Piękne rybki
WOBLERY BIELIKA
#161 OFFLINE
Napisano 23 sierpień 2013 - 22:49
#162 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2013 - 11:37
No ja sie nie moge doczekac na dostawe.
no dostawa juz czeka :-) i na testy hehe bardzo jestem ciekaw co u ciebie polowia :-)
Łukasz ,Dominik dzieki :-) postaram sie jeszcze conieco pokazac
pozdrowionka
#163 OFFLINE
Napisano 29 sierpień 2013 - 14:42
Troche musze odswiezyc temat bo zmyka hehehh kolorki moze nie nowe ale zatolowne hehhe no i 2 wersje malowane aero ten ciemniejszy motoroil bedzie kosil na bank no i klasyk perla z oliwkowo-czarnym niestety fotki nie pokazuja tego co na zywo ci ktorzy posiadaja moje woby wiedza o co chodzi :-) pozdrawiam oczywiscie zagladajacych :-)
Załączone pliki
#164 OFFLINE
Napisano 29 sierpień 2013 - 21:22
No Kamil widzę że aero się spisuje. Super motoroil, nie myślałem że wyjdzie taki czad .
#165 OFFLINE
Napisano 30 sierpień 2013 - 07:55
piękne cukiereczki
#166 OFFLINE
Napisano 30 sierpień 2013 - 12:59
No Kamil widzę że aero się spisuje. Super motoroil, nie myślałem że wyjdzie taki czad .
takich czadow jeszcze kilka bedzie hehehe troszke mniej czasu ostatnio ale zdradze mala tajemnice beda nowe kolorki :-) aaaaa i twoje militarne wersje rowniez sie pojawia :-)
piękne cukiereczki
dzieki cukiereczki dobre sa heheh strasznie nie lubia ryb i tocza z nimi zaciekle bitki hhehe oczywiscie wszystko na zasadach c&r choc nie jeden splawikowiec chcial moje rybki do wora :-(
troche cukierkow jeszcze powstanie napewno beda na gieldzie pozdrawiam
#167 OFFLINE
Napisano 30 sierpień 2013 - 20:32
te okoniki mega wypas
#168 OFFLINE
Napisano 30 sierpień 2013 - 20:34
Jakiego aerografu używasz? Bo mam zamiar kupić ale szukami informacji jaki był by całkiem spoko za fajną cenę
#169 OFFLINE
Napisano 07 wrzesień 2013 - 11:23
kilka nowych kolorkow : pstrazek ( Dawid to z twojej fotki:-) , ) militarne klenioweczki , okonek w wersji 4cm do tej pory tylkomaluszki mialy takie ubranko :-) pozdro dla zagladajacych
Załączone pliki
- *Hektor* i RUDI75 lubią to
#170 OFFLINE
Napisano 07 wrzesień 2013 - 11:38
Kamil fajne rarytaski
A jak tam postępy nad troszke wiekszymi modelami na jesiennego grubszego zwierza(szczupaczka) ???
#171 OFFLINE
Napisano 07 wrzesień 2013 - 20:56
Hmm szczerze mowiac temat odstawie raczej na zime :-) ale bede informowal oczywiscie i jak tylko cos sie ruszy fotki powstawiam dzis na wiselce meldowaly sie kleniki i jaziki no i szczupaczki w wersjach akwariowych okonia dzis brak :-( wszystko walilo w tonace kilerki :-)
#172 OFFLINE
Napisano 17 wrzesień 2013 - 18:31
Dziś dotarły do mnie wobki Kamila i jak zwykle, duża dokładność i realizm kalek, wykonanie na najwyższym poziomie. Wobki łowią super (mam już dość pokaźną zbieraninę wobków Kamila), tiniaki i garbuski rewelacja. No i co dla mnie jest bardzo ważne, od momentu złożenia zamówienia czeka się na wobki tylko około tygodnia.
Polecam wszystkim, naprawdę warto.
- koziol13 lubi to
#173 OFFLINE
Napisano 17 wrzesień 2013 - 19:53
Super Marcinie ze wszystko gra jak zawsze bedziemy dzialac heheh ze swojej strony moge zaprosic wszystkich chetnych do skladania zamowionek na privki zawsze cos sie ogarnie oczywiscie pozdrawiam
#174 OFFLINE
Napisano 17 wrzesień 2013 - 22:22
Miałem się odezwać jak dotrą ale nie mam w zwyczaju chwalić dnia przed zachodem ., więc odzywam się dopiero teraz bo przetestowałem i jestem w szoku.. Kamilu, Kamilu, Kamilu. Napiszę tyle: 9 okoni w 15 minut. . W ogóle 18 okoni na zawodach i nie powiem by Tiniaczki nie zagrały tu pierwszych skrzypiec . W końcu mam kontakt z Jaziem i kleniem a ty lejesz Stary na me serce miód i oby Ci formy na długo starczyły bo jak się w końcu ludzie kapną co to za wobki to się chłopie nie obrobisz i ludzi zatrudnisz do pomocy . Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję i proszę o więcej. Może tym razem tych tonących?
Pozdrawiam
Marcin
- koziol13 lubi to
#175 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2013 - 12:23
Ciesze sie bardzo ze wobki sie sprawdzily :-) Marcinie jak dasz haslo ze robimy tonace to robimy hheh zawsze sie cos ogarnie z tym nie ma problemu
niebawem pokaze kilka fotek
#176 OFFLINE
Napisano 19 wrzesień 2013 - 17:44
Kamilu w niedzielę na "Szczupaku" łowisz? Jest szansa, że się pojawię z Jackiem
#177 OFFLINE
Napisano 19 wrzesień 2013 - 19:41
Powiem szczerze ze zawody i cale pzw olewam najdelikatniej mowiac choc zapewne mialbym tam niezla reklame , chociaz nie ukrywam ze fajnie byloby sie poznac z takim fachowcem jak ty..... a gdzie te igrzyska sie odbeda i w jakich godz?
#178 OFFLINE
Napisano 19 wrzesień 2013 - 19:54
O ile wiem, Jacek był na zawodach dwa razy. Pierwszy i ostatni. Daaawno temu
Robert też już "od lat" jest wyleczony ze startowania. Więc chyba nie o "igrzyskach" była mowa
Sorry za OT.
#179 OFFLINE
Napisano 19 wrzesień 2013 - 20:07
Ja przeciez nie mowie ze Robert i Jacek jada na igrzyska hheeh poprostu zapytalem gdzie beda ...... :-) bo podjechalbym na pogaWedke :-) ja domyslam sie ze chlopaki tez maja podobny stosunek do zawodow i calej tej organizacji jaki mam ja .... ja nic nie mam do ludzi ktorzy biora w tym udzial zeby nikt nie poczul sie urazony :-) Januszu do ciebie tym bardziej nie mam pretensji hehee Robert jak cos pisz kiedy i gdzie to bedzie to jak cos postaram sie podjechac bym zobaczyl twoje konstrukcje na zywo :-) pozdrowionka
#180 OFFLINE
Napisano 20 wrzesień 2013 - 22:10
dawno mnie tu nie było widzę że Nasze wzory ładnie dają rade. Właśnie skończyłem kolejną porcję . Myślę już nad następnymi wzorami Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych