Tomy jeśli ten okoń będzie tak samo leciał i pracował jak płoć to ok może być okoń w paski ale reszta czyli malowanie jazgarza, płotki i bastarda na korpusie płoci, jeśli praca okonia i jego lotność będzie inna niż płotki to ja chcę wszystkie malowania jak napisałem wyżej na korpusie płotki. Co mi tam że będzie płotka w paski i kolorze okonia, ważne że działa, obiecuję że fotki z jej łowności zobaczysz jak tylko zagryzie ją coś więklszego, póki co złowiła już kilka szczupłych ale nie miały wymaganego na jb.pl wymiaru i i tak zdjęcia były by usunięte. Gdyby się okazało że okoń będzie miał lotność i pracę jak płoć to jednego w jasnym kolorze jak wyżej a jednego standard ten ciemniejszy jak Mikro Perch HB.
Fotki mi posyłaj na mail.Mnie nie interesuje jerkbaitowe minimum.Na forum nie musisz nic wstawiać.Potrzebuję po prostu fotki na swoją stronę.Jak by w Polsce było dużo metrówek to pewnie takie byś łowił a jest jak jest.
Do mnie także dotarły małe HB i jestem pod wrażeniem precyzji wykonania i dbałości o szczegóły . Po dwie identyczne sztuki zamówiłem i waga przynęt zgadza się idealnie Ruff 5.6g każdy i Perch 6.2g każdy , przynęty uzbrojone . Dzięki Tomy
No nie widzę innej opcji to już są mocno dograne konstrukcje .Nakręcę film jak na to łowić ale myślę że nie będziesz/będziecie mieli z tym problemów.Byle tego nie traktować jak cykadę czy wobki typu lipples .
Długo miałem opory przed wypuszczeniem tego na rynek.GucioLucky mi je rozwiał.,potem paru klientów też mocno zaskoczonych skutecznością.Dodał też że dobra cena i jak by były tanie a dorwali by się do nich mięsiarze to po okoniach.Paru chłopaków pisało że zdają egzamin również w wertykalu i jako przynęty podlodowe również będą kosić.
Użytkownik Tomy edytował ten post 01 czerwiec 2016 - 15:13