Pomyśl o takiej lub podobnej z tej stajni:
http://hunt-fish.eu/...CHOWA-GRAFF/337
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 29 marzec 2013 - 10:58
Napisano 26 maj 2013 - 20:04
Witam,
a może ktoś polecić coś maksymalnie przewiewnego i niekoniecznie bardzo pakownego - spinningowego? Coś typowe na upały. Jest np. http://www.simmsfishing.com/shop/vests-packs/headwaters-mesh-vest-1.html Miał to ktoś może?
Napisano 26 maj 2013 - 21:29
Pisałem jakiś czas temu w tym wątku. Moja G3 od Simms'a wygląda jak nówka, choć kawałek świata zwiedziła i parę razy na rybach była. Nadal serdecznie polecam. Wiem, że to cholernie drogi produkt, ale .....
Napisano 26 maj 2013 - 21:32
To może wiecie gdzie kupić coś przyzwoitego w rozmiarze 4XL? Te moje bary...
Napisano 27 maj 2013 - 06:32
Model GRAFFA 328-B za niewielkie pieniążki a dobrze wykonana kamizelka i przy wędkowaniu nie daje znaku o sobie po prostu wygodna i funkcjonalna mam ten model jestem zadowolony, rozmiarówka zawyżona tabela poniżej
https://www.google.p...01.html;570;270
Użytkownik mlynek1976 edytował ten post 27 maj 2013 - 06:33
Napisano 27 maj 2013 - 10:17
Witam bardzo polecam kamizelki ROPIKS Pana Jana Skipora sa praktyczne ładnie wykonane i wygladem tez nie odchodzą od standardów innych marek no i to POLSKI produkt
Napisano 27 maj 2013 - 10:44
Miałem kilka kamizelek w życiu i obecnie po latach doświadczeń śmiało mogę polecić kamizelkę Simms-a G3 Guide Vest - Gunmetal .
Napisano 27 maj 2013 - 11:33
To może wiecie gdzie kupić coś przyzwoitego w rozmiarze 4XL? Te moje bary...
Heh miałem ten sam problem co ty wiec kupiłem kamizelkę taktyczną z demobilu praktycznie nówkę i jest reg w klacie i w długości , można kupić monolit lub typu molle wtedy masz wszystkie kieszenie odczepiane i możesz je przyczepiać w dowolnej konfiguracji , jakość wykonania i materiał są b.dobre - jak to dla wojska
Napisano 27 maj 2013 - 12:43
Heh miałem ten sam problem co ty wiec kupiłem kamizelkę taktyczną z demobilu praktycznie nówkę i jest reg w klacie i w długości , można kupić monolit lub typu molle wtedy masz wszystkie kieszenie odczepiane i możesz je przyczepiać w dowolnej konfiguracji , jakość wykonania i materiał są b.dobre - jak to dla wojska
Wielkie dzięki. Choć przed chwilą zadzwoniłem do właściciela f- my ROPIKS i ów obiecał że uszyje mi dowolną kamizelkę pod wymiar. Ale jeszcze się zastanowię.
Napisano 27 maj 2013 - 12:44
Miałem kilka kamizelek w życiu i obecnie po latach doświadczeń śmiało mogę polecić kamizelkę Simms-a G3 Guide Vest - Gunmetal .
.
Użytkownik elmo edytował ten post 09 kwiecień 2015 - 13:54
Napisano 27 maj 2013 - 12:57
Ropiksa (model 007) sam używam od niedawna (tegoroczny zakup, kilka wyjazdów) i z czystym sumieniem polecam, co od razu mi się rzuciło w oczy to jakość wykonania na naprawdę wysokim poziomie, brak nitek zwisających, wszystko gustownie wykonane, walory użytkowe jak dla mnie ok, jak na razie poziom zadowolenia względem ceny bardzo dobry
Napisano 27 maj 2013 - 13:05
... czy jest jakiś patent/kieszeń na chowanie picia?
Pół litra spokojnie wchodzi w kalosz...
Napisano 27 maj 2013 - 13:30
Zresztą uważam że wydawanie 1k złotych na kamizelkę to przesada. Niezależnie od ilości posiadanych środków. Znaj proporcjum mocium panie.
Napisano 27 maj 2013 - 13:36
Tech Pack Dragon to fajny kawałek kamizelki.
Przewiewna jest, kieszonek multum, zawieszki również, rozmiar uniwersalny - regulacja w paskach. Kieszeń na nerkach. Plecy z siateczki.
Cena coś koło 200zł. Przymierzam się do tego zakupu jak moja obecna dokończy żywota.
Napisano 27 maj 2013 - 15:00
.
Użytkownik elmo edytował ten post 09 kwiecień 2015 - 14:29
Napisano 27 maj 2013 - 15:40
Super rada, wujku dobra rada. Piąty tydzień kolegi na forum i już 98 postów! Aż strach pomyśleć co będzie za dwa tygodnie...
To się nazywa lekkie pióro. Albo grafomania, jak wolisz. Natomiast za dwa tygodnie wyjeżdżam, więc trochę odpoczniesz.
Napisano 27 maj 2013 - 17:47
Tech Pack Dragon to fajny kawałek kamizelki.
Przewiewna jest, kieszonek multum, zawieszki również, rozmiar uniwersalny - regulacja w paskach. Kieszeń na nerkach. Plecy z siateczki.
Cena coś koło 200zł. Przymierzam się do tego zakupu jak moja obecna dokończy żywota.
Jeżeli chodzi o tą kamizelkę to jest perę rzeczy do których się można przyczepić wg mnie.
Po pierwsze regulacja na ramionach, jeżeli włoży się kilka pudełek może się rozjechać. Porostu jest słaba blokada pasków, to samo tyczy się regulacji bocznych.
Po drugie za bardzo wystające kieszenie, które przeszkadzają w swobodnym wędkowaniu.
Napisano 12 czerwiec 2013 - 19:05
ja kupiłem w carrefurze za 25 zeta i dla mnie jest git
Napisano 12 czerwiec 2013 - 19:15
ja kupiłem w carrefurze za 25 zeta i dla mnie jest git
Jesteś zadowolony bo masz dopiero kilkanaście postów na "jerku" . Po 300 postach bez Simmsa nie dasz rady.
Napisano 12 czerwiec 2013 - 20:51
czyżby uczestnictwo w forum az tak korzystnie wpływało na budżet?
a tak serio jestem zadowolony bo mieści mi się do niej (przynajmniej narazie ) wszystko czego potrzebuje nad wodą
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych