maciekd07 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Witajcie Mam wielki problem. Dziś oglądając moje Metanium zauważyłem że wodzik wogóle się nie porusza gdy włanczam przycisk zwalniający szpule i gdy przynęta leci. Wodzik stoi w miejscu. Co się mogło z nim stać. Może wy mieliście takie wady i jak można temu zaradzić jakoś. Problem jest duży bo w kwietniu już ryby a chciałbym przed tym a by wszystko szło jak trzeba. Pozdrawiam
maciekd07 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Na pewno nie. Przy wyrzucie zawsze wodzik pracuje.!!!!
jerzy Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Maćku jesteś w błedzie w Metanium jak i w innych multikach niskoprofilowych podczas rzutów wodzik stoi. Jedynie w konstrukcjach takich jak Abu C3 wodzik rusza sie podczas rzutu. W żadnym niskim profilu jak narazie nie widziałem ruchomego wodzika. Nie masz powodow do zmartwien z twoim Metanium jest wsio wopariadku Jerzy
maciekd07 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Dzięki, nie wiem co mnie napadło. Ostatnio jakiś taki nerwowy jestem. Dzięki Bassy.
Recommended Posts