II Ogólnopolski Zlot Castingowy - "Pstrąg Bobru"
Napisano 30 kwiecień 2007 - 12:34
Napisano 30 kwiecień 2007 - 15:27
Również wielkie dzięki , za spotkanie , za czas spędzony razem
jak również za to że mogłem poznać zajefajnych odjazdowych ludzi.
Ps. największą satysfakcją dla mnie jest to że MIFEK i SZPIEGU mieli mnie dosyć ...
no i filmiki były THE BEST
na szczęście nikt z nas tak nerwowo nie łowi

Napisano 30 kwiecień 2007 - 15:48
Kwisie skoro chłopaki odespać wyprawy nie mogą

Napisano 30 kwiecień 2007 - 15:54
zajechałem ich kilometrami ale znając ich to pewnie 2 dni jeszcze mogliby pomachać
ja sam nie mogłem się dziś rano odnaleźć

Napisano 30 kwiecień 2007 - 16:05

A tak sobie śmigaliśmy wobkami nad Bobrem

Załączone pliki
Napisano 30 kwiecień 2007 - 16:18
Wszystkim organizatorom i uczestnikom dziękuję i już zapisuję się na przyszły rok by w takim gronie się spotkać, choć pewnie i wcześniej będzie okazja. Było naprawdę fajnie i na takie imprezy mógłbym jeździć co tydzień

Pozdrawiam
Napisano 30 kwiecień 2007 - 17:37
Do zobaczenia nad wodą
Pozdrawiam
Napisano 30 kwiecień 2007 - 18:16
wczoraj przylozylem sie do spania o 23 a wstalem dzis o 12 wiec byl totalny max, do tej pory chodze zakrecony ale pobiegalem dzis wiec juz jakos zyje wielkie dzieki za zlot organizatorom uczestnikom no i Spigotowi (jestes odjechany na maxa)za to ze pokazal nam naprawde kawal swietnej wody a to ze ryby nie chcialy ze mna wspolpracowac to juz inna bajka ale za rok nie odpuszcze i tez bede, juz mam plany wobkow w glowie no i kilku modeli obrotowek zlot pokazal ze sie da lowic pstragi na casting i smiem twierdzic ze w niektorych sytuacjach bije korbe na glowe
Napisano 30 kwiecień 2007 - 19:57
Tym razem większa sztuka uśmiechneła się do Mifka. Tak liczę, że zobaczę jakieś fotki tego pstrąga.... jak i inne. Czytam wypowiedzi różnych kolegów i odnoszę wrażenie, że wam się rzeka podobała jak i cała impreza. To zasługa Remka i Mifka, którzy dzielnie pełnili rolę gospodarzy.
Miałem nadzieję poznania wielu z Was w realu ale nie wyszło. Wierzę jednak, że to nie był ostatni zlot, a okazja jeszcze się zdarzy.
Cieszę się, że niektórym kolegom spodobał się lekki casting. Zobaczyliście jak to działa i stwierdziliście, że przy pomocy takiego zestawu też można złowić pstrąga.
Dotarły do mnie wiadomości, że popper@ powoli zaczął się wciągać w casting, a szpiegu osiągał jakieś nieprzyzwoicie duże odłegłości rzutów i do tego bardzo celnych. Prawdopodobnie ( w co w ogóle nie wierzę) zabrakło wabików do rzucania na odległość?
Z zamieszczonego przez Remka zdjęcia na forum sądzę, że te rzuty Sliderem to tylko taka zabawa na odległość, a nie polowanie na największego drapieżnika Karpat. On ma teraz szlaban.
pozdrawiam
Napisano 30 kwiecień 2007 - 20:52
Dziś wyszedłem ze szpitala. Cieszę się, że Zlot Wam się podobał. Bardzo żałuję, że nie byłem tam z Wami. Szkoda, że Remkowy pstrąg z ubigłego roku przeprowadził się w inny zakątek rzeki.
Tym razem większa sztuka uśmiechneła się do Mifka. Tak liczę, że zobaczę jakieś fotki tego pstrąga.... jak i inne. Czytam wypowiedzi różnych kolegów i odnoszę wrażenie, że wam się rzeka podobała jak i cała impreza. To zasługa Remka i Mifka, którzy dzielnie pełnili rolę gospodarzy.
Miałem nadzieję poznania wielu z Was w realu ale nie wyszło. Wierzę jednak, że to nie był ostatni zlot, a okazja jeszcze się zdarzy.
Cieszę się, że niektórym kolegom spodobał się lekki casting. Zobaczyliście jak to działa i stwierdziliście, że przy pomocy takiego zestawu też można złowić pstrąga.
Dotarły do mnie wiadomości, że popper@ powoli zaczął się wciągać w casting, a szpiegu osiągał jakieś nieprzyzwoicie duże odłegłości rzutów i do tego bardzo celnych. Prawdopodobnie ( w co w ogóle nie wierzę) zabrakło wabików do rzucania na odległość?
Z zamieszczonego przez Remka zdjęcia na forum sądzę, że te rzuty Sliderem to tylko taka zabawa na odległość, a nie polowanie na największego drapieżnika Karpat. On ma teraz szlaban.
pozdrawiam
A OTO I FOTKA
Załączone pliki
Napisano 30 kwiecień 2007 - 21:32
Cieszę się, że już zdrowiejesz. To dobre wieści! Napiszę relację więc dowiesz się więcej.
Andrzeju to nie żaden slider tylko najskuteczniejsza przynęta naszego zlotu. Złowiliśmy na nią prawie wszystkie ryby - jakoś na inne nie chciały brać. To wobler pstrągowy Sławka z naszego forum - moja kochana płoteczka

Pozdrawiam
Remek
Załączone pliki
Napisano 30 kwiecień 2007 - 21:36
Napisano 30 kwiecień 2007 - 21:48
Napisano 30 kwiecień 2007 - 21:54

Napisano 30 kwiecień 2007 - 21:55

Napisano 30 kwiecień 2007 - 22:00

Napisano 30 kwiecień 2007 - 22:01
Napisano 30 kwiecień 2007 - 22:07
rozdziewiczony nie ale cos czuje ze fartowny bedzie na pewno

Napisano 30 kwiecień 2007 - 22:09