Mam wrażenie, że odbieracie te osoby w sposób negatywny. Sam nie wiem dlaczego? Bo lowia wyłącznie sprzętem danej marki? Czy nie ma kompletnie wiary w to co widać ma zdjęciach. Ciągle insynuacje na temat konfliktów, wiarygodności...każdy ma przecież swój rozum i sam decyduje o tym co kupi o czym lowi. Rozumiem jeszcze żeby takie osoby prowadziły agresywną słowna reklamę typu "Tylko to"...Ale często nie ma Nawet słowa o producencie bądź nazwie produktu.narady trwają dlugo
TomSuw.
Szczerze,ja nie mam problemu z tym że reklamujesz Westina.Tak samo zresztą jak nie miałem wielkiego problemu z tym że jeszcze jakiś czas temu jedynymi słusznymi dla Ciebie przynętami były Z-Many.Twoje prawo,idiotyzmem byłoby narzucać Ci na co masz łowić i kogo reklamować.To jest tylko wyłącznie Twoja sprawa.
Uważam natomiast że gdybys od początku wprost napisał(bo wszyscy widzieli że tak jest)-tak,jestem "timowiczem" Westina,pokazuję i lokuję ich przynęty i ogólnie sprzęt,nie byłoby żadnego problemu i zdecydowana większość osób zrozumiałaby to i nie miałą problemu.
Lubię i lubiłem Twoje zdjęcia bo łowisz ładne ryby i dobrze je fotografujesz,natomiast nie mogę się oprzeć wrażeniu że ryba na tych zdjęciach coraz częściej jest dalej w hierarchi ważności niż Stickleback,torba Westina czy co tam jeszcze jest.