Grunt ze czarna
A ze wzieli jakiegos japonca zeby zrobil projekt to nie ma co sie dziwic ze cos tam dorysowal
...z drugiej strony na jerku te koszulki moglyby pojsc jak woda, wiadomo, made in japan
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 26 sierpień 2014 - 16:17
Grunt ze czarna
A ze wzieli jakiegos japonca zeby zrobil projekt to nie ma co sie dziwic ze cos tam dorysowal
...z drugiej strony na jerku te koszulki moglyby pojsc jak woda, wiadomo, made in japan
Napisano 27 sierpień 2014 - 22:53
No jak Alonso mieliby sprzedac do Bayernu, zakladajac ze jeszcze Khedira moze odejsc i Di Maria juz poszedl, to sie tyle nawygrywamy ze nic...
Napisano 28 sierpień 2014 - 10:43
Sprzedaz di Mari do ManU i w zamian za niego kupno Rodrigueza to wg mnie oslabienie druzyny, teraz jeszcze Alonso. Kroos to byl dobry zakup, no ciekawe jak posklada druzyne w tym sezonie Ancelotti, nie wydaje mi sie zeby to byl taki Real jak z zeszlego sezonu (grajacy z kontry).
Chociaz ManU nikt nie pobije - ostatnia porazka z 3-ligowcem. Liga angielska niegdys najmocniejsza, teraz ledwo 3 miejsce w europie.
Napisano 28 sierpień 2014 - 12:35
Bayern potwierdzil ze juz prawie dogadany z Alonso.
Dziwne te ruchy transferowe Realu, bardzo dziwne...
Napisano 28 sierpień 2014 - 14:41
Jeżeli jeszcze w zastępstwie Generała przyjdzie ktoś pokroju Luisa Gustavo, to już w ogóle nie wiem o co chodzi ... zamiast pozbyć się Khediry, który pradwopodobnie za rok odejdzie za darmo ... ech. Po cichu liczę na to, że w królewskie szeregi wstąpi Falcao.
Napisano 28 sierpień 2014 - 14:48
Falcao ok, ale zawsze Krystyne mozna postawic w ataku.
Ale pozbyc sie trzonu pomocy to jednak glupie zagranie. Jeszcze Angela mozna przezyc, ale jak Kroos zlapie kontuzje to kto tam bedzie gral? Illara?
Napisano 28 sierpień 2014 - 16:07
Pewnie, że można ale kadra zespołu, który marzy o obronie ligi mistrzów z jednym nominalnym napastnikiem /flegmatykiem/ to chyba żart. W tym okienku póki co to Real bardziej się osłabia niż wzmacnia. Ławka rezerwowych nie wygląda zbyt imponująco ...
Napisano 28 sierpień 2014 - 16:16
hehehe tez mnie Benzema nie przekonuje
Zobaczymy czy jeszcze kogos dokupia w tym okienku, lub gorzej, kogo jeszcze sprzedadza...
Napisano 28 sierpień 2014 - 18:14
Losowanie bardzo OK
Napisano 28 sierpień 2014 - 18:18
Losowanie bardzo OK
Napisano 28 sierpień 2014 - 18:34
Szczegolnie dla UTD
Napisano 29 sierpień 2014 - 10:40
Alonso w Bayernie...
Tak logicznie myslac to dziwna ta polityka. Jeszcze zrozumiem Real ze pozbywa sie goscia dobijajacego do 33 lat i zarabiajacego 7mln euro za sezon.
Ale jak zrozumiec Bayern? Kroosowi nie chcial podniesc zarobkow do 5 czy tam 6mln, a teraz bedzie placil Alonso 10mln za sezon...
Napisano 29 sierpień 2014 - 22:50
Alonso w Bayernie...
A dużo nie brakło, żeby Cristiano w więzieniu...
Napisano 30 sierpień 2014 - 16:55
Pewnipomyliles z Messi i jego szwindlami podatkowymi
Napisano 31 sierpień 2014 - 18:45
Pewnipomyliles z Messi i jego szwindlami podatkowymi
A wcale, że nie
Na myśli miałem tego nażelowanego, "złotoustego" płaczka:
http://www.fcbarca.c...paign=hotTopics
P.S.
I pomijam już fakt, że też uważam, że nagroda najlepszego zawodnika Mundialu mogła przypaść komu innemu to.......
Napisano 01 wrzesień 2014 - 09:13
Kamil, zycia troche. Maradona tez powiedzial i to w calkiem ostrych slowach ze mu sie nie nalezala. Jakos mleka nad tym nie rozlewales.
A teraz nam tu placzesz
Napisano 01 wrzesień 2014 - 09:33
Napisałem już powyżej. Też uważam, że nagroda mogła trafić do kogoś innego i nie o to tylko chodzi. O ile dobrze pamiętem, to Cristino też szału na Mundialu nie zagrał, a Portugalia turnieju nie zawojowała.
Może po prostu drażnią mnie "skromne" wypowiedzi w stylu: Ja jestem najlepszy, wszyscy inni się mylą, bo to ja jestem najlepszy, patrzcie na statystyki, to ja jestem najlepszy. Zaznaczałem już, że to ja jestem najlepszy?
Napisano 01 wrzesień 2014 - 11:38
A tak na dluzsza mete, to niech sobie tam mowi co tam sobie mowi, na twoje czy tam moje zycie to nie wplywa
Napisano 01 wrzesień 2014 - 11:55
Co do wczorajszego meczu to ten obrazek jak najbardziej na miejscu...
Napisano 01 wrzesień 2014 - 12:39
Niestety zmory przeszłości powróciły. Wydaje mi się, że biedny Carlo za dużo do powiedzenia nie ma. Mourinho był jaki był ale w kasze sobie nie dał dmuchać.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych