A ja dzisiaj, jak co roku, dostałem gratisowo karpiki ze świetnej hodowli, odpłukane, pachnące i pyszne.
Dobrze mieć kolegów
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 21 grudzień 2017 - 22:18
A ja dzisiaj, jak co roku, dostałem gratisowo karpiki ze świetnej hodowli, odpłukane, pachnące i pyszne.
Dobrze mieć kolegów
Napisano 21 grudzień 2017 - 22:28
Użytkownik Jano edytował ten post 22 grudzień 2017 - 08:19
Napisano 21 grudzień 2017 - 22:41
Dobrze mieć kolegów
Zawsze mówiłem, że kto mieszka w stolicy to ma przejegrane! Karpik gratis?! zapomnij
Napisano 21 grudzień 2017 - 22:57
Zawsze mówiłem, że kto mieszka w stolicy to ma przejegrane! Karpik gratis?! zapomnij
Bob nie marudź... dostałeś w linku wyżej nawet dwa karpiki i to śpiewające.... DARMO!!
Napisano 21 grudzień 2017 - 23:05
Przemuś, wybacz, ale ten karpik to nie mój smak...
Napisano 21 grudzień 2017 - 23:51
Przemuś, wybacz, ale ten karpik to nie mój smak...
Bob a babcia nie mówiła, że darowanemu konikowi w zęby się nie zagląda? to czemu kar...piczkom zaglądasz
Napisano 22 grudzień 2017 - 07:42
Użytkownik Krzysiek P edytował ten post 22 grudzień 2017 - 07:43
Napisano 22 grudzień 2017 - 09:46
Napisano 22 grudzień 2017 - 10:01
Napisano 22 grudzień 2017 - 11:11
1:39 tego filmu - widać przez chwilę cenę - 0,99 zł . Jak napisał wyżej Janusz - ustawka reklamowa.
P.S. gdyby ktoś w "sprzedam" wstawił plecionki Varivasa po 10 zł,to myślisz że nie byłoby awantur kto był pierwszy ?
Niedawno były echosondy w dobrej cenie
Napisano 22 grudzień 2017 - 13:22
Uwaga, wchodzicie na własną odpowiedzialność!!!
Warto zrobić subskrypcję dla samych komentarzy
Napisano 22 grudzień 2017 - 13:27
kurde dobrze ze ja przed obiadem jestem
Napisano 22 grudzień 2017 - 13:43
Użytkownik anpart edytował ten post 22 grudzień 2017 - 13:48
Napisano 22 grudzień 2017 - 13:48
Robisz tak - kupujesz jakiś towar. Buty, majtki, karpie - wszystko jedno. Ogłaszasz super promocję, sprzedajesz towar za pół ceny zakupu. I sprzedajesz, wiedząc dokładnie, że chętnych będzie wielokrotnie więcej, niż towaru. Że kupujący będą się tłoczyć, przepychać, walczyć między sobą. I będą to kręcić smartfonami, zamieszczać filmiki na forach internetowych, robiąc ci całkowicie za darmo reklamę. Za nikły koszt dumpingowych wyprzedaży, oprócz reklamy, masz dodatkowy bonus w postaci filmików, które możesz pokazywać w swoim kraju, nabijając się ze zdziczałych "tambylców".
Znam ten mechanizm, z lubością wykorzystywany przez Lidla. I głosuję portfelem. Od dwóch lat nie zrobiłem w Lidlu żadnych, nawet najmniejszych zakupów. I nie mam zamiaru zrobić w dającej się przewidzieć przyszłości. Ubolewam nad faktem, że moi rodacy są tak biednym narodem, że dają się wykorzystywać w taki niecny sposób i nie widzę tu absolutnie nic śmiesznego. Bardzo proszę o niezamieszczanie kolejnych tego typu wątpliwej jakości "materiałów promocyjnych".
Myślę,że nieco przesadzasz, zwłaszcza z tym nabijaniem z "tambylców"
Co w takim razie pomyśleć o "hamerykanach" którzy tratują się na wyprzedażach? I takie filmy to nawet w TV pokazują...
Napisano 22 grudzień 2017 - 14:37
Myślę,że nieco przesadzasz, zwłaszcza z tym nabijaniem z "tambylców"
Co w takim razie pomyśleć o "hamerykanach" którzy tratują się na wyprzedażach? I takie filmy to nawet w TV pokazują...
Co pomyśleć? To samo. Po prostu jest pewien procent społeczeństwa (większy lub mniejszy w zależności od zamożności kraju) który da się zadeptać (lub zadepcze) w walce o towar "okazyjny" - wszystko jedno czy będą to telewizory 50" czy karpie.
Karpie, torebki "Wittchen", to okazje na skalę naszych możliwości i .... to nie jest nasze ostatnie słowo.
Napisano 22 grudzień 2017 - 15:31
Niby głupie, ale prawdziwe
Użytkownik anpart edytował ten post 22 grudzień 2017 - 15:37
Napisano 22 grudzień 2017 - 15:41
Uwaga, wchodzicie na własną odpowiedzialność!!!
Warto zrobić subskrypcję dla samych komentarzy
może i śpiewać nie potrafią, ale za to mają strasznie muzykalne usta
Napisano 22 grudzień 2017 - 16:14
Użytkownik Tom Rob edytował ten post 22 grudzień 2017 - 16:15
0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych