Wiadomo. Zludne myslenie o zmianach w PZW skoro tacy panowie tworza zarzady kół.
Świecą przykładem
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 11 listopad 2016 - 19:58
Wiadomo. Zludne myslenie o zmianach w PZW skoro tacy panowie tworza zarzady kół.
Napisano 15 listopad 2016 - 19:06
Pod zaporą zrobiło się pusto i policja podobno częściej zagląda...-Magia internetu?
Napisano 15 listopad 2016 - 19:45
Napisano 15 listopad 2016 - 21:07
Zębate gryzły dziś.
Napisano 15 listopad 2016 - 21:29
To pokaż jakieś foto. Chyba że chodzi o te 50 co gryzą zawsze?
Użytkownik cometopudge edytował ten post 15 listopad 2016 - 21:30
Napisano 15 listopad 2016 - 22:01
Zabierzesz mnie kiedys ze sobą? Chciałbym w tym roku chociaż jednego trafićTo pokaż jakieś foto. Chyba że chodzi o te 50 co gryzą zawsze?
Napisano 15 listopad 2016 - 22:08
Raczej interwencje kolegów po kiju.Pod zaporą zrobiło się pusto i policja podobno częściej zagląda...-Magia internetu?
Napisano 16 listopad 2016 - 13:17
Użytkownik rothen edytował ten post 16 listopad 2016 - 13:17
Napisano 16 listopad 2016 - 13:54
I wszystko jasne. Dodam osobiście że pare tygodni temu interweniowałem telefonicznie w sprawie gościa który wyjmował sumki hurtowo. Niestety nikt nie zdołał sprawdzić delikwenta mimo iż deklarowałem że mogę być świadkiem zajścia. Zrobiłem ze swojej strony wszystko co mogłem i się zawiodłem na organach ścigania. Ale to była inna sytuacja. W wyżej opisanej można zawsze podpłynąć i nagrać takiego gościa dokładnie telefonem z numerami łodzi i sprawa jest o wiele łatwiejsza ponieważ chodzi o stanie w miejscu niedozwolonym i łowienie niż to co gość ma w łodzi. Mam nadzieję że następnym razem osoba robiąca takie zdjęcia od razu zadzwoni tam gdzie trzeba dodatkowo nagrywając zajście w sprawie dowodu . W tym przypadku i tak wiadomo kto to był , może ten zwycięzca tego Garmina 2016 zastanowi się na przyszłość.
Napisano 16 listopad 2016 - 14:21
I wszystko jasne. Dodam osobiście że pare tygodni temu interweniowałem telefonicznie w sprawie gościa który wyjmował sumki hurtowo. Niestety nikt nie zdołał sprawdzić delikwenta mimo iż deklarowałem że mogę być świadkiem zajścia. Zrobiłem ze swojej strony wszystko co mogłem i się zawiodłem na organach ścigania. Ale to była inna sytuacja. W wyżej opisanej można zawsze podpłynąć i nagrać takiego gościa dokładnie telefonem z numerami łodzi i sprawa jest o wiele łatwiejsza ponieważ chodzi o stanie w miejscu niedozwolonym i łowienie niż to co gość ma w łodzi. Mam nadzieję że następnym razem osoba robiąca takie zdjęcia od razu zadzwoni tam gdzie trzeba dodatkowo nagrywając zajście w sprawie dowodu . W tym przypadku i tak wiadomo kto to był , może ten zwycięzca tego Garmina 2016 zastanowi się na przyszłość.
Napisano 16 listopad 2016 - 15:22
To by był już abordaż raczej.
Napisano 16 listopad 2016 - 16:01
Panowie tak czytam i z podziwu nie mogę wyjść jakim trzeba być gościem by tak się zachować. Skoro bierze udział w zawodach i w wędkarstwie (mięsiarstwie, beretowaniu) siedzi już kilka ładnych lat, a może kilkanaście nie wiem bo nie znam i nadomiar tego jest PRZEDSTAWICIELM/CZŁONKIEM PZW który powinien świecić przykładem to dla mnie to jakaś parodia. Jak taki gość nie wie że tam nie wolno łapać i pływać no sory to co on wogóle w PZW robi!!!!!!!!!!
PZW które go trzyma dalej i nic z tym nie robi, PANOWIE GDZIE JESTEŚCIE, CO ROBICIE, GDZIE SĄD KOLEŻEŃSKI. Jak głośno zaczeli mówić o rybach na Zegrzu to odrazu sądem ich postraszyliście a tak to cisza. Ludzie którzy są na tym formum wiedzą kto to no to wybaczcie ale pewnie i wy wiecie.
POKAŻCIE TE NOWE OBLICZE PZW "TO MY" ???
Napisano 16 listopad 2016 - 18:55
Napisano 16 listopad 2016 - 20:42
Użytkownik rothen edytował ten post 16 listopad 2016 - 20:46
Napisano 16 listopad 2016 - 21:08
Napisano 16 listopad 2016 - 21:37
Uwierz mi że drapieżnika w ZZ jeszcze trochę zostało.Tylko to co zostało musimy bronić przed takimi wędkarzami jak wspomniany i rozpoznany na zdjęciach ,nazwę go P.Banderas z kompanami
Przyszedł mi do głowy taki film tylko nie wiem czy tytuł dobry bo zawsze w tym słaby byłem a może to rozluźni trochę atmosferę jak uważasz Rothen?
PARSZYFA 13 i widzisz znów zapomniałem tego aktora taki "bereciarz" dobrze że to tylko Kojak
Zdjęcie zostało pobrane z zasobów Wikipedii ogólnodostępnych kojak.jpg 20,26 KB 29 Ilość pobrań
Napisano 16 listopad 2016 - 21:48
Przyszedł mi do głowy taki film tylko nie wiem czy tytuł dobry bo zawsze w tym słaby byłem a może to rozluźni trochę atmosferę jak uważasz Rothen?
PARSZYFA 13 i widzisz znów zapomniałem tego aktora taki "bereciarz" dobrze że to tylko Kojak
Zdjęcie zostało pobrane z zasobów Wikipedii ogólnodostępnych kojak.jpg
Użytkownik rothen edytował ten post 16 listopad 2016 - 21:59
Napisano 16 listopad 2016 - 22:06
Paweł powiem ci że Kojak jest podobny do grającego główną rolę w Parszyfa 13 P.Banderasa ksywa "bereciarz".Przepraszam że pominąłem drugoplanowych aktorów grających w tym filmie ale nie znam ich nazwisk.Jednak obiecuję że prędzej czy później z pomocą kolegów z forum wspomnę o was.Przy okazji gratulacje dla koła PZW z którego pochodzą aktorzy Mam nadzieję że za to nie dostaną Oscara a w wyborach w 2017 r do władz PZW zostaną potraktowani tak jak sami szanowali przepisy .
Co ma się koło do takiego,czy innego zachowania jednostki?
Jak ktoś zabije babcię w parku w Warszawie, to znaczy ,że to jest miasto morderców?
Napisano 16 listopad 2016 - 22:20
Napisano 16 listopad 2016 - 22:26
Użytkownik Patryk^S edytował ten post 16 listopad 2016 - 22:27
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych