrku? A Klaun Szyderca? Znowu będzie się śmiał.
- Nie martw się Jasiu, tym razem pójdzie z tobą Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty.
No i tak się stało. Następnego dnia poszli Jaś i Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty do cyrku, usiedli w pierwszym rzędzie i czekają na występ Klauna Szydercy. Wychodzi wiec Klaun Szyderca na arenę i zaczyna swój znany występ. Podchodzi do Jasia pyta:
- Jasiu, czy ty jesteś głowa krowy?
Na co Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty:
- Spier..laj!
#360 OFFLINE
Napisano 23 styczeń 2008 - 17:43
<gregorl> nie wiem
<kwiato> na wiki piszą że Tłusty czwartek to w kalendarzu chrześcijańskim ostatni czwartek przed Wielkim Postem.
<mackow> a kiedy jest post?
<gregorl> Wiki:
Wielki Post: liczony jest od Środy Popielcowej
Środa popielcowa: dzień pokuty przypadający 40 dni przed Wielkanocą
Wielkanoc: Podczas soboru nicejskiego w 325 roku ustalono, że będzie się ją obchodzić w pierwszą niedzielę po pierwszej wiosennej pełni Księżyca.
<kwiato> proste...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 7
4 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
-
Piotrek6767, PePe., 77robson, Pisarz.......ewski Piotr