Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

II Ogólnopolski Zlot Castingowy - "Pstrąg Bobru"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
411 odpowiedzi w tym temacie

#361 OFFLINE   tornado

tornado

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1703 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk

Napisano 30 kwiecień 2007 - 12:34

Na zielonej trawce;a największa zabawa z tym pomarańczowym kółkiem? Tam asiory pokazali na co ich stać a na resztę do Remka.

#362 OFFLINE   spigot

spigot

Zaawansowany

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 653 postów
  • LokalizacjaKowary

Napisano 30 kwiecień 2007 - 15:27

Witajcie

Również wielkie dzięki , za spotkanie , za czas spędzony razem
jak również za to że mogłem poznać zajefajnych odjazdowych ludzi.

Ps. największą satysfakcją dla mnie jest to że MIFEK i SZPIEGU mieli mnie dosyć ...

no i filmiki były THE BEST

na szczęście nikt z nas tak nerwowo nie łowi :mellow:

#363 OFFLINE   tornado

tornado

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1703 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk

Napisano 30 kwiecień 2007 - 15:48

Witaj Rafał napisz lepiej jak Mifka i Szpiega zajechałeś na
Kwisie skoro chłopaki odespać wyprawy nie mogą :lol:

#364 OFFLINE   spigot

spigot

Zaawansowany

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 653 postów
  • LokalizacjaKowary

Napisano 30 kwiecień 2007 - 15:54

siemka TORNADO

zajechałem ich kilometrami ale znając ich to pewnie 2 dni jeszcze mogliby pomachać

ja sam nie mogłem się dziś rano odnaleźć :mellow:

#365 OFFLINE   remek

remek

Administrator

• Administratorzy
  • 26628 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Remek

Napisano 30 kwiecień 2007 - 16:05

Dobrze, że zamknęliśmy pokój na klucz :D bo inaczej ... psychiatra by zarobił :D

A tak sobie śmigaliśmy wobkami nad Bobrem :D z gracją

Załączone pliki

• Załączony plik  01.jpg   84,9 KB   339 Ilość pobrań

#366 OFFLINE   Sławek

Sławek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2720 postów
  • LokalizacjaPolska północna :)

Napisano 30 kwiecień 2007 - 16:18

I ja w końcu dotarłem do domu. Niestety musiałem jeszcze zanocować w stolicy...
Wszystkim organizatorom i uczestnikom dziękuję i już zapisuję się na przyszły rok by w takim gronie się spotkać, choć pewnie i wcześniej będzie okazja. Było naprawdę fajnie i na takie imprezy mógłbym jeździć co tydzień :D. Dziękuję wszystkim za atmosferę i wspaniały humor.
Pozdrawiam

#367 OFFLINE   janusz

janusz

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 283 postów
  • LokalizacjaLegnica

Napisano 30 kwiecień 2007 - 17:37

Witam wszystkich uczestników ZLOTU i chciałbym Wam serdecznie podziękować za stworzenie wspaniałej atmosfery. A szczególne podziękowania składam Remkowi oraz Andrzejowi za przygotowanie i organizację zlotu. Mam nadzieję,że na następny zlot przyjedzie większa ilość osób- zachęcam, naprawdę warto.
Do zobaczenia nad wodą
Pozdrawiam

#368 OFFLINE   szpiegu

szpiegu

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2534 postów
  • Lokalizacjadziki zachód :)

Napisano 30 kwiecień 2007 - 18:16

witam

wczoraj przylozylem sie do spania o 23 a wstalem dzis o 12 wiec byl totalny max, do tej pory chodze zakrecony ale pobiegalem dzis wiec juz jakos zyje wielkie dzieki za zlot organizatorom uczestnikom no i Spigotowi (jestes odjechany na maxa)za to ze pokazal nam naprawde kawal swietnej wody a to ze ryby nie chcialy ze mna wspolpracowac to juz inna bajka ale za rok nie odpuszcze i tez bede, juz mam plany wobkow w glowie no i kilku modeli obrotowek zlot pokazal ze sie da lowic pstragi na casting i smiem twierdzic ze w niektorych sytuacjach bije korbe na glowe

#369 OFFLINE   Thymallus

Thymallus

Zaawansowany

• Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1837 postów
  • Lokalizacjainternet

Napisano 30 kwiecień 2007 - 19:57

Dziś wyszedłem ze szpitala. Cieszę się, że Zlot Wam się podobał. Bardzo żałuję, że nie byłem tam z Wami. Szkoda, że Remkowy pstrąg z ubigłego roku przeprowadził się w inny zakątek rzeki.
Tym razem większa sztuka uśmiechneła się do Mifka. Tak liczę, że zobaczę jakieś fotki tego pstrąga.... jak i inne. Czytam wypowiedzi różnych kolegów i odnoszę wrażenie, że wam się rzeka podobała jak i cała impreza. To zasługa Remka i Mifka, którzy dzielnie pełnili rolę gospodarzy.
Miałem nadzieję poznania wielu z Was w realu ale nie wyszło. Wierzę jednak, że to nie był ostatni zlot, a okazja jeszcze się zdarzy.
Cieszę się, że niektórym kolegom spodobał się lekki casting. Zobaczyliście jak to działa i stwierdziliście, że przy pomocy takiego zestawu też można złowić pstrąga.
Dotarły do mnie wiadomości, że popper@ powoli zaczął się wciągać w casting, a szpiegu osiągał jakieś nieprzyzwoicie duże odłegłości rzutów i do tego bardzo celnych. Prawdopodobnie ( w co w ogóle nie wierzę) zabrakło wabików do rzucania na odległość?
Z zamieszczonego przez Remka zdjęcia na forum sądzę, że te rzuty Sliderem to tylko taka zabawa na odległość, a nie polowanie na największego drapieżnika Karpat. On ma teraz szlaban.

pozdrawiam

#370 OFFLINE   spigot

spigot

Zaawansowany

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 653 postów
  • LokalizacjaKowary

Napisano 30 kwiecień 2007 - 20:52

Dziś wyszedłem ze szpitala. Cieszę się, że Zlot Wam się podobał. Bardzo żałuję, że nie byłem tam z Wami. Szkoda, że Remkowy pstrąg z ubigłego roku przeprowadził się w inny zakątek rzeki.
Tym razem większa sztuka uśmiechneła się do Mifka. Tak liczę, że zobaczę jakieś fotki tego pstrąga.... jak i inne. Czytam wypowiedzi różnych kolegów i odnoszę wrażenie, że wam się rzeka podobała jak i cała impreza. To zasługa Remka i Mifka, którzy dzielnie pełnili rolę gospodarzy.
Miałem nadzieję poznania wielu z Was w realu ale nie wyszło. Wierzę jednak, że to nie był ostatni zlot, a okazja jeszcze się zdarzy.
Cieszę się, że niektórym kolegom spodobał się lekki casting. Zobaczyliście jak to działa i stwierdziliście, że przy pomocy takiego zestawu też można złowić pstrąga.
Dotarły do mnie wiadomości, że popper@ powoli zaczął się wciągać w casting, a szpiegu osiągał jakieś nieprzyzwoicie duże odłegłości rzutów i do tego bardzo celnych. Prawdopodobnie ( w co w ogóle nie wierzę) zabrakło wabików do rzucania na odległość?
Z zamieszczonego przez Remka zdjęcia na forum sądzę, że te rzuty Sliderem to tylko taka zabawa na odległość, a nie polowanie na największego drapieżnika Karpat. On ma teraz szlaban.

pozdrawiam

A OTO I FOTKA

Załączone pliki

#371 OFFLINE   remek

remek

Administrator

• Administratorzy
  • 26628 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Remek

Napisano 30 kwiecień 2007 - 21:32

Cześć Andrzeju,
Cieszę się, że już zdrowiejesz. To dobre wieści! Napiszę relację więc dowiesz się więcej.

Andrzeju to nie żaden slider tylko najskuteczniejsza przynęta naszego zlotu. Złowiliśmy na nią prawie wszystkie ryby - jakoś na inne nie chciały brać. To wobler pstrągowy Sławka z naszego forum - moja kochana płoteczka :D, którą Ramay razem z Standerusem ściągali z drzewa (dzięki chłopaki). Pstąg jest wielkości 6 cm super pracuje. A to efekt ładowania kijka z rezonansem od Irka Matuszewskiego, który na zlot udostępnił do testów wędkę. Przy okazji chciałbym serdecznie podziękować za tak miły gest. Dziękuję!

Pozdrawiam
Remek

Załączone pliki

• Załączony plik  02.jpg   66,84 KB   255 Ilość pobrań

#372 OFFLINE   tornado

tornado

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1703 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk

Napisano 30 kwiecień 2007 - 21:36

Tchymallus ten slaider to najpikniejszy i najbardziej łowny wabek na zlocie ma on 6cm,na zdjęciu rakieta na Sławka kiju testowym razem z nim.tornado

#373 OFFLINE   tornado

tornado

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1703 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk

Napisano 30 kwiecień 2007 - 21:48

Chopy nie dacie wiary na Sławka leszczyka 9cm na Słupie o godz.20,10 przywalił mi sandał 80 cm.Curado,Triumph 10-17LB i pleciona Stren 20 LB i tylko fotki brak.Czegoś takiego się nie spodziewałem trenowałem okonie na jego płoteczki i dla sprubowania wziołem leszczyka i masz babo problem.A to jeden z moich największych.Tornado

#374 OFFLINE   mirat

mirat

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 684 postów
  • LokalizacjaPoznań
  • Imię:Mirek

Napisano 30 kwiecień 2007 - 21:54

Nie wiem jak inni Tornado ale ja wierzę na Sławka wobki to wszystkie ryby biorą :D pozdrawiam.

#375 OFFLINE   szpiegu

szpiegu

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2534 postów

Napisano 30 kwiecień 2007 - 21:55

a zeby bylo smieszniej z wieczora bylem na bolkach z castingiem (moj pierwszy raz:D )no i mialem na kiju bolosmoka ktorego nie zatrzymalem wziol na opasce jakies 15 metrow powyzej mnie poszedl pod prad z dobre 20 zaczolem go sciagac do siebie jak mnie mijal to ciagle sie trzymal dna prubowalem go wypompowac ale nic z tego zszedl z dobre 10 metrow w dol i siadl przy dnie przetarl lonke na kamieniach i po sprawie..... :(

#376 OFFLINE   mirat

mirat

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 684 postów
  • LokalizacjaPoznań

Napisano 30 kwiecień 2007 - 22:00

Czyli kijek jeszcze nie rozdziewiczony Embarassed

#377 OFFLINE   tornado

tornado

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1703 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk

Napisano 30 kwiecień 2007 - 22:01

Mam na razie jednego jedynego jak go strace to się chyba pochlastam.

#378 OFFLINE   szpiegu

szpiegu

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2534 postów

Napisano 30 kwiecień 2007 - 22:07

@mirat

rozdziewiczony nie ale cos czuje ze fartowny bedzie na pewno :D

#379 OFFLINE   mirat

mirat

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 684 postów
  • LokalizacjaPoznań

Napisano 30 kwiecień 2007 - 22:09

I to jest problem ja też mam tylko pojedyńcze sztuki niech sławek rusza z produkcją czekamy :D :D. BO inaczej :( :( :angry: .

#380 OFFLINE   tornado

tornado

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1703 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk

Napisano 30 kwiecień 2007 - 22:15

Sławek WIESZ bo inaczej :mellow:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych