Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików

Zdjęcie

Rzeka Wilia i łososie

łososie rzeka wilia litwa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
66 odpowiedzi w tym temacie

#61 OFFLINE   klimakg

klimakg

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 41 postów
  • LokalizacjaMielec/Warszawa
  • Imię:Kamil

Napisano 09 styczeń 2025 - 21:32

Witam, czy ktoś wie czy istnieje możliwość wykonania opłat przez neta, a jeśli tak to jakie wybrać licencje? Prośba o pod linkowanie strony jeżeli takowa istnieje.

Z góry dzięki za info. 

#62 OFFLINE   miramar69

miramar69

jadę na ryby i nie będzie mnie trochę , trzeba odpocząć od

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 4988 postów
  • LokalizacjaSANDOMIERZ
  • Imię:MARIUSZ

Napisano 10 styczeń 2025 - 05:26

Licencję bez problemu kupisz w marketach tak jak kupuje się piwo lub bułki

#63 OFFLINE   Krystianin

Krystianin

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 124 postów
  • Imię:Krystian
  • Nazwisko:K

Napisano 10 styczeń 2025 - 07:10

Witam, czy ktoś wie czy istnieje możliwość wykonania opłat przez neta, a jeśli tak to jakie wybrać licencje? Prośba o pod linkowanie strony jeżeli takowa istnieje.

Z góry dzięki za info. 

https://alisas.lt/

#64 OFFLINE   klimakg

klimakg

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 41 postów

Napisano 10 styczeń 2025 - 08:55

A wiesz może, które należy wybrać zezwolenie? Bilet amatora, karta amatora czy karta do łowienia łososi. Nie interesuje mnie zabieranie ryb i czy też musze opłacić kartę do łowienia łososi. Jakoś ciężko mi przebrnąć przez te ich regulacje.

#65 OFFLINE   Robert.Bart

Robert.Bart

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 121 postów
  • LokalizacjaBartoszyce

Napisano 10 styczeń 2025 - 21:33

Wykupujesz licencję salmo jeżeli złowisz rybę i chcesz zabrać ze sobą to musisz przerwać licencję i koniec wędkowania. Dalszy połów to wykup nowej licencji. Jeżeli strażnik stwierdzi,że zabrałeś rybę i dalej łowisz na tej samej licencji to płacisz mandat i zabierany jest sprzęt ,który trzymasz w ręku. Radzę pilnować stref dopływów pomniejszych rzek bo są strefy ochronne w 100 m w dół i w górę. Niema tłumaczenia ,że nie wiedziałeś.
  • miramar69 i micke75 lubią to

#66 OFFLINE   klimakg

klimakg

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 41 postów

Napisano 10 styczeń 2025 - 21:41

Dzięki za info. Tylko mi chodzi o wykup zezwolenia przez ichniejszą stronę i nie wiem który typ zezwolenia wybrać nie interesuje mnie zabieranie ryb. Przerywanie licencji dotyczy zezwoleń kupowanych na miejscu w supermarketach itp.

#67 OFFLINE   micke75

micke75

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 18 postów
  • Imię:Mariusz

Napisano 16 styczeń 2025 - 17:19

Wykupujesz licencję salmo jeżeli złowisz rybę i chcesz zabrać ze sobą to musisz przerwać licencję i koniec wędkowania. Dalszy połów to wykup nowej licencji. Jeżeli strażnik stwierdzi,że zabrałeś rybę i dalej łowisz na tej samej licencji to płacisz mandat i zabierany jest sprzęt ,który trzymasz w ręku. Radzę pilnować stref dopływów pomniejszych rzek bo są strefy ochronne w 100 m w dół i w górę. Niema tłumaczenia ,że nie wiedziałeś.

Robert możesz spojrzeć na priv

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych