Hej, a jaka waga tych zacnych twitchbait'ów?
waga siadła ale teraz będę robił formy i mus zakupić nową.
Wioletka prowadzi pokoje
To akurat jadę z koleżanką .Zaraz po remoncie mieszkania i po parapetówie.
17917842_1450834418312576_3414642130104597486_o.jpg 29,55 KB 47 Ilość pobrań
Tomek żyj wiecznie i jeden dzień dłużej , świat zatęskni za Twoją robotą jak tym wszystkim pier%&lniesz w kąt bo Ci się odechce
Mistrzowska robota , zresztą nie po raz pierwszy i ostatni Ta oczojebna "suka blać co nie chciała chodzić" o ile jeszcze ją pamiętasz połowiła już w tym roku okoni i szczupaki też siadały więc bez stalówki ni huhu . Perch TB chyba 6 z jedną kotwicą też połowił ale przydała by się wersja na dwie kotwy pomyślałem, no i proszę masz Ci babo placek
Pozdro
Ja już byłem pod taką presją żeby to rzucić ze strony byłej że niestety przez to się z nią pożegnałem.A nie było mi lekko.Te konstrukcje HB twitchbait trzeba podbijać tak jak woblery klasyczne twitchbait.Działają też bardzo dobrze przy poderwaniach z dna,z opadu też się zdarzają brania.Ja najbardziej na nie lubię łowić jak okonie są przy powierzchni.Sprzedaje jak już tylko stalym klientom bo praca jest dość specyficzna i nie każdy sobie z tym radzi.No ale łowne są to trzeba im przyznać.6 stka z 2 kotwami nie będzie odbijać w tym większym jest już ok. ale na tył lepiej hak założyć
Użytkownik Tomy edytował ten post 19 kwiecień 2017 - 23:04