Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików

Zdjęcie

wymiar szczupaka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
104 odpowiedzi w tym temacie

#101 OFFLINE   tomex11

tomex11

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 223 postów

Napisano 29 wrzesień 2024 - 17:56

Teraz wyniar szczupaka 60 cm i wyniar sandacza takze 60 cm i mozna wziazc jedna rybe laczone z boleniem i brzana, a do tego na Zegrzu i Narew numer 7 czyli tam gdzie lowie obowiazuje gorny wyniar szczupaka 90 cm i sandacza 85 cm... Zobaczymy co wynysla w nastepnym roku...

#102 OFFLINE   mariusz79

mariusz79

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 327 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Mariusz

Napisano 29 wrzesień 2024 - 20:38

Niech wymyślą więcej kontroli zamiast zarybień, przy takich wymiarach ryba sama da sobie radę tylko jej trzeba dać na to szanse.
  • Andżej i haukii lubią to

#103 OFFLINE   tomex11

tomex11

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 223 postów

Napisano 30 wrzesień 2024 - 19:33

Mariusz79 dokladnie tez tak mysle ,ze przy takich wymiarach , gdyby kazdy przestrzegal regulaminu to nie trzeba by zarybiac bo same by sie rozmnazaly ,a i ladne szczupaki bysmy lowili...
  • Andżej i haukii lubią to

#104 OFFLINE   Wazdar

Wazdar

Nowy

• Forumowicze
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 20 grudzień 2024 - 10:03

Niech wymyślą więcej kontroli zamiast zarybień, przy takich wymiarach ryba sama da sobie radę tylko jej trzeba dać na to szanse.

Z tym się zgodzę. W moim regionie nie brak zarybień jest problemem a brak kontroli. Łowie na Wodach polskich to widziałem 2 kontrole w roku ale tylko wędkarzy z brzegu. Mimo, że Państwowa Straż Rybacka przyjechała z łodzią. Jakoś nie chce im się wodować. No a turyści jak już złowią skróta to beretują jak leci. 

#105 OFFLINE   Lokityrem

Lokityrem

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 129 postów

Napisano 05 styczeń 2025 - 13:27

Z tym się zgodzę. W moim regionie nie brak zarybień jest problemem a brak kontroli. Łowie na Wodach polskich to widziałem 2 kontrole w roku ale tylko wędkarzy z brzegu. Mimo, że Państwowa Straż Rybacka przyjechała z łodzią. Jakoś nie chce im się wodować. No a turyści jak już złowią skróta to beretują jak leci. 

Ja łowie na Wiśle PZW w Toruniu od prawie 30 i widziałem 2 kontrole z czego  jedna dotyczyła mnie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych