Jerkbait sie śmieje :)
#821 OFFLINE
Napisano 03 listopad 2009 - 07:01
Dwóch naukowców w laboratorium, z których jeden pokazuje jakąś probówkę i mówi: “Udało nam się wynaleźć doskonały lek, trzeba tylko wymyślić teraz odpowiednią do niego chorobę”.
#822 OFFLINE
Napisano 03 listopad 2009 - 15:14
I wymyślili-ptasią i świńską grype.Bardzo aktualne.
Dwóch naukowców w laboratorium, z których jeden pokazuje jakąś probówkę i mówi: “Udało nam się wynaleźć doskonały lek, trzeba tylko wymyślić teraz odpowiednią do niego chorobę”.
A teraz pracują nad rybią grypą.
#823 OFFLINE
Napisano 03 listopad 2009 - 15:16
konska??
kocia??
psia???
byle nie rybia
#824 OFFLINE
Napisano 03 listopad 2009 - 16:06
#825 OFFLINE
Napisano 03 listopad 2009 - 19:33
Oczywiście dobrze nagłośniona sprawa i może trochę mięsiarzy by odpuściło.
#826 OFFLINE
Napisano 03 listopad 2009 - 20:19
- Pod Mławą PO doprowadziła do budowy i przekazania społeczeństwu najnowszej elektrowni opalanej ekologicznie torfem , w miejsce węgla ..
Głos z sali : Byłem tam , nie widziałem żadnej elektrowni ?!
Z niezmąconym uśmiechem Donek kontynuuje ;
- Dzieki wysiłkom ministra Grada i całej PO , w zrestrukturyzowanej stocznni Szczecin zwodowano kontenerowiec ..
Głos z sali ; Jaki statek ? Byłem tam i żadnego nie widziałem !!
Niewzruszony i zadowolony z siebie Tusk nawija dalej ;
Za Jasłem oddalismy nowy , bezpieczny , odcinek sześciopasmowej autostrady , PO nie odpuściła tego tematu ..
Głos z sali ; Ależ to bujda , tam nie ma żadnej drogi !!
Schetynie puszczają koniec konców nerwy . Wstaje i krzyczy w salę :
- A ty k..wa gościu , zamiast się tak wozić po całej Polsce , lepiej byś TVN24 pooglądał , albo i Gazetę Wyborczą postudiował ..
#827 OFFLINE
Napisano 03 listopad 2009 - 22:04
-gdzie jest moja żona ?
-w łazience,bierze kąpiel...
-to zrobimy tak że ja schowam się w szafie i wyjdę z niej w trakcie waszych igraszek żeby przyłapać ją na zdradzie
-dobrze...odpowiedział zdziwiony kochanek
W pewnym momencie rozgrzana kobieta wybiega z łazienki,staje przed łóżkiem i mówi do kochanka:
-a teraz zer..nij mnie tak że sie zesikam
-zajrzyj do szafy kotku to się zesrasz.....
#828 OFFLINE
Napisano 04 listopad 2009 - 05:11
Mnie ostatnio ubawiły stenogramy miłosnych wyznań Sawickiej.
„jeżeli tylko za friko, to to pieprzę (…) Ja zaczynam ten drugi wątek, bo jest coś do wzięcia (…) Kurwa mać, tyle mam układów wypracowanych i to wszystko w łeb weźmie, bo nie problem byłby, gdybyśmy my wzięli władzę (…) No, dojście zawsze jest (…) i kręcimy lód (…) żeby robić biznes z polityką trzeba w ukryciu i tak dalej trzymać (…) w politykę się nie musicie mieszać, tylko kasę dajcie”.
Co za głód uczuć
#829 OFFLINE
Napisano 04 listopad 2009 - 17:51
Na plus mogę przyznać , że kolory w tv są zdecydowanie lepsze ..
Każdy czas ma swoją charakterystyczną przypadłość . Teraz grypy stygmatyzują dzieje . Za Kaczyńskich grypka była ptasia , a teraz nadeszła pora grypy świńskiej ..
#830 OFFLINE
Napisano 04 listopad 2009 - 17:54
#831 OFFLINE
Napisano 04 listopad 2009 - 19:21
Więc dla mnie nasuwa się jeden wniosek - rządzą nami media i nikt więcej. To przecież one kreują popularność i ostracyzm, wykrywają afery, wyśmiewają, płaczą i generalnie piorą nam mózgi, nie pozostawiając alternatywy. Towarzysz Lenin miał rację - kto ma media, ten ma władzę. Zmieniły się tylko zależności, teraz są ekonomiczne: ja o tobie dobrze, a ty mi .....
Ale nie narzekam, kupiłem kilka nowych książek, kilka przewodników wędkarskich, i będę kuł na blachę. Co by tu nie zwariować!
#832 OFFLINE
Napisano 04 listopad 2009 - 20:15
#833 OFFLINE
Napisano 05 listopad 2009 - 09:33
#834 OFFLINE
Napisano 05 listopad 2009 - 11:53
I zgadzam się z Tobą, że TVN obniżyła loty, i to bardzo, ale musi grać w drużynie, bo inaczej ..... Dawno nie oglądałem żadnych programów w tv i nie wiem, czy są jakieś programy godne uwagi, poza filmami przyrodniczymi oczywiście, ale pomyśl: czy nam jest potrzebny mądrala, który szczegółowo opowie nam ile kosztuje nas pomoc unijna? Po pierwsze, Polak chce usłyszeć, że jest liderem wykorzystania tych dotacji: po drugie, czym się będzie Rząd chwalił? - zamykaną stocznią, nową ustawą, która merytorycznie jest do d..y, ale wszystkie partyjki w Sejmie dbają tylko o swoje poprawki, a żadna nie powie: TO JEST DO D..Y. No czym? Demokratycznie wybraliśmy ich i myślę, że są potrzebni, bardzo potrzebni, bo pokazują nam bezsens swojej i unijnej działalności. Wszechmocny wiedział co robi. Tylko dzięki im i Unii wiemy, że to szambo.
#835 OFFLINE
Napisano 05 listopad 2009 - 12:34
Pozdrawiam,
#836 OFFLINE
Napisano 05 listopad 2009 - 13:10
Grego, polecam: http://video.google.pl/videosearch?hl=pl&q=ale+w+ko%C5%8 2o+jest+weso%C5%82o&lr=&um=1&ie=UTF-8&ei=Rr7 ySsv-F6HYmwP6_9mtAw&sa=X&oi=video_result_group&c t=title&resnum=1&ved=0CA4QqwQwAA#
#837 OFFLINE
Napisano 05 listopad 2009 - 13:59
nie pytajcie co Polska może zrobić dla was tylko co wy możecie zrobić dla Polski
#838 OFFLINE
Napisano 05 listopad 2009 - 14:15
#839 OFFLINE
Napisano 05 listopad 2009 - 14:41
Jestem zwolennikiem czynów nie paplaniny i uważam ,że jeżeli wiesz jak to naprawić lub pomóc to zacznij działać w tym kierunku łowienie ryb świetnie Ci idzie może i w polityce byłoby podobnie a samo krytykowanie dziur nie zalepi
#840 OFFLINE
Napisano 05 listopad 2009 - 17:11
- Tarapukuara lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
2 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
-
kogut, stanislaw66