WOBLERY BIELIKA
#361 OFFLINE
Napisano 09 kwiecień 2014 - 16:53
#362 OFFLINE
Napisano 09 kwiecień 2014 - 19:57
Wczoraj Kluch życia siadł na bandziorka...
Cwaniak po jakiejś minucie wyciągania żyłki wpakował się w korzenie zatopionej wierzby.
Tyle go widziałem...
Nie ma co, Twoje maluchy Kamilu mieszają ostro. ;-)
#363 OFFLINE
Napisano 09 kwiecień 2014 - 20:12
ciesze sie ze i u was sie spisuja a to jeszcze nie koniec latem pokaza swoj orli pazur Arku musisz tam zajrzec po niego za pare dni moze bedzie znowu glodny
#364 OFFLINE
Napisano 11 kwiecień 2014 - 21:05
dzis z Markiem testowalismy piateczki sdrki kilka kropkow sie trafilo wiekszosc maluszki z jednym wyjatkiem gratulacje Marku podebranie tej rybki bylo dla mnie przyjemnoscia ..... na nastepnej wyprawie moze ja go trafie bo rybka oczywiscie plywa dalej
Załączone pliki
- popper, Melanzyk, Negra i 8 innych osób lubią to
#365 OFFLINE
Napisano 11 kwiecień 2014 - 21:08
Piękny pstrągal! teraz to już chyba nikt nie powinien mieć wątpliwości co do łowności Twoich woblerów
#366 OFFLINE
Napisano 11 kwiecień 2014 - 21:41
teraz to już chyba nikt nie powinien mieć wątpliwości co do łowności Twoich woblerów
A ktoś kiedyś miał takowe...?
- Pride lubi to
#367 OFFLINE
Napisano 11 kwiecień 2014 - 21:43
I co najwazniejsze Kamil, Twoje woblery lowia.Bez zbednej wazeliny Twoje wyroby powinny byc w pudelku kazdego, kto lowi klenie, o tych moge napisac bo na nie lowilem.A mam w pudelkach duzo sklepowych jak i hand made wyrobow.
- krystiano1981r lubi to
#368 OFFLINE
Napisano 11 kwiecień 2014 - 21:46
Kamilu na Twoje woby wyjechało ostatnio sporo pstrągów, ale myślę ,że do końca sezonu jeszcze ładnie połowimy.
#369 OFFLINE
Napisano 11 kwiecień 2014 - 22:09
W poniedziałek po opłaceniu składek rozpocząłem sezon, na końcu zestawu zawisł Kamila bandziorek w kolorze konik polny i w trzecim/czwartym rzucie łup i siedzi klenio, co prawda taki pod 35 ale pierwsza ryba sezonu zaliczona. Łowiąc z kolegą miałem o wiele więcej brań na "Bieliki" niż kolega który łowił na różnej maści przynęty Łowne są skubańce, co widać na powyższych fotkach.
P.S Kamil będę pewnie sępił w niedalekiej przyszłości, zrobimy jakiś machniom
#370 OFFLINE
Napisano 11 kwiecień 2014 - 22:12
A ktoś kiedyś miał takowe...?
dobre pytanie Krystian
Witku dobrze to powiedziales heheh no ty je dobrze przetestowales
Marku no jasne ze polowimy to dopiero poczatek wedrowek kabany przeciez tam czekaja w tygodniu na bank ruszymy
pozdroweczki
#371 OFFLINE
Napisano 11 kwiecień 2014 - 22:15
W poniedziałek po opłaceniu składek rozpocząłem sezon, na końcu zestawu zawisł Kamila bandziorek w kolorze konik polny i w trzecim/czwartym rzucie łup i siedzi klenio, co prawda taki pod 35 ale pierwsza ryba sezonu zaliczona. Łowiąc z kolegą miałem o wiele więcej brań na "Bieliki" niż kolega który łowił na różnej maści przynęty Łowne są skubańce, co widać na powyższych fotkach.
P.S Kamil będę pewnie sępił w niedalekiej przyszłości, zrobimy jakiś machniom
a bardzo chetnie Tomku machniem sie :)dawaj tylko haslo i dzialamy ciesze sie ze i ty rozpoczeles sezon na moj wyrob
#372 OFFLINE
Napisano 11 kwiecień 2014 - 22:21
dzis z Markiem testowalismy piateczki sdrki kilka kropkow sie trafilo wiekszosc maluszki z jednym wyjatkiem gratulacje Marku podebranie tej rybki bylo dla mnie przyjemnoscia ..... na nastepnej wyprawie moze ja go trafie bo rybka oczywiscie plywa dalej
Piękna ryba Marku ,naprawdę.
Najpiękniejsze jest to że ta ryba pływa dalej i Ci się należała za upór -brawo.
#373 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2014 - 15:48
Piękna rybka
#374 OFFLINE
Napisano 19 kwiecień 2014 - 22:05
3 nowe kolorki i sprawdzony w pstragowych bojach kolorek cierniczek polowil do tej pory najwiecej ...
Załączone pliki
- Negra, krystiano1981r i RUDI75 lubią to
#375 OFFLINE
Napisano 20 kwiecień 2014 - 07:43
#376 OFFLINE
Napisano 20 kwiecień 2014 - 07:56
#377 OFFLINE
Napisano 20 kwiecień 2014 - 10:03
Cyknij jak możesz fotki w świetle dziennym. Nic na nich nie widać (na komórce). Zapowiadają sie ciekawie
te moze beda lepsze niestety sprzetu lepszego brak ;)ale foty robione za dnia
W piątek na cierniczka sdr wyjąłem fajnego kropka. Zdjęcia robione w pośpiechu wyszły fatalnie i nie nadają się do wklejenia. Cierniczek to jest to na wiosenne pstrążki.
szkoda Marku ale jeszcze bardziej szkoda ze nie wyjechales z tym kabanem co ci wzial na 5,5cm pstrazka ale nadrobi sie :)juz partyjke szykuje na nastepne testy
ostatniego troche ztuningowalem siatka na grzbiecie za namowa Sławka no i fajnie to wyszlo i ladnie widac przy sciaganiu
Załączone pliki
- Tomala, Negra, krystiano1981r i 1 inna osoba lubią to
#378 OFFLINE
Napisano 21 kwiecień 2014 - 18:11
A mowił ze beda łowić i tak sie stało 45 cm Szczęścia na Garbuska. Jeden minus to ze te 2 co zamowiłem juz oba urwane ale wobki zacne
Załączone pliki
#379 OFFLINE
Napisano 21 kwiecień 2014 - 18:19
ciesze sie i gratuluje .... ladna rybka, tymbardziej cieszy ze sam chwilowo obrazilem sie na klenie na rzecz pstrazkow okazow niema ale sztukowo wiecej juz polowilem niz kleni w tym sezonie... ale wychodze tego kabana nie ma bata...
to teraz musisz uwazac jak masz ostatniego.... wiesz zawsze dajesz haslo i sie zrobi u mie formy nie stygna nawet dzis troche porobilem przy dyngusie
Załączone pliki
- RUDI75 lubi to
#380 OFFLINE
Napisano 21 kwiecień 2014 - 18:21
Noooo wyglądają elegancko !!! co raz lepiej Kamilu !
- KubaWoblerek lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych