Mam prosbe.
Jeden z tych wchodzi w rachube u mnie.
Tylko na ktory postawic ?.
Duzo czytalem o jednym i drugim i trudno sie zdecydowac.
Bo np. ten DSI daje ladne obrazy ale ryb nie widzi itd..
Wiec po ilosci odpowiedzi Kolegow wybiore.
Dziekuje, Leslaw.
Mark 5x Pro czy Mark 5x DSI ???
Started By
leslaw
, 25 mar 2012 19:11
6 odpowiedzi w tym temacie
#1 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2012 - 19:11
#2 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2012 - 19:20
Nie pływałem z DSI, mam zwykłego 5x i w zupełności mi wystarcza.
#3 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2012 - 20:05
nie wiem czym się róŻni mark dsi od elit dsi[prucz koloru]bo miałem okazję używać i na bank wybrałbym elit dsi.
#4 OFFLINE
Napisano 26 marzec 2012 - 00:03
rzuć monetą
DSI to fajny bajer, ale ja bym wolał dane w formie możliwie nieprzetworzonej. Co innego gdyby DSI było opcją dostępną poprzez menu. Poczytaj sobie opinie ludzi którzy używali DSI, z tego co znalazłem w sieci to większość nie była zadowolona.
DSI to fajny bajer, ale ja bym wolał dane w formie możliwie nieprzetworzonej. Co innego gdyby DSI było opcją dostępną poprzez menu. Poczytaj sobie opinie ludzi którzy używali DSI, z tego co znalazłem w sieci to większość nie była zadowolona.
#5 OFFLINE
Napisano 26 marzec 2012 - 18:50
Prosze Kolego masz tu co nie co o DSI
http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=18514&am p;start=0&
Jezeli sie nauczysz czytac echo DSI to uwierz mi ze nie tylko zobaczysz ryby na ekranie ale równiez dokladna strukture dna oraz roslinnosc
Jak zwykle nikogo nie namawiam ostateczna decyzja nalezy do Ciebie
http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=18514&am p;start=0&
Jezeli sie nauczysz czytac echo DSI to uwierz mi ze nie tylko zobaczysz ryby na ekranie ale równiez dokladna strukture dna oraz roslinnosc
Jak zwykle nikogo nie namawiam ostateczna decyzja nalezy do Ciebie
#6 OFFLINE
Napisano 26 marzec 2012 - 19:37
z moich mam nadzieję trafnych abnaliz wynika ze jeśli DSi to elite , nie w Marku....
#7 OFFLINE
Napisano 01 kwiecień 2012 - 21:02
Witam i podepne się troszkę pod temat. Mam pytanko -O co chodzi z tymi sonarkami Mark 5x, Mark 5x PRO, Mark 5x DSI??? chodzi mi o stożki ??? Bo czytając dane różnie piszą-Mark5x-20 i 60, Mark 5xDSI-20 i 60, Mark5xPRO 20 i 120???Czy to prawda???
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych