Niby śmieszne a jednak jakie tragiczne.....
To pewnie Matka Kurka leży...
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 10 styczeń 2018 - 23:19
Niby śmieszne a jednak jakie tragiczne.....
To pewnie Matka Kurka leży...
Napisano 10 styczeń 2018 - 23:35
Napisano 11 styczeń 2018 - 00:05
A zawsze się mówiło, że to kaczki roznoszą ...
Napisano 11 styczeń 2018 - 10:42
Wczoraj
Napisano 11 styczeń 2018 - 12:10
.
Napisano 11 styczeń 2018 - 12:53
Córeczka nakryła rodziców na seksie i pyta:
-Dlaczego Mamusiu tak dziwnie skakałaś na Tatusiu w nocy?
-A bo Tatuś ma za duży brzuszek i wyciskałam powietrze..
-Mamusiu nic to nie da, bo za każdym razem jak wychodzisz do pracy, to ciocia z naprzeciwka go dopompowuje !
Napisano 11 styczeń 2018 - 13:12
Takie coś mi wyskoczyło,w sumie śmieszne:
(...)
Witryna sprzedająca specyfik ku radości wszystkich rybaków .
Może nasz prestiżowy lord Kruszwil przetestuje i opisze,czy warto zostać rybakiem?
Jeśli śmieszą Cię rybie truchła, to zastanów się, czy znalazłeś sobie właściwe miejsce w sieci. Kolejny taki wybryk i wylecisz z hukiem. Czuj się ostrzeżony.
Użytkownik woblery z Bielska edytował ten post 11 styczeń 2018 - 13:20
Napisano 11 styczeń 2018 - 13:51
Patent na złodzieja
Napisano 11 styczeń 2018 - 14:20
Przychodzi koleś do sklepu i pyta (zapis fonetyczny):
-jes kawa czipo?
-nie ma, Ty ch..u !
Napisano 11 styczeń 2018 - 15:15
Przypomniało mi to (autentyczną) reklamę jakiś czas temu w mediach (zapis fonetyczny )
Czipo, podaj to co najlepsze!
Użytkownik BOB1 edytował ten post 11 styczeń 2018 - 15:15
Napisano 11 styczeń 2018 - 15:37
Takie coś mi wyskoczyło,w sumie śmieszne:
(...)
Witryna sprzedająca specyfik ku radości wszystkich rybaków .
Może nasz prestiżowy lord Kruszwil przetestuje i opisze,czy warto zostać rybakiem?
Jeśli śmieszą Cię rybie truchła, to zastanów się, czy znalazłeś sobie właściwe miejsce w sieci. Kolejny taki wybryk i wylecisz z hukiem. Czuj się ostrzeżony.
Jak na moderatora to słaby tekst, żeby nie powiedzieć że za takie "wylecisz z hukiem" moderator powinien dać sobie bana na cały kwartał. Są inne formy wyrażania niezadowolenia a przynajmniej można bardziej ważyć słowa nie wiedząc w jakim wieku jest user z którym korespondujemy. Wstyd
Napisano 11 styczeń 2018 - 15:37
A'propos zabezpieczania mienia. Kolega z pracy jakieś 20-25 lat temu był posiadaczem Poloneza, parkował pod domem na Powiślu. W ciągu ok. 1 miesiąca miał 2 włamania ale że miał odcięcie zapłonu (tajny przycisk) to nie udało się odjechać. Po 2 razie nawiercił deskę taką ok. 25cmx15cm i w 15 otworków nasadził kotwiczki wędkarskie z tych większych a groty kombinerkami wyprostował do góry, deska była pod pokrowcem na siedzeniu kierowcy. Krzyk było słychać na III piętrze mimo zamkniętych okien. Jak zszedł na dół nikogo już nie było ale poszarpany zakrwawiony pokrowiec do wyrzucenia.
Napisano 11 styczeń 2018 - 15:56
Jak na moderatora to słaby tekst, żeby nie powiedzieć że za takie "wylecisz z hukiem" moderator powinien dać sobie bana na cały kwartał. Są inne formy wyrażania niezadowolenia a przynajmniej można bardziej ważyć słowa nie wiedząc w jakim wieku jest user z którym korespondujemy. Wstyd
...Twój wiek też nie jest znany ... więc ważę słowa
Napisano 11 styczeń 2018 - 16:09
...Twój wiek też nie jest znany ... więc ważę słowa
Że spytam jesteś moderatorem ? czy aspirujesz ? czy nabijasz sobie licznik postów ?
Napisano 11 styczeń 2018 - 16:15
Że spytam jesteś moderatorem ? czy aspirujesz ? czy nabijasz sobie licznik postów ?
Kolego jesteś krótko na forum możesz zatem nie wiedzieć, że w dziale Cafe postów nie da się nabić. Więcej pokory.
Napisano 11 styczeń 2018 - 16:17
Spójrz na mój licznik i odpowiedz sobie sam na to pytanie.
A jeśli już o tym mówimy, Twoja aktywność ... wszędzie ... mówi sama za siebie (i Ciebie)
Użytkownik BOB1 edytował ten post 11 styczeń 2018 - 16:17
Napisano 11 styczeń 2018 - 16:25
@ BOB1
Sprawdziłem w lodówce jeszcze Cię nie ma, ale obawy mam zawsze przed jej otwarciem, wydaje mi się że udzielamy się kiedy mamy coś merytorycznego do przekazania, a takie klepanie dla klepania, bez sensu.
@coma
Jasne pokorę noszę w sobie zawsze, ale............. nie dla wszystkich i dla wszystkiego.
Napisano 11 styczeń 2018 - 16:29
... i po raz kolejny wykazujesz się bezczelnością.
A co do tej lodówki: nie licz na to i nie powtarzaj się
Napisano 11 styczeń 2018 - 16:57
.
2 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych