Cos tam zawsze w pudelkach sie znajdzie aby pogoda wmiare byla
WOBLERY BIELIKA
#261 OFFLINE
Napisano 30 listopad 2013 - 19:10
#262 OFFLINE
Napisano 02 grudzień 2013 - 21:07
Dzisiejszy wypad na klenie przyniosl jednego grubasa, drugi puknal i odplynal (ladny byl:) ) nazbieralo sie gapiow jak rybe holowalem i robilem foty wiec klenie sie wymeldowaly.
http://www.youtube.c...eature=youtu.be
Załączone pliki
#263 OFFLINE
Napisano 02 grudzień 2013 - 21:34
zlow klenika na bielika to mi wymysliles super haslo ciesze sie jak cholera ..... bielikow sie zrobi zawsze dasz tylko haslo i juz dzialam piane leje, oklejam i wysylam ..... fajnie zassal gratulacje
- Tomala lubi to
#264 OFFLINE
Napisano 02 grudzień 2013 - 21:41
Wobki sa super i sa lowne moze uda sie za niedlugo wyskoczyc nad wode to mam nadzieje pojawic sie w Twoim watku Pzdr
#265 OFFLINE
Napisano 02 grudzień 2013 - 22:08
No ja mam nadzieje ze pojawisz sie tu jeszcze nie raz polamania zycze i czekam na kolejne relacje z niecierpliwoscia.. pozdrowki
#266 OFFLINE
Napisano 06 grudzień 2013 - 18:58
Krystiano to twoje piateczki no i robale tez wrzuce zgodnie z umowa :-) nie prezentowalem go jeszcze ale nalezy zapoznac forumowiczow z tym modelem , choc ksztalt dobrze znany nie ukrywam ze nabylem mrowe Tomyego aby miec jako wzor.... wystrugalem zagłodzona wersje Tomkowej mrowy rozmiar tj dlugosc 3cm jest wychudzona no i smukla a praca hmmm dla mnie fajna schodzi okolo 50cm wazy w okolicach 2g.... z rybami jeszcze jej nie mialem kiedy skonfrontowac .... ale jak tylko zrobi sie cieplo bedzie konfrontacja i relacja.... kilka osob pyta mnie kiedy cos wrzuce na gielde .... odp w okolicach poniedzialku cos wrzuce bedzie zestawik roznych modeli....
Załączone pliki
- Negra lubi to
#267 OFFLINE
Napisano 06 grudzień 2013 - 19:43
Świetna robota Kamil... Na testy mrówy przyjdzie nam troszkę poczekać (chyba ) ale "piąteczce" szansę dam już po 18 grudnia jak tylko wrócę do kraju... Mam nadzieję,że coś "białego" uda się skusić w czasie testów.tzn pracę wobka znam bo mam,ale bardziej mi chodzi o same ryby (żeby były w upatrzonych miejscówkach) no i aurę... Kamil dzięki za super woby...
- kubaS 1 lubi to
#268 OFFLINE
Napisano 07 grudzień 2013 - 12:47
Paczka mała, ale ważne to co w środku...
Bielikowe maluchy mi podarował, takie jak chciałem, jak żywe, było ich jak zwykle więcej niż sobie zamarzyłem ;-)
Kamil, nie wiedziałem, że masz układy w dalekiej Laponii ;-)
Wielkie dzięki i myśle, że Święty już Ci przekazał co na gwiazdke chciałbym otrzymać :-D
#269 OFFLINE
Napisano 07 grudzień 2013 - 12:52
Jasna sprawa Arku juz zanotowane baaaa nawet juz sie odlewaja wszystko bedzie zgodnie z ustaleniami pozdrowionka
#270 OFFLINE
Napisano 07 grudzień 2013 - 13:24
Kamilu ten niebieski w paseczki i okonek wyżej to tez kalko? Czy pędzelkiem malowałeś? Wygadają rewelacyjnie.
#271 OFFLINE
Napisano 07 grudzień 2013 - 13:37
Pawle to tez kalko tylko te robale maluje a ciesze sie ze sie podobaja staram sie jak moge
#272 OFFLINE
Napisano 07 grudzień 2013 - 21:42
Jeżeli to kalko te efekt jest w pyte Myślałem że malowane ręcznie, nie sadziłem że przy kalko można uzyskać taki efekt, szacun!
#273 OFFLINE
Napisano 07 grudzień 2013 - 23:21
dzieki Pawle no wlasnie dlatego kalka jest w pyte tam opcji jest wiele dlatego jest to moj ulubiony material z ktorego nigdy nie zrezygnuje a nowe wzorki beda oj beda
#274 OFFLINE
Napisano 12 grudzień 2013 - 20:21
Gdybyś na brzuszkach, pod lakierem swoich woblerów dawał oznaczenie T- tonące, P- pływające.
Mam już troche Twoich maluchów, pomieszane są troche, a nad wodą taka literka dużo by dawała w plontaninie modeli, kolorów i kotwiczek ;-)
#275 OFFLINE
Napisano 12 grudzień 2013 - 20:31
Kamil , paczka dotarła z Twoimi woblerami . Powiem tak : kawał dobrej roboty
Swietne wykonanie , co do pracy to nie zdązyłem sprawdzić , ale wydają się naprawde zacne.
Jeszcze raz dzięki .
POZDRAWIAM ! Bryka !
#276 OFFLINE
Napisano 12 grudzień 2013 - 21:08
Kamilo, taka mała podpowiedź, prośba...
Gdybyś na brzuszkach, pod lakierem swoich woblerów dawał oznaczenie T- tonące, P- pływające.
Mam już troche Twoich maluchów, pomieszane są troche, a nad wodą taka literka dużo by dawała w plontaninie modeli, kolorów i kotwiczek ;-)
zalatwi sie ten temat zaden problem fakt bedzie latwiej przy twojej gromadzie moich wyrobow to ja sie nie dziwie
Kamil , paczka dotarła z Twoimi woblerami . Powiem tak : kawał dobrej roboty
Swietne wykonanie , co do pracy to nie zdązyłem sprawdzić , ale wydają się naprawde zacne.
Jeszcze raz dzięki .
POZDRAWIAM ! Bryka !
superancko ze sie podobaja ryby tez zaklepaly te konstrukcje no sam zobaczysz pozdrowionka
#277 OFFLINE
Napisano 12 grudzień 2013 - 21:20
Więc niewątpliwie byłoby to ułatwienie ;-)
Z góry dzięki za to udogodnienie :-)
#278 OFFLINE
Napisano 19 grudzień 2013 - 16:05
Kamil nic nie piszesz, nic nie strugasz piany nie lejesz to zeby cie zmotywowac to takie 55cm na Twoje cudo udalo sie zlowic
Załączone pliki
- Przemek lubi to
#279 OFFLINE
Napisano 19 grudzień 2013 - 22:52
No motywacja super dzieki za foteczki no taka rybka o tej porze cieszy mnie niesamowicie.... piane leje formy kombinuje troche malo czasu ale niebawem foteczki wrzuce beda nowe kombinacje poki co zamowionek troche jest i pochlania mi to troche czasu ale zmienie to pozdrowionka
#280 OFFLINE
Napisano 23 grudzień 2013 - 18:52
Dzis juz chyba ostatni raz w tym sezonie probowalem sil z kleniami, bieliki pokazaly klase
Załączone pliki
- bryka lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych