Ostatnio trochę przeginałem z brakiem snu itd.To już nie te oczy.Organizm słabo się regeneruje.Trzeba sobie dać na luz z nowymi rozwiązaniami i robić to co jest już dopracowane i zapięte na ostatni guzik.Będą to woblery Tomy&Zelldo.Swoje wynalazki będę robił tylko w wolnych chwilach.Boleniówki dla stałych klientów bo ich zostawić nie mogę.Gumy bardzo rzadko.Mimo wentylacji dobija mnie ten zapach.Może w przyszłości większa produkcja ale to się wiąże z dość poważną inwestycją.Moje formy na gumy będą dostępne w Modelarnia24.Może z Marcinem otworzymy/podepniemy tu sklep na jerkbacie z całym asortymentem.Formy będą transparentne po 150zł/szt i nietransparentne po 75zł/szt.Jak zalewać,jak sobie z tym radzić żeby osiągnąć efekt zbliżony do moich softbaitów? Tu miałem problem bo to ciężko słowami komuś przekazać i zrobię film na płycie.Instrukcja w tej formie będzie załączona do form i setów forma+materiały.Dla bardziej ambitnych instrukcja jak zalewać wypasione gumy będzie dostępna na nośniku i będzie ona oczywiście płatna.
IMG_20150913_112236.jpg 41,37 KB
27 Ilość pobrań
Teraz jeszcze dojdą ćwiczenia na wzmocnienie pewnych partii mięśni pod skoki na wingsuit.Czy skoczę to będę wiedział jak stanę z tym w oko w oko ale raczej nie zdarza mi się cofać przed czymś czego naprawdę chcę.Tu nie wykluczam wyjątku bo trochę mam obawy.Cel trzeba jakiś mieć po za tym ćwiczenia,większa ilość snu wyjdą mi tylko na dobre.
Użytkownik Tomy edytował ten post 31 styczeń 2016 - 08:53