gajda696 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 do tej pory spiningowałem na klasycznym sprzecie postanowiłem spróbowac czegos innego i siegnąc za multiplikator i odpowiedniego do tego kija:) iż zblizaja sie swieta został mi zaproponowany przez rodzinke multiplikator OKUMa http://www.spinn.pl/product_info.php?cPath=991_646_778&p roducts_id=2171 co sadzicie o tym multi jak na pierwszy multiplikator i pierwsze kroki na tym sprzecie?
remek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Cześć,A do jakiego łowienia? Do jerkowania? PozdrawiamRemek
gajda696 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Cześć,A do jakiego łowienia? Do jerkowania? PozdrawiamRemektak remek do jerkowania
remek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Cześć,No cóż, jeśli do ciężkiego jerkowania i tylko jerkowania to na początek może być choć nie należy on do finezyjnych konstrukcji. Polecałbym jednak dodanie kilku groszy i zakup lepszego multiplikatora np. ABU C3/C4. PozdrawiamRemek
gajda696 Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Cześć,No cóż, jeśli do ciężkiego jerkowania i tylko jerkowania to na początek może być choć nie należy on do finezyjnych konstrukcji. Polecałbym jednak dodanie kilku groszy i zakup lepszego multiplikatora np. ABU C3/C4. PozdrawiamRemekto samo remek mi napisali na multiplikator.pl chyba sie skusze na tego abu pozdrawiam
remek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Cześć,No cóż, jeśli do ciężkiego jerkowania i tylko jerkowania to na początek może być choć nie należy on do finezyjnych konstrukcji. Polecałbym jednak dodanie kilku groszy i zakup lepszego multiplikatora np. ABU C3/C4. PozdrawiamRemekto samo remek mi napisali na multiplikator.pl chyba sie skusze na tego abu pozdrawiam Czesc,Ciesze sie! pozdrawiamRemek
Recommended Posts