Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików

Zdjęcie

Farby do aerografu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
509 odpowiedzi w tym temacie

#501 OFFLINE   Bolen30

Bolen30

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1530 postów

Napisano 20 lipiec 2024 - 21:28

Ostatnio ktoś pytając o zestaw pokazuje mniej więcej tutaj jak wygląda zestaw który był w na giełdzie.Pojemniki maja po 100ml i zostały dwa takie zestawy lub do zrobienia inne .

Załączone pliki

• pele lubi to

#502 OFFLINE   Bolen30

Bolen30

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1530 postów

Napisano 23 lipiec 2024 - 15:42

Sezon martwy warsztaty zamkniete a ludzie łowia.Dla przykładu trzy kolory z bliska jak wyglądają.
Żółty perła
Seledyn niemetalizowany
Oraz ala rudo brazowy metalizowany.

Załączone pliki

#503 OFFLINE   Bolen30

Bolen30

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1530 postów

Napisano 10 wrzesień 2024 - 15:27

Niebawem zagości rozowa perła u mnie w szafie.Pomimo że rozowa to tylko poświata.

#504 OFFLINE   Bolen30

Bolen30

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1530 postów

Napisano 18 wrzesień 2024 - 16:35

Najlepiej maluje się kamienia bardzo dobrze widać kolor.Tutaj można by było zrobić pisankę.

Załączone pliki

#505 OFFLINE   Bolen30

Bolen30

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1530 postów

Napisano 19 wrzesień 2024 - 13:29

Kolory które zasiliły szafkę.
Perła jest bardzo ciekawa na kartce niewidoczna a pod światłem oddaje poświatę jakby róż lub czerwień.
Niebawem wietrzenie więc pewnie coś wyjedzie do usunięcia.

Załączone pliki

#506 OFFLINE   Bolen30

Bolen30

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1530 postów

Napisano 29 październik 2024 - 18:25

Ostatnio widziałem że użytkownik jb pokazał kolory farbek na łyżeczkach i faktycznie wychodzi to ok.Wiec i ja też postaram się w wolnej chwili dokładając ofertę na łyżeczkach by pokazać lepiej.Tutaj dwa kolory które są dosyć pospolite ale na kartce wyglądały słabo.
Czekoladka i srebrno stalowy.
Oceńcie sami czy jest foto wystarczające by ocenić kolor.Niestety robione w sztucznym świetle.

Załączone pliki

• piotrmr, pele i psychowobsy lubią to

#507 OFFLINE   Bolen30

Bolen30

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1530 postów

Napisano 06 listopad 2024 - 22:04

Powolutku coś idzie kilka kolorków podpatrzonych jak pokazał to niedawno ,,rudi" ale będą też karteczki z kolorami.

Załączone pliki

#508 OFFLINE   Bolen30

Bolen30

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1530 postów

Napisano 29 listopad 2024 - 19:58

Czas dłubania jeszcze nieodpowiedni bo pogoda do łowienia ,ale niebawem pewnie zmusi dlubaczy do swoich domowych zacisznych miejsc by podłubać przy przynetach.Wiec informuje że niebawem będę miał przygotowane kilka kolorków czystych miksów do zrobienia według swojego widzi mi się.Kolory są różne ja wystawie kilka którw zmieszam reszta pujdzie na giełdę do zmieszania z przydatnymi komponentami.Sporo będzie czarnego ,Czarnej perły ,białego i pereł oraz kolory ktore sa w mieszalni lakierów które niebawem pokaze ale te które moga być ciekawe.Reszta zostanie zmieszana razem i wyjdzie coś!Oczywiscie posiadam też starszy
zapas farb gotowych do użycia w większej ilości aktualnie dwa zestawy mogę przygotować wszystkiego co trzeba.Farbki oczywiście wodne.

#509 OFFLINE   cezcez7

cezcez7

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 43 postów

Napisano 02 grudzień 2024 - 16:39

Nie wiem czy wiecie ale można z 5 kolorów uzyskać praktycznie całą paletę (bez metalicznych).

Podpowiem CMYK+W czyli z z firmy Liquitex Cadmium Yellow Light, Cerulean Blue Hue, Quinacridone Magenta, Carbon Black oraz Titanium White.

Łapcie filmiki:

Użytkownik cezcez7 edytował ten post 02 grudzień 2024 - 16:40

#510 OFFLINE   Bolen30

Bolen30

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1530 postów

Napisano 08 styczeń 2025 - 21:31

Można i tak ale to tak mocno ogólnie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych