Na kogo by RM nie trafił będzie ciężko, cała czwórka gra świetnie. Lepiej tak nie pisz bo jak historia się powtórzy z '12 ...to nie wiem Chciałbym City w pół finale a finale to już nawet z Bayernem możemy graćTo z kim półfinał-obstawiam Bayern
REAL MADRYT:):)
#741 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2016 - 22:06
#742 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2016 - 22:13
Coś mi mówi że finałem będą derby Madrytu,choć nie ukrywam, że wolałbym Lewego widzieć na przeciwko CR7.
Użytkownik tofik edytował ten post 13 kwiecień 2016 - 22:14
#743 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2016 - 22:29
Coś mi mówi że finałem będą derby Madrytu,choć nie ukrywam, że wolałbym Lewego widzieć na przeciwko CR7.
Jak Pep zacznie swoje przemyslenia, to mozesz nie zobaczyc Lewego... Dzisiaj dopiero wszedl w 84 minucie
#744 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2016 - 22:35
Wypadek samochodowy podobno.
#745 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2016 - 22:36
He he,Pep robi wszystko żeby ukryć Lewego ,przed kartkami i przed "skautami"........ktoś musi zagrać w finale i kogoś musi ze sobą zabrać, jak już odejdzie
#746 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2016 - 22:40
Angole to czasami mnie potrafia rozbawic
Competition better without the cheating and hubris of Barcelona
https://uk.sports.ya...-204155011.html
- pawlica lubi to
#747 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2016 - 23:24
Nazywają rzeczy po imieniu i to lubie.Angole to czasami mnie potrafia rozbawic
Competition better without the cheating and hubris of Barcelona
https://uk.sports.ya...-204155011.html
#748 OFFLINE
Napisano 15 kwiecień 2016 - 10:48
Manchester City v Real Madrid
Atletico Madrid v Bayern Munich
Lepiej byc nie moglo
- Werem lubi to
#749 OFFLINE
Napisano 15 kwiecień 2016 - 13:20
Znowu teoretycznie najlatwiejszy rywal .
- martek lubi to
#750 OFFLINE
Napisano 15 kwiecień 2016 - 13:23
Znowu teoretycznie najlatwiejszy rywal .
Dokladnie Co nie znaczy ze go ogramy, ale przynajmniej jakas wieksza szansa jest.
- martek lubi to
#751 OFFLINE
Napisano 15 kwiecień 2016 - 21:56
A Bayern ma pod górkę
#752 OFFLINE
Napisano 15 kwiecień 2016 - 22:27
Co oznacza że chyba "wykrakałem" madrycki finał
#753 OFFLINE
Napisano 15 kwiecień 2016 - 23:20
Że niby derby? Ha! To by było nawet miłe ale mało prawdopodobne. Watpię by Bayern to przegrał, Pep na odejście zrobi wszystko by nie przegrać w półfinale po 2 nie uważam Atletico by mógło wejść do finału w takiej formie, wygrana nad barcą nie robi z nich mistrzów-nie ten czas jeszcze-choć musze przyznać ,że ich gra po odejsciu Costy nabrała pozytywnych wibracji ,które mimo że to "Atletico" miło się odbiera. Stawiam na Real - Bayern 2-1 .Co oznacza że chyba "wykrakałem" madrycki finał
#754 OFFLINE
Napisano 15 kwiecień 2016 - 23:22
Życzę szczęścia a na pewno będzie Realowi potrzebne City w tym sezonie nie radziło sobie dobrze ale w dwumeczu z PSG pokazało charakter, wrócił De Bruyne co od razu wpłynęło na poprawę gry całej drużyny ponadto po kontuzji wraca Yaya Toure, niestety na pewno nie zagra Sterling i opoka defensywy Kompany a bez niego widać jak obrona City kuleje. Na Real w środku obrony na pewno wyjdzie para Mangala-Otamendi, Mangala to nie ta sama jakość co na początku sezonu kiedy wymiatał niesamowicie a Otamendi jak na razie nie może odnaleźć się w Premier league. To jest właśnie dla RM największa szansa bo z pewnością najsłabszym ogniwem City jest obrona. Mam nadzieję, że City zagra dobry dwumecz w końcu finał LM byłby pięknym pożegnaniem dla Pellegriniego.
#755 OFFLINE
Napisano 15 kwiecień 2016 - 23:25
Gdyby PSG grało swoim pełnym składem to te całe coś, zwane City rozjechane by było w makŻyczę szczęścia a na pewno będzie Realowi potrzebne City w tym sezonie nie radziło sobie dobrze ale w dwumeczu z PSG pokazało charakter, wrócił De Bruyne co od razu wpłynęło na poprawę gry całej drużyny ponadto po kontuzji wraca Yaya Toure, niestety na pewno nie zagra Sterling i opoka defensywy Kompany a bez niego widać jak obrona City kuleje. Na Real w środku obrony na pewno wyjdzie para Mangala-Otamendi, Mangala to nie ta sama jakość co na początku sezonu kiedy wymiatał niesamowicie a Otamendi jak na razie nie może odnaleźć się w Premier league. To jest właśnie dla RM największa szansa bo z pewnością najsłabszym ogniwem City jest obrona. Mam nadzieję, że City zagra dobry dwumecz w końcu finał LM byłby pięknym pożegnaniem dla Pellegriniego.
Ps
Ale dziękuję. Przyda się
Użytkownik pawlica edytował ten post 15 kwiecień 2016 - 23:26
#756 OFFLINE
Napisano 15 kwiecień 2016 - 23:44
Gdyby PSG grało swoim pełnym składem to te całe coś, zwane City rozjechane by było w mak
Ps
Ale dziękuję. Przyda się
Gdyby w City grali Toure,Kompany i Sterling to PSG wyjechało by z Manchesteru z workiem bramek Gdybać to sobie możemy a i tak boisko wszystko zweryfikuje. Ja osobiście będę trzymał kciuka za City tylko dlatego, że jestem chory na nieuleczalną chorobę zwaną Premier League. A jeżeli chodzi o kibiców Realu to w wielu kwestiach się z Wami zgadzam np. w tej, że nienawidzę barcy.
Niech wygra lepszy! Pozdrawiam.
Użytkownik Tomek1988 edytował ten post 15 kwiecień 2016 - 23:44
#757 OFFLINE
Napisano 16 kwiecień 2016 - 00:00
Szanuję Twoje zdanie ale jak na mistrza angli to jakoś jednak tego nie widze, Toure i Kompany(kontuzje) to już nie ta jakość co powiedzmy 3-4 sezony temu. Po drugie premier league jak dla mnie jest ze znaczących się w europie potęg najmniej zdyscyplinowaną, dlatego Pep nic tam nie osiągnie ( wiadomo ile zarobi?) co przekłada się również na grę angielskich zespołów w CL. Gdybać zawsze można a nawet śmiem twierdzić ,że tylko to robimy bo chyba wróżkami nie jesteśmy - czy któryś z Was jest co??Gdyby w City grali Toure,Kompany i Sterling to PSG wyjechało by z Manchesteru z workiem bramekGdybać to sobie możemy a i tak boisko wszystko zweryfikuje. Ja osobiście będę trzymał kciuka za City tylko dlatego, że jestem chory na nieuleczalną chorobę zwaną Premier League. A jeżeli chodzi o kibiców Realu to w wielu kwestiach się z Wami zgadzam np. w tej, że nienawidzę barcy.
Dodam otwarcie ,że sympatyzuję z czerwona stroną Manchester'u dlatego stąd też moja krytyka w stronę niebieskich-jeżeli kogoś uraziłem to nie celowo.
#758 OFFLINE
Napisano 16 kwiecień 2016 - 00:23
Gdyby w City grali Toure,Kompany i Sterling to PSG wyjechało by z Manchesteru z workiem bramek Gdybać to sobie możemy a i tak boisko wszystko zweryfikuje. Ja osobiście będę trzymał kciuka za City tylko dlatego, że jestem chory na nieuleczalną chorobę zwaną Premier League. A jeżeli chodzi o kibiców Realu to w wielu kwestiach się z Wami zgadzam np. w tej, że nienawidzę barcy.
Oooo dziwne, bo kibice MC sa bardzo zadowoleni ze Toure nie gral, wlasciwie twierdza ze gdyby gral to pewnie dzisiaj by losowali PSG a nie MC
Kompany to juz inna bajka, za to Sterling bez formy... juz okreslany jako jeden z gorszych transferow zeszlego roku na wyspach.
#759 OFFLINE
Napisano 16 kwiecień 2016 - 07:09
Oooo dziwne, bo kibice MC sa bardzo zadowoleni ze Toure nie gral, wlasciwie twierdza ze gdyby gral to pewnie dzisiaj by losowali PSG a nie MC
Kompany to juz inna bajka, za to Sterling bez formy... juz okreslany jako jeden z gorszych transferow zeszlego roku na wyspach.
No ja kibicem City z pewnością nie jestem, w PL trzymam mocno kciuki za Lester. Jestem od lat kibicem Milanu i to na pewno się nie zmieni.
#760 OFFLINE
Napisano 17 kwiecień 2016 - 20:01
- Tomasz eS lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych