tak dla ciekawości wszystkich marudzących że hand made jest drogie.
Bo mity są najtrwalsze, a rzeczywistość jest nieciekawa, więc lepiej tworzyć mity.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 10 marzec 2020 - 13:16
tak dla ciekawości wszystkich marudzących że hand made jest drogie.
Bo mity są najtrwalsze, a rzeczywistość jest nieciekawa, więc lepiej tworzyć mity.
Napisano 10 marzec 2020 - 19:17
Napisano 10 marzec 2020 - 20:58
Napisano 10 marzec 2020 - 21:11
Napisano 10 marzec 2020 - 21:13
<...>
Ja to pytanie traktują poważnie. I oczekuje od organizatorów jakiś działań mających na celu zapewnienie bezpieczeństwa uczestnikiem.
Albo inaczej dziś w korpo dostałem maila że szkoła podstawowa (warszawska) wypowiada umowę na najem hali na gre w siatkę ciekawe czy organizatorzy tez coś takiego dostaną
Użytkownik Jano edytował ten post 11 marzec 2020 - 13:21
Napisano 10 marzec 2020 - 21:29
Napisano 10 marzec 2020 - 21:35
Napisano 10 marzec 2020 - 21:41
Ja to pytanie traktują poważnie. I oczekuje od organizatorów jakiś działań mających na celu zapewnienie bezpieczeństwa uczestnikiem.
Napisano 10 marzec 2020 - 23:58
Napisano 11 marzec 2020 - 07:50
może ogłosi ktoś że maski przeciwpyłowee będzie sprzedawał to nie obgonimy się od chętnych
Użytkownik wedkarski365 edytował ten post 11 marzec 2020 - 07:50
Napisano 11 marzec 2020 - 10:00
Ej, czy my jesteśmy poważni, czy ludzie tu piszą, bo im się nudzi? Przecież nikt nikogo nie zmusza do przyjścia na to wydarzenie, zatem o co Wam ludzie chodzi? Co mają organizatorzy specjalnie dla Was zrobić? Odwołać? Bilety kupiliście i oczekujecie zwrotu pieniędzy?
W punkt. 100/100.
może ogłosi ktoś że maski przeciwpyłowee będzie sprzedawał to nie obgonimy się od chętnych
Dla baaardzo zapobiegliwych chętnych mogę kilka kupić i ze sobą wziąć,
ale tanio nie będzie bo doskonale wiecie ile teraz kosztują, dlatego bez rezerwacji i deklaracje w wątku
Napisano 11 marzec 2020 - 11:07
Parę takich dla desperatów się znajdzie
Można licytować
Opis szczegółowy:
- być może pomoże
- być może nie zaszkodzi
Napisano 11 marzec 2020 - 11:17
Od jutra zamykają obiekty kultury, kina, muzea i teatry. Na razie na 2 tygodnie. Odnośnie imprez takich jak nasz garaż decyzję będą podejmować wojewodowie. Tak przynajmniej właśnie mówią na konferencji prasowej.
Napisano 11 marzec 2020 - 13:19
Wyczyściłem off topic dotyczący wulgaryzmów na forum...
Fakt, że określonego sposobu mówienia niektórzy używają na co dzień nie oznacza, że mamy się wszyscy do tego dostosowywać.
Dbajmy nie tylko o poziom merytoryczny forum, ale także o kulturę wypowiedzi.
"1. Chcemy aby jerkbait.pl był miejscem kulturalnej wymiany poglądów – szanuj swoich rozmówców i traktuj ich tak, jakbyś chciał żeby Ciebie traktowano."
Napisano 11 marzec 2020 - 23:16
Pany smutna wiadomość aczkolwiek w świetle zwłaszcza dzisiejszych wydarzeń była do przewidzenia.
Otóż oficjalnie informuję, iż ośrodek, od którego mieliśmy mieć wynajętą salę wstrzymał wynajem sal do odwołania. Uprzedzając pytania żadnych konkretnych dat nie podano, dlatego sądzę, że najrozsądniej będzie poczekać na ich decyzję i teoretycznie planować termin zastępczy co też czynię.
Napisano 11 marzec 2020 - 23:40
… jeśli pogoda dopisze, to jakieś spotkanie nad Królową, po za zasięgem miejsc publicznych...
Napisano 11 marzec 2020 - 23:47
… jeśli pogoda dopisze, to jakieś spotkanie nad Królową, po za zasięgem miejsc publicznych...
Robert. Biorąc pod uwagę zaistniałą sytuację i zalecenia oraz polecenia rządu na razie nic nie planujemy bo pojęcia nie mam jak ktokolwiek zareaguje na większą ilość osób w jednym miejscu. I na tym stwierdzeniu poprzestańmy do odwołania czyli przez najbliższe dni, a może nawet 2 tygodnie.
Użytkownik Sławek Nikt edytował ten post 11 marzec 2020 - 23:48
Napisano 12 marzec 2020 - 10:01
Szanowni państwo.
Biorąc pod uwagę bezpieczeństwo Was wszystkich i Waszych bliskich w dość szeroko rozumianym znaczeniu tego słowa postanowiliśmy o zmianie terminu GARAGE SALE 2020 i przesunięciu go w czasie.
Oficjalnie zatem informuję, że termin tegorocznego spotkania uległ zmianie i spotykamy się 25 kwietnia 2020 roku o ile do tego czasu problem zostanie opanowany na tyle, że będziemy mogli się w tym terminie spotkać.
Napisano 12 marzec 2020 - 10:16
Bardzo mądra decyzja...Pochwalam...
Napisano 22 marzec 2020 - 19:45
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych