Sedzia podrukował kiedy trza i chłopaki z katalionii wracają do gry Bywa...gramy dalej.
REAL MADRYT:):)
#321 OFFLINE
Napisano 24 marzec 2014 - 08:31
- Guzu i Del Toro lubią to
#322 OFFLINE
Napisano 24 marzec 2014 - 09:13
Sedzia podrukował kiedy trza i chłopaki z katalionii wracają do gry Bywa...gramy dalej.
Za to nie produkował, kiedy nie gwizdnął karnego dla Barcy w I połowie, za to podyktował "wapno" dla Madrytu po rzekomym faulu na Cristino. Ani tam faulu nie było, ani tym bardziej w polu karnym... Błędy sędziów były i będą- wczoraj miały miejsce dla jednej i drugiej strony. Można by wyliczać.
A wczoraj wygrali po prostu lepsi.
#323 OFFLINE
Napisano 24 marzec 2014 - 10:12
Grunt ze nie wtopa jak w Arsenalu hehehe 6-3 z MC, 5-1 z LFC i ostatnie 6-0 z Chelsky
#324 OFFLINE
Napisano 24 marzec 2014 - 11:56
No rzeczywiście sędzia pomógł Barcelonie, jak zwykle... :]
Trzeba być mocno zaślepionym, jeśli nie ślepym, żeby doszukiwać się w tym meczu skrzywdzenia realu.
Przypominam jeszcze o niepodyktowanym karnym na Neymarze w pierwszej połowie.
#325 OFFLINE
Napisano 24 marzec 2014 - 12:43
To pokaz gdzie Ramos skosil geymara w drugiej polowie? Czekamy
A jesli bawimy sie zdjeciami to moze takie:
Użytkownik DelTor0 edytował ten post 24 marzec 2014 - 12:49
#326 OFFLINE
Napisano 24 marzec 2014 - 13:13
A czemu nie odnosisz się do 'karnego' na ronaldo?
Pepe wielce pokrzywdzony zwykle to on deptał ludzi. Ciężko powiedzieć, czy Sergio celowo go nadepnął, tam było spore zamieszanie. Nie widać żeby celował na niego stąpając, ale jeśli tak to oczywiście zachowanie naganne. No ale Portugalczyka mi nie żal tak czy inaczej.
A faul Ramosa był, choćbyś nie wiem jak zaklinał rzeczywistość. Położył w głupi sposób łapę na plecach Neymara, dodatkowo był tam kontakt stopami, co widać na powtórkach tv. Brazylijczyk to wykorzystał i efektownie upadł.
http://fangol.pl/vie...kasowal-neymara
7:45s
Użytkownik thug edytował ten post 24 marzec 2014 - 13:16
#327 OFFLINE
Napisano 24 marzec 2014 - 13:30
hahaha busguets i nie celowo, ciekawe ciekawe. Dobrze ze jeszcze przez palce nie patrzyl
No trzeba przyznac ze wystarczy ze mucha kolo neymara przeleci i chlopak pada na murawe jak by go snajper sciagnal
#328 OFFLINE
Napisano 24 marzec 2014 - 13:31
To jak to jest jak Pepe depcze to żle i celowo a jak ktoś z innego klubu to "niecelowo"???Wiem że Pepe nie aniołek,ale tu chodzi tylko o ten mecz i tą "akcje"
Ramos też pewnie "niecelowo" pchnął Neymara.
Co do foty jaką dałeś z karnym na Ronaldo-to Alves zdaje sie stał na lini pola a linia to pole karne.
Co do faulu na Neymarze---fakt był,ale czerwona kartka już nie koniecznie być powinna-pewnie niejeden inny sędzia by dał żółtą.
Drugi karny też wedlug mnie naciągany,ale masz racje zaślepiony jestem
Ale mniejsza z tym-czekamy na nastepne mecze.
Użytkownik martek edytował ten post 24 marzec 2014 - 14:48
#329 OFFLINE
Napisano 26 marzec 2014 - 23:54
I liga w plecy...
#330 OFFLINE
Napisano 27 marzec 2014 - 08:47
Zostało 8 czy 9 kolejek ,więc jeszcze wszytsko może sie zdarzyć.
Szkoda porażki z wczoraj,samego meczu nie oglądałem ale po statystykach widać że przewaga była,zabrakło skuteczności.
PS:widać że i z Królewskim można wygrać i to bez pomocy sedziów
#331 OFFLINE
Napisano 27 marzec 2014 - 14:26
Mnie ciagle defensywnie nie przekonuja. Szczegolnie boczni obroncy, a i przydalby sie defensywny pomocnik od czasnej roboty, taki typ pitbulla A bez mocnej defensywy ciezko wygrac jakies trofeum.
Pewnie dlatego LM wygra ktos z dwojki Bayern/Chelsky
#332 OFFLINE
Napisano 27 marzec 2014 - 17:36
PS:widać że i z Królewskim można wygrać i to bez pomocy sedziów
Widac ze krolewskim bez sprezentowanego karnego ciezko wygrac...
Dawno nie bylo tak ciekawej sytuacji w la liga, jeszcze wszystko moze sie wydarzyc. A w ostatniej kolejce Barcelona vs. Atletico
#333 OFFLINE
Napisano 27 marzec 2014 - 19:12
I widac ze barcelonisci zawsze sie pchaja z butami gdzie ich nie trzeba Pewnie ich watek to dla nich za malo, trzeba sie wyplakac gdzie indziej
Trzeba bedzie zraszacze wlaczyc
- Panek i martek lubią to
#334 OFFLINE
Napisano 27 marzec 2014 - 19:51
I widac ze barcelonisci zawsze sie pchaja z butami gdzie ich nie trzeba Pewnie ich watek to dla nich za malo, trzeba sie wyplakac gdzie indziej
Trzeba bedzie zraszacze wlaczyc
I tak powiem Ci że teraz jest spokój,bo jak wspomne jednego barceloniste tu z forum co na jerku bywał pare dobrych miechów temu,to i tak luz
A wracając do ligi,jeszcze nie wszystko stracone,cała trójka ma pare cieżkich wyjazdów "tico" do bilbao,valenci i na koniec katalonia
Messi i spólka z o.o. za pare dni derby,potem villareal
Real tez cieżki mecz w san sebastian
Tak więc wszytsko może sie może zdarzyć,gdy głowa pełna marzeń
- Del Toro lubi to
#335 OFFLINE
Napisano 27 marzec 2014 - 19:57
Dopuki pilka w grze
Carlo i tak dobra robote robi. Przydali by sie lepsi boczni obroncy jak juz wspominalem, ale tak szczerze to ciezko wytypowac kogos, zeby jakos szczegolnie wybijal sie na tych pozycjach i byl do kupienia. Benzema przynajmniej zaczal cos grac w tym sezonie. Jakis tam progres jest
#336 OFFLINE
#337 OFFLINE
Napisano 29 marzec 2014 - 18:46
Czytam na necie opis z derbów Barcelony i znów kontrowersyjny karny w meczu-wiadomo komu przyznany
ZAtem chyba "po ptakach" jeśli chodzi o mistrzostwo.
Z ciekawości zerknąłem na skrót z tego meczu-akcja "Maszcerano" z ręka(łokciem)jak lutuje przeciwnika wychodzącego na pozycje,potem symulka-nic nie było---przyznany karny-Neymar ręka nabija ręke u obrońcy-bez komentarza
Pewnie znów mało obiektywny jestem
Liga po ptakach na 100 %.
Zostaje liga mistrzów.
Użytkownik martek edytował ten post 29 marzec 2014 - 19:56
#338 OFFLINE
Napisano 29 marzec 2014 - 19:26
Na LM za slabi w obronie. Troja w srodku, Di Maria, Alonso i Modric, ofensywnie spoko, ale zeby pilke odebrac to niestety lipa. Zreszta ostatnio dwie bramki stracili jak Alonso pilke stracil.
#339 OFFLINE
Napisano 02 kwiecień 2014 - 13:29
Upsss...
http://sport.interia...row,nId,1402295
https://uk.eurosport...10757--sow.html
http://www.goal.com/...an?ICID=HP_HN_1
Pewnie poplacza i im odpuszcza...
Użytkownik DelTor0 edytował ten post 08 kwiecień 2014 - 17:28
#340 OFFLINE
Napisano 02 kwiecień 2014 - 21:39
Dobry wynik Ale czasmi przy ich zdolnosciach obronnych to mozna zawalu dostac
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0