Cześć,
telefonem i mailem nie poratuje, miałem ostatnio kontakt i napisał że w marcu jest bardzo zajęty.
Pewnie odpisze na priv.
pozdrawiam
Sławek
To samo , otwarcie powiedział że marzec ma zajęty więc bym się nie martwił.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 15 marzec 2018 - 22:09
Cześć,
telefonem i mailem nie poratuje, miałem ostatnio kontakt i napisał że w marcu jest bardzo zajęty.
Pewnie odpisze na priv.
pozdrawiam
Sławek
Napisano 16 marzec 2018 - 15:56
Witam . czy jest szansa na tube na jednoskład 216cm ale z poszerzeniem na kołowrotek .. Kij Super UL , solnik krótki , kołowrotek mały 1000 . Jak myslisz ?
Pozdrawiam
Napisano 16 marzec 2018 - 22:35
Ale jeśli na PW odpisuje to napiszę, dzięki za informacje.
Napisano 31 sierpień 2018 - 19:54
https://allegro.pl/p...7339229077.html
Niskobudżetowe zabezpieczenie wędki z kołowrotkioem. Ktoś ma/widział/użytkował? Jakie opinie?
PS. hmmmm - chyba nie trafiłem tematycznie, ale trudno...
Użytkownik tryt edytował ten post 31 sierpień 2018 - 19:59
Napisano 08 kwiecień 2019 - 22:06
Napisano 08 październik 2019 - 18:59
Cześć, czy możesz wykonać tubę na kij 198 cm w jednoskładzie? Czy tuba na dwa kije w tej długości to będzie dużo drożej? Puściłem priv ale nie odczekałem się odpowiedzi. Pozdrawiam
Napisano 14 listopad 2019 - 11:58
Witam serdecznie
Bardzo przepraszam wszystkich zainteresowanych moimi tubami ale jestem dość mocno zalatany i nie miałem czasu nawet na neta, i odpisywanie bądź czytanie e-maili. W tym roku i w najbliższym czasie nie będę niestety wykonywał tub. Ma to związek z moją pracą zawodową i brakiem czasu na dodatkowe czynności. Jeśli będę je wykonywał to na zasadzie wykonania kilku uniwersalnych tub i wystawienie ich na giełdzie twórców. Wykonywanie tub na zamówienie wiązałoby się z ustaleniem terminów które zapewne nie byłyby możliwe do dopięcia. Dlatego też muszę odmówić wszystkim zainteresowanym.
Kolejny stary-nowy cel.
G0312284-1.jpg 72,8 KB 25 Ilość pobrań
Pozdrawiam
Napisano 14 listopad 2019 - 16:14
Hand made →
Lurebuilding (wątki autorskie) →
Mr Labrax, twarde przynęty na morskie drapieżnikiNapisany przez Kuba Standera , 12 sty 2023 mrlabrax, tuna, popping i 2 więcej |
|
|
||
Hand made →
Woblery LuberNapisany przez Luber , 26 wrz 2022 wobler, handmade, luber, przynęty i 1 więcej |
|
|
||
Hand made →
Woblery SBNapisany przez odrzańskibiotop , 17 lis 2021 handmade, woblery, struganie i 2 więcej |
|
|
||
Hand made →
Drewniane wabikiNapisany przez panpawel85 , 11 lis 2016 handmade, woblery, jerk |
|
|
||
Hand made →
Naprawy, tuning, majsterkowanie →
Zaciskarka do tulejekNapisany przez Tomek_N , 04 lut 2008 zaciskarka, handmade, przypony |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych