Dokladnie ten sam sedzia ktory tydzien temu zalatwil Seville w Barcelonie hehehe
Jakos wtedy barcelonisci nie plakali, a teraz placz i zgrzytanie zebow, szkoda tylko ze nie w swoim watku
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 26 wrzesień 2013 - 13:14
Dokladnie ten sam sedzia ktory tydzien temu zalatwil Seville w Barcelonie hehehe
Jakos wtedy barcelonisci nie plakali, a teraz placz i zgrzytanie zebow, szkoda tylko ze nie w swoim watku
Napisano 26 wrzesień 2013 - 14:31
Piękne zwycięstwo "wyrwane" w końcówce
Trza poświętować.........browce na wieczór zakupić....
o proszę nie wiedziałem ze z Ciebie jest kibic piłkarski.. mecz tez oglądałem.. Lubie oglądać Królewskich.. ale co sędzia odwalił, i dlatego powinno być jak w hokeju, sprawdzić na "zapisie" i skończyć z krzywdzeniem drużyn.
Napisano 26 wrzesień 2013 - 15:37
Użytkownik Guzu edytował ten post 26 wrzesień 2013 - 16:12
Napisano 26 wrzesień 2013 - 16:43
o proszę nie wiedziałem ze z Ciebie jest kibic piłkarski.. mecz tez oglądałem.. Lubie oglądać Królewskich.. ale co sędzia odwalił, i dlatego powinno być jak w hokeju, sprawdzić na "zapisie" i skończyć z krzywdzeniem drużyn.
Mariusz sędziowie zawsze,ale to zawsze pomagają dla Barcy i dla tego kurdupla co czasem lubi se "strzelić z rączki"
Więc tym razem trochęRealowi pomogli ale to wyjątek
A tak nawiasem---obrona w tym Elche ostra...........takiego chłopa Pepe powalili
Napisano 03 październik 2013 - 17:00
Pepe Kozaczył i zarobił w łuk z Kopenhagą Należało sie za teatrzyk w polu karnym
Napisano 08 grudzień 2013 - 12:47
Wczoraj Castilia tylko zremisowala w pucharze króla .
Napisano 09 grudzień 2013 - 12:31
spokojnie jest jeszcze rewanż.. przejdą dalej.. u buka obstawili remis
Napisano 11 grudzień 2013 - 08:35
Wczora Krystyna zmarnowal karnego , powiem ze nie pamietam takiej sytuacji , no i poszedl do niego tak nonszalancko ...
Pierwsze miejsce w grupie jest teraz czas na drabinke ,
Napisano 13 styczeń 2014 - 20:03
Nie chce edytowac bo to zasługuje na osobny post
C.Ronaldo ze zlota pilka nie kryje wzruszenia.
Brawo Krystyna >D
Napisano 13 styczeń 2014 - 22:22
tez się cieszę
zasłużył na to wyróżnienie .. mogą go ludzie nie lubić nie szanować .. ale to gdzie jest teraz i to co osiągnął ..zrobił swoją tytaniczna wręcz pracą nad swoimi umiejętnościami ...
oczywiście każdy z tej trójki mógł wygrać..bo to wspaniali piłkarze .. ale cieszę się że to jednak CRIS brawo CR 7
Napisano 19 styczeń 2014 - 10:35
5-0...
Napisano 19 styczeń 2014 - 11:10
Szkoda Betisu , ta ostatnia bramka Moraty to jak na treningu .
Napisano 29 styczeń 2014 - 11:40
Napisano 05 luty 2014 - 21:52
Dobry wynik z Atletico
Napisano 05 luty 2014 - 21:55
Napisano 19 luty 2014 - 22:09
No to RM zrobil niezly biznes pozbywajac sie Ozila, chlopak niezle zaczal w tej lidze angielskiej, ale juz od dwoch miesiecy wlasciwie nic nie gra i pada po 60 minutach meczu
Ale kto go wyznaczyl na strzelacego karne??? Nastepna wtopa Wengera...
Użytkownik DelTor0 edytował ten post 20 luty 2014 - 10:16
Napisano 21 luty 2014 - 20:21
Ozil to kawał piłkarza..oczywiście ma teraz słabszy okres.. ale jeszcze pokaże na co go stać.. tak mi się wydaje...
Chociaż nie ukrywam że wolę Isco na pozycji podwieszonego pod napastnikiem..
Napisano 23 luty 2014 - 09:31
Brawo REAL...oczywiście duże brawa i słowa uznania za wczorajszy występ Barcelony oby utrzymali formę z wczorajszego spotkania do końca sezonu
jeszcze dziś wtopa Atletico i odskakujemy z punkcikami
NARESZCZIE LIDER BO BIAŁEJ SRTONIE MADRYTU
Halla Madrid
Napisano 23 luty 2014 - 13:36
Ozil to kawał piłkarza..oczywiście ma teraz słabszy okres.. ale jeszcze pokaże na co go stać.. tak mi się wydaje...
Chociaż nie ukrywam że wolę Isco na pozycji podwieszonego pod napastnikiem..
Pewnie ze kawal pilkarza, technicznie jest rewelacyjny, tylko charakteru i osobowosci brak...
Angole sie juz zbijaja ze to taki 'Berbatow w pomocy' hehehe No coz, jak wiadomo Angole wola walczakow a nie kubek kisielu.
Napisano 23 luty 2014 - 14:34
Brawo REAL...oczywiście duże brawa i słowa uznania za wczorajszy występ Barcelony oby utrzymali formę z wczorajszego spotkania do końca sezonu
jeszcze dziś wtopa Atletico i odskakujemy z punkcikami
NARESZCZIE LIDER BO BIAŁEJ SRTONIE MADRYTU
Halla Madrid
No barca troche mnie wczoraj hmm... jak to ujac, zaskoczyla
Ale nie ma czego swietowac, liga dluga i wszystko jeszcze moze sie zdarzyc.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych