Jerkbait sie śmieje :)
#21 OFFLINE
Napisano 18 marzec 2007 - 23:31
#22 OFFLINE
Napisano 18 marzec 2007 - 23:41
- maniutek1 lubi to
#23 OFFLINE
Napisano 19 marzec 2007 - 00:23
- Wiesz, co, mam pytanie - czy naprawdę jesteś moim przyjacielem?
- No jasne stary, znamy się od dziecka, wiesz, ze zrobiłbym dla ciebie
wszystko!
- Wiem, mój przyjacielu, wiem. Miałbym wiec do ciebie małą prośbę czy
przyniósłbyś mi z piętra skarpetki? Robi się trochę chłodno, a jak
wiesz, janie jestem w stanie tego zrobić.
- Stary, w ogóle nie ma o czym mówić. Skoczyłbym dla ciebie w ogień.
- Dziękuje ci mój przyjacielu.
Facet idzie na piętro, otwiera drzwi do pokoju, wchodzi i staje oniemiały. Przed oczami rozpościera mu się cudowny widok - dwie córki jego przyjaciela, młode, piękne jak marzenie, ubrane jedynie w bieliznę. Facet nie może oderwać wzroku, targają nim wyrzuty sumienia - w końcu to
córki jego najlepszego przyjaciela, jednak w końcu poddaje się instynktom i mówi:
- Wasz ojciec przysłał mnie, żebym się z wami przespał.
- Niemożliwe! - mówi jedna.
- Nieprawdopodobne! - mówi druga.
- No cóż, jeśli mi nie wierzycie, zaraz wam udowodnię.
Facet podchodzi do okna, otwiera je i krzyczy...
- Obie?
- Tak, tak, obie! Dzięki, stary!
Leci sobie samolot, a w nim ludzie różnych nacji.
Nagle cuś się psuje i samolot zaczyna spadać. Pilot ogłosił, że maszynę trzeba odcażyć, więc wyrzucono bagaż. Samolot wrócił na poprzedni kurs, lecz nie minął kwadrans a znowu coś nawaliło. Ludzie patrzą po sobie, kto dla ratowania współpasażerów poświęci się i wyskoczy.
(Konsternacja)
Nagle zrywa się Amerykanin i mówi, że skoro Batman, Superman i Spiderman to Amerykanie to on też może być hero, po czym wypił z barku całą Whisky, przeleciał wszystkie blondynki i z okrzykiem
FOR UNITED STATES!!! wyskoczył.
Wszystko wróciło do normy, ale zaraz wszystko się powtórzyło. Tym razem podniósł się Francuz i mówi, że skoro Amerykanin mógł to on też. Wypił wszystkie czerwone wina jakie były w barku, przeleciał wszystkie brunetki i z okrzykiem VIVE LA FRANCE!!!
- wyskoczył.
Po niedługim czasie sytuacja się powtarza, a wszyscy patrzą na Polaka. Polak rozejrzał się, pozwiedzał: Czemu nie?, ruszył ramionami, wypił WSZYSTKO co było w barku oraz własne zapasy, przeleciał WSZYSTKO co się ruszało i z okrzykiem NIECH ŻYJE MOZAMBIK!!!...
...wyrzucił Murzyna.
#24 OFFLINE
Napisano 20 marzec 2007 - 14:20
- Bo spała z Ciamajdą
Przychodzi mama Jasia do biura pośrednictwa pracy, żeby synowi robotę jaką załatwić:
- Pani, nie byłoby dla Jasia jakiej roboty, bo pije chłopak i pije....
- A co Jasiu potrafi?
- No murować umie, podstawówkę skończył...
- A to mamy: murarz, 4000 zł na rękę...
- Pani kochana! Toć przecież Jasiu cały czas będzie chodził pijany, jak tyle pieniędzy zarobi...A za mniej coś nie ma?
- No jest jeszcze - pomocnik murarza, 3000 zł na rękę....
- No ale 3000? To przecież będzie pił i pił... A tak za 600-700 złotych to coś by się nie znalazło?
- 600-700...Hmmm... To by Jasio musiał studia skończyć.
#25 OFFLINE
Napisano 22 marzec 2007 - 22:42
Genialne wg mnie
#26 OFFLINE
Napisano 27 marzec 2007 - 16:39
To nie Harry Potter pozbawił mocy Lorda Voldemorta to Chuck Norris na niego spojrzał.
Chuck Norris może wysyłać e-maile nawet do tych którzy nie mają komputerów, ani dostępu do Internetu.
Penis Chucka Norrisa nigdy nie odmawia posłuszeństwa. Nigdy. Jest zbyt blisko nogi.
Chuck Norris potrafi powiedzieć drzwi w liczbie pojedynczej.
Chuck Norris nie jest boski - to Bóg jest Norrisowy.
Kłamstwo ma krótkie nogi, a Chuck Norris silny kopniak z półobrotu.
Chuck Norris pozostanie, na wypadek gdyby jeźdźcy apokalipsy zawiodli.
Chuck Norris wciągu 3.2 sekundy wspiął się na Mount Everest po własnej brodzie.
Chuck Norris w filmie 'Armagedon' grał rolę meteorytu.
Kiedyś Chuck Norris tak się zdenerwował, że aż wyszedł z siebie i stanął obok. Stąd się wzięło przysłowie - nieszczęścia chodzą parami.
Chuck Norris nie zdążył zdradzić Mistrzowi Jodzie wszystkich tajników swojej sztuki walki, gdyż ten za młodo zmarł.
Siłę kopnięcia mierzy się w Norrisach/metr. Jeden Norris/metr to siła wystarczająca do wysłania 4 ton płaczącej cebuli na księżyc.
Pierwszy wytrysk Chucka Norrisa znany jest obecnie jako droga mleczna.
Chuck Norris sika Johnnym Walkerem
To nie Kopernik - to Chuck Norris ruszył Ziemię. Z półobrotu.
Chuck Norris zjada rano miskę żyletek, tylko po to, żeby pokazać jaki jest twardy.
Chuck Norris potrafi zrobić jajecznicę. Z mąki i pomidorów...
Chuck Norris się nie poci, krople potu uciekają od niego ze strachu!
Chuck Norris jest tak hardcorowy, że aby zapalić papierosa, skacze do szybu naftowego.
Dlaczego Chuck nosi brodę?.......stara się nabrać wroga ze jest Św. Mikołajem, a następnie zadaje cios ostateczny.
Księżyc wcale nie powoduje przypływów i odpływów. To Chuck Norris wstaje i kładzie się spać.
Czemu Obcy krył się na biegunie? Bo bał się Chucka Norrisa.
Chuck Norris jest ostrzejszy od Spice Girls i Old Spice'a
Chuck Norris jest męski do tego stopnia, że nawet jego włosy na klacie są owłosione.
Chuck Norris nie musi połykać kiedy je.
Do Chuck Norrisa przed kręceniem każdego odcinka Strażnika z Texasu strzelano 3 razy środkiem do usypiania słoni - aby choć trochę obniżyć jego siłę i zręczność.
Krąży plotka, że Chuck Norris został kiedyś pobity przez pirata...Wymyślił ją sam Chuck Norris, aby napadało na niego więcej piratów... Piraci nigdy nie byli bystrzachami.
Tylko Chuck Norris może skakać na bungee bez liny.
Chuck Norris raz spojrzał w lustro... i spalił 3000 kalorii.
Chuck Norris nie potrzebuje towarzystwa, to towarzystwo potrzebuje Chucka.
Czym się różni Chuck Norris od skały - skałę można skruszyć, a Chuck jest zawsze twardy.
Gra F.E.A.R kłamie. Prawdziwym znaczeniem strachu nie jest mała demoniczna dziewczynka. To Chuck Norris posłużył autorom za wzór, tylko że oni boją się teraz do tego przyznać. Chuck i tak ich znajdzie.
Drzewa nie uginają się ani nie łamią pod wpływem wiatru. To Chuck Norris trenuje w pobliżu kopniaki z półobrotu.
Kiedyś Chuck Norris chciał umyć nogę, więc kopnął w ocean. Wtedy tsunami zalało Azję.
#27 OFFLINE
Napisano 27 marzec 2007 - 17:27
Chuck Norris potrafi trzasnąć drzwiami obrotowymi
ale mi już się przejadł ten cały chuck
#28 OFFLINE
#29 OFFLINE
Napisano 28 marzec 2007 - 22:28
- promień lubi to
#30 OFFLINE
#31 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2007 - 23:38
http://www.joemonster.org/article/7131/czajniczek-najpopular niejsza-aukcja-wszech-czasow-na-allegro
#32 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2007 - 10:02
#33 OFFLINE
Napisano 14 kwiecień 2007 - 21:45
> - Chciałbym zmienić nazwisko.
> - A jak się Pan nazywa?
> - Waleczny Orzeł Spadający z Nieba na Wrogów Uderzający
Ich Znienacka.
> - A jak chce się Pan nazywać?
> - Jebudu.
#34 OFFLINE
Napisano 14 kwiecień 2007 - 23:17
- Jack__Daniels lubi to
#35 OFFLINE
Napisano 15 kwiecień 2007 - 17:54
Nie wiem czy był ten link, ale
http://www.joemonster.org/article/7131/czajniczek-najpopular niejsza-aukcja-wszech-czasow-na-allegro
no to się popłakałem
#36 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2007 - 19:55
Stoją dwie krowy:
- Jestem Mućka, cześć.
- Krasula.
- Pierwszy raz tutaj?
- Nie, ku..a, drugi...
#37 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2007 - 21:37
Zakłady Mięsne, rzeźnia nr 5.
Stoją dwie krowy:
- Jestem Mućka, cześć.
- Krasula.
- Pierwszy raz tutaj?
- Nie, ku..a, drugi...
Dobre
#38 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2007 - 22:30
Stwierdzenie wykonane tak jakby z drewna potraktujmy jako zart
#39 OFFLINE
Napisano 11 maj 2007 - 12:36
http://www.allegro.pl/item190159966_super_siatka_na_ryby_40c mx135cmx0_6_cm_uchwyt_.html
Załączone pliki
#40 OFFLINE
Napisano 11 maj 2007 - 13:09
- Eluska lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych