Fajne to logo
WOBLERY BIELIKA
#241 OFFLINE
Napisano 08 listopad 2013 - 15:12
- matbe lubi to
#242 OFFLINE
Napisano 10 listopad 2013 - 17:47
Nieduzy ale sie trafil na bandziora sdrka w plytszej rynience zas w glebszym miejscu trafil sie klonek na boniciaczka 3,5.
Zdjęcie usunięte - nie zgodne z regulaminem .
http://jerkbait.pl/t...rum-jerkbaitpl/
#243 OFFLINE
Napisano 10 listopad 2013 - 18:09
Nieduzy ale sie trafil na bandziora sdrka w plytszej rynience zas w glebszym miejscu trafil sie klonek na boniciaczka 3,5
Kamil dlaczego nie sfotografowałeś reszty jaśków.
#244 OFFLINE
Napisano 10 listopad 2013 - 18:16
tego ladniejszego nie zrobilem fotki bo zassal gleboko i troche niefotogieniczny sie zrobil widziales sam ... ale byl i zlowiony na boniciaczka a drugiego klonka zaraz foteczke ci pykne ale wywala pewnie chociaz w watku autorskim moze ujdzie...
#245 OFFLINE
Napisano 14 listopad 2013 - 16:08
Kamilku, dzięki za zamówione wabidła, doleciały całe i zdrowe, śliczne precjoza. Niestety, te kleniowe bedą musiały leżingować w pudełingach do nowego sezonu. Brak czasu na polowania za kleniem...
Niemniej, czekam na nowe wzorki, kształty... Puste przegródki w pudełkach czekają
#246 OFFLINE
Napisano 14 listopad 2013 - 16:49
#247 OFFLINE
Napisano 14 listopad 2013 - 18:00
Cześć szkoda że nie poczęstowałeś mnie woblerkiem tym dłuższym jutro będę na Bzurze to kilka razy za jaziem bym cisnął.
#248 OFFLINE
Napisano 14 listopad 2013 - 18:37
Arku zawsze do uslug dajesz haslo i robimy :-)
Pawel dzieki za opinie wsumie myslalem nad opcja zeby dac kalkomanie a na nia naniesc to logo tez na zasadzie kalki tylko to narazie pomysl....
Jacku hmmmmmm nie pomyslalem nad tym zeby cie czestowac tym modelem ale milo ze tak napisales a ja obiecuje poprawe jutro sie widzimy w takim razie :-) pamietaj wiesz o czym ...
pozdrowki beda niebawem nowe kalki wiec wstawie pochwale sie a i pomaluje conieco
#249 OFFLINE
Napisano 14 listopad 2013 - 19:03
Kamil napisz jeszcze jutro do mnie bo zaponę
#250 OFFLINE
Napisano 16 listopad 2013 - 21:34
Zabierz już pomalowanego w tym podkładzie
#251 OFFLINE
Napisano 24 listopad 2013 - 12:38
Witam musze troche odswiezyc bo temat daleko a to ostatnie zamowionko wykonczone wiec mozna wstawic :-) plus 2 nowe kolorki do siodemki szczupakowej , no i oczywiscie moje powiedzmy katalogi z naniesionym logosem ...
Arku teraz biore sie za twoja partyjke :-)
oczywiscie pozdrowki dla zagladajacych i stalej klienteli
Załączone pliki
- Zwierzu, Negra i marianosum lubią to
#252 OFFLINE
Napisano 24 listopad 2013 - 16:01
Ech Kamil, cudeńka . Ostatnio rzadko coś wstawiasz, ale jak już to wymiatasz na całego
#253 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 19:14
No i na mnie przyszla pora, dawno nie lowilem kleni tymbardziej ze stan wody na ktorej je lowilem jest teraz o 2 metry podniesiony do tego plynie kawa z mlekiem.Starym indianskim sposobem zaczalem szukac w googlach jakis malych rzeczek, i znalazlem dzis testowalem woblery bielika.Powiem ze sa rewelacyjne.Chcialem sprawdzic jak pracuje rzut i usmiech na twarzy, nawet nie zauwazylem przeplywajacego klenia, za to on zauwazyl smakolyk, szybkie podejscie i...i wyrwalem mu wobka z pyska.Dawno nie widzialem takiej kluchy a juz wcale nie spodziewalem sie w ciurki gdzie woda po kolana a miejscami jakis dolek badz rynienka.I wlasnie w takiej rynience poprowadzilem, siadlo piekne grube 50cm jedno sie spielo,nastepnie siadl okolo 40stak ale rowniez nawial oraz niewymiarowy szczupak .Woblery miazga Jak mi sie uda zrobic jakis wypad na rybki to pewnie zagoszcze w watku poniewaz napewno bede pracowaly pzdr
https://www.youtube....h?v=BVv5tm0KdpM
Załączone pliki
#254 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 21:53
grunwald fajny Ci on... już faktycznie myślałem,że "zdradziłeś" kleksy na rzecz "innego" drapieżnika...
klasę wobków potwierdzam jak Kolega wyżej....
ps...mój kret w Sochaczewie donosi,że Kamil szykuje coś extra,klenie i jazie bójcie się...........
#255 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 22:55
Aj probowalem z innymi drapieznikami ale chyba tylko klenie mnie lubia.Byc byly ale nie zachwycaly
#256 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 23:43
Bardzo mnie cieszy oj bardzo gratki za piekne rybki no wkoncu Panie wrociles do lowienia klusek mi o tej porze to tylko ogladac twoje fotki zostalo bo 50tki to teraz raczej nie wydrepcze no cos tam podszykuje niebawem kilka testowych rozesle to sami ocenicie
- Negra lubi to
#257 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 23:55
Kamil jak coś uszykuje to na setkę skuteczne i cacuśne . Niektórzy to mają toto w genach.
#258 OFFLINE
Napisano 28 listopad 2013 - 21:36
Grzej już formy :-D
#259 OFFLINE
Napisano 28 listopad 2013 - 23:02
Arku zamowionko juz tylko dostanie stery i w pon leci do ciebie
#260 OFFLINE
Napisano 30 listopad 2013 - 19:05
Kamil masz coś na jutrzejsze rybki?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych