Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików

Zdjęcie

REAL MADRYT:):)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1900 odpowiedzi w tym temacie

#81 OFFLINE   Riqelme

Riqelme

Forumowicz

• Zbanowani
  • PipPip
  • 338 postów
  • LokalizacjaTarnobrzeg

Napisano 26 maj 2012 - 14:05

Jakbym miał prenumeratę to bym się nie pytał czy to prawda. Widocznie ty masz i wiesz lepiej :lol:

#82 OFFLINE   marcelinho2204

marcelinho2204

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 176 postów
  • LokalizacjaSkwierzyna
  • Imię:Marcin
  • Nazwisko:Żeno

Napisano 10 wrzesień 2012 - 11:14

oj panowie panowie nie było mnie ponad 4 miesiace(brak dostępu do internetu)a tu wątek prawie umarł:P
nikt nie napisze o zwyciestwie nad barcelona i zdobyciu superpucharu??liga..poczatek słaby..ale skonczy sie jak rok temu:):)mistrzostwem:):)nareszcie fajny transfer:)luka modric:)

#83 OFFLINE   martek

martek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 630 postów
  • LokalizacjaBialystok,TG WHITE UK
  • Nazwisko:K

Napisano 04 październik 2012 - 07:18

Cyba powoli wszytsko wraca do normy-Ajax zmieciony ;) ---oby skończyły sie nieporozumienia "w szatni",to nadal realne sa i mistrzostwo jak i zwyciestwo w champions ligue :)za pare dni wiele sie wyjasni :)

#84 OFFLINE   patronservice

patronservice

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 243 postów
  • LokalizacjaKielce

Napisano 04 październik 2012 - 12:10

myślę, że w tym sezonie to barca będzie górą :D , no ale zobaczymy.
Pozdrawiam

#85 OFFLINE   marcelinho2204

marcelinho2204

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 176 postów
  • LokalizacjaSkwierzyna

Napisano 05 październik 2012 - 16:20

spokojnie...8 pkt do odrobienie ważne żeby teraz wygrać Gran Derbi..już się szykuje:)

#86 OFFLINE   mefik

mefik

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 473 postów
  • LokalizacjaKalisz
  • Imię:Maciej
  • Nazwisko:Przybylski

Napisano 06 październik 2012 - 15:49

Przecież Atletico zgarnia w tym roku trofeum ;P

#87 OFFLINE   venom92

venom92

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 88 postów
  • LokalizacjaWrocław

Napisano 06 październik 2012 - 16:36

ciekawe czy wystawi Kake w GD ostatnio dobrze sobie radzi

#88 OFFLINE   marcelinho2204

marcelinho2204

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 176 postów
  • LokalizacjaSkwierzyna

Napisano 06 październik 2012 - 21:17

myśle że nie wyjdzie ani kaka ani ozilem...wyjdzie luka modric bo jest z tej trójki najlepszy w defensywie...dla mnie najlepszy środek to byłby alonso i modric na defensywnych i ozil lub kaka napodwieszonce...a znajać murinho...to wyjdzie tak jak nie lubie czyli 1-4-3-3 czyli casilas,pepe,ramos,marcelo,arbeloa,khedira,alonso,esien,CR,di maria,benzema!!a bardzo chciałbym żeby wyszedl 1-4-2-3-1...czyli casilas,pepe,ramos,marcelo,arbeloa,alonso,modric,kaka,CR,di maria,benzema ale na to murinho sie nie odwazy...!!no i najważniejsze moim skromnym zdaniem...ja wiem że to się łatwo pisze..i mówi..ale w ostatnich latach wszyscy przegrywali z Barcelona..bo sie cofali(Barcelona na nich to wymuszała)ale jak pokazały osttatnie mecze z Realem...jak im sie zabierze ich broń...czyli piłkę..i wykorzysta ich broń czyli wysoki zorganizowany presing przeciw nim to są duże szanse..zwłaszcza przy takich wariatach jak di maria i CR..trzymam kciuki...i oczywiście idę na ostrą wymiana zdań..jutro u mojego przyjaciela w barze Banderas;):P

#89 OFFLINE   marcelinho2204

marcelinho2204

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 176 postów
  • LokalizacjaSkwierzyna

Napisano 07 październik 2012 - 18:17

Halla Madrid:):)Tylko zwycięstwo...hej Madryt tylko zycięstwo:P:P

#90 OFFLINE   szpaczek23

szpaczek23

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 507 postów
  • LokalizacjaSztum
  • Imię:Arkadiusz

Napisano 07 październik 2012 - 18:47

A kto to jest CR?? :D w tym Realu to muszą same obszczymurki grać skoro wielcy kibice Realu, wymieniają ich nazwiska z małej litery :P Przypuszczam, że za dwie godzinki się okaże jak tam ceersiedem wraz ze speszialłan będą "smutni" :lol: Aczkolwiek futbol to futbol i wszystko się może zdarzyć......

#91 OFFLINE   marcelinho2204

marcelinho2204

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 176 postów
  • LokalizacjaSkwierzyna

Napisano 07 październik 2012 - 21:42

hahaha szczupaczek23 chyba CR Ci już odpowiedział swoją grą...:):)najłatwiej popisać przed komputerem..a chciałbym Cię zobaczyć..na zielonej trawie..w koreczkach a na przeciwko CR z piłką..troszkę kupka w majtach by była co:P:P??musieliby Cię porządnym kluczem z ziemi wykręcać:P:P
a jesli chodzi i Gran derbi..pierwsza polowa dla Realu(szkoda sytułacji Benzemy-za takie pieniądze to musi strzelić;)) a druga dla Farsy..remis sprawiedliwy choć...przy odrobinie szczęścia..ale nic...liga długa a Farsa w Grudniu zawsze traci punkty:):)taki prezencik na Gwiazdorka robią:P

#92 OFFLINE   szpaczek23

szpaczek23

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 507 postów
  • LokalizacjaSztum
  • Imię:Arkadiusz

Napisano 09 październik 2012 - 00:27

Oj kolega to chyba ma kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem? :D Czy ja pisałem, że jestem lepszy od ronaldo?(swoją drogą, ciekawe czym ciebie, musieliby wykręcać po minięciu przez Messiego-chyba platformą wiertniczą?? a zresztą, nieważne....to dzicinada). Pytałem kto to CR?co to za infantylne określenie?Znasz jakichś innych normalnych, znanych, bardzo dobrych piłkarzy, którzy w tak dziecinny, infantylny sposób się kreują, nazywają??co to oznacza?cipka ronaldo?ciota ronaldo?ch...jek ronaldo?cienias ronaldo?Jakbym był laikiem mógłbym sobie tak pomyśleć.....znasz inne określene?i z leksza się naśmiewałem z wielkich kibiców, za którego się pewnie uważasz, który pisze nazwiska(ja akurat celowo pisałem z małej co niektóre)swoich idoli. Pomijając skład zdania, interpunkcję.
Co do kupki w majtkach, hmmm myślę, że by się obyło. Jakby mnie minął to cóż, kosa od tyłu jak kepler lima ferreira-jeśli wiesz kto to jest? :P
Gdzie jest najlepszy sędzia na świecie wielki muł?Tym razem nie narzekał, bo mu sędzia dobrze sędziował?Nie podyktował karnego, żałował żółtych i w następstwie czerwonych kartek?więc jeśli Ty uważasz, że remis był sprawiedliwy to ja nie mam pytań....
Oczywiście nie można pominąć akcji Benzemy, Ramosa ale to by było na tyle, poza bramkami. Poza tym nic, powtórzę nic nie grali...jeśli twierdzisz inaczej...... Twoja sprawa.
Będziesz chyba musiał być naprawdę grzecznym chłopcem, żeby coś ci ten Gwiazdor na święta przyniósł coś dla realu, jak dobrze pójdzie trzecie miejsce :D

#93 OFFLINE   marcelinho2204

marcelinho2204

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 176 postów
  • LokalizacjaSkwierzyna

Napisano 10 październik 2012 - 18:57

hehe wszysy na świece wiedza co znaczy CR..:P tak samo jak pare lat temu wszyscy wiedzieli że R9-to Luiz Nazario de Lima Ronaldo...hehe piszesz tak:co to oznacza?cipka ronaldo?ciota ronaldo?ch...jek ronaldo?cienias ronaldo? i ja tak odebrałem Twój wcześniejszy post...poprostu łatwo jest przed kompem pisać o kimś takie rzeczy..ale nie będę z Toba wchodził w polemike na ten temat..każdy ma prawo do osądu..kulturalnego..lub nie..
nie wiem czy widziałeś statystyki meczu..Barcelona oddała połowe mniej szczałow na bramke..co z tego że klępia piłkę przz 30 min na 40metrze???jak z tego nie ma bramek czy strzałów...przypomne Ci ż Barcelona nie strzeliła bramki po ładnej akcji.. tylko pierwsza bramka bląd pepego(tak jak ocenili komentatorzy canal plus-bramka z dupy..czyli z niczego)a druga stały fragment perfekcyjnie wykonany przez Messiego...każdy ma swoj zdanie...ja mam inne..wiadomo e każdy bedzie bronił swojej drużyny..a jeśli chodzi o karnego..50/50 jakbym takie cos było dla Realu pewnie tez widziałbym karnego..a Ty symulke...
a Gwiador...hehe na bank przyniesie 9pkt Realowi..i Mistrz zostanie w Stolicy:)
halla Madrid:):)

#94 OFFLINE   Kamil Z.

Kamil Z.

Ekspert

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPipPip
  • 5317 postów
  • LokalizacjaWałbrzych/Wrocław
  • Imię:Kamil

Napisano 10 październik 2012 - 21:37

Barcelona oddała połowe mniej szczałow na bramke..

SZCZAŁY to nie statystyka ;)

#95 OFFLINE   marcelinho2204

marcelinho2204

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 176 postów
  • LokalizacjaSkwierzyna

Napisano 11 październik 2012 - 07:58

hhe sory kamil:P:P
faktycznie mój błąd:P
Strzały na bramke;):P:P

#96 ONLINE   hasior

hasior

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3563 postów
  • Lokalizacjatam gdzie ryby

Napisano 11 październik 2012 - 08:33

W dobrych meczach się CR7 wreszcie ogarnął,widać polubił uciszać tłum . kiedyś jakiś był zestresowany jak presja parła,teraz dużo lepiej

#97 OFFLINE   martek

martek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 630 postów

Napisano 12 październik 2012 - 11:36

Oprócz super kibiców tu na forum :)klub któremu kibicujemy ma tez fajne kibicki ;)

http://babol.pl/kat,...ml?ticaid=6f54c

Wszystko...........królewskie i duuuuuuuże........... :D

Użytkownik martek edytował ten post 12 październik 2012 - 11:36

#98 OFFLINE   Kamil Z.

Kamil Z.

Ekspert

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPipPip
  • 5317 postów

Napisano 12 październik 2012 - 13:12

Oprócz super kibiców tu na forum :)klub któremu kibicujemy ma tez fajne kibicki ;)

http://babol.pl/kat,...ml?ticaid=6f54c

Wszystko...........królewskie i duuuuuuuże........... :D

Hm..Twarz bez szału, ale to kwestia gustu..

Mam tylko jedno "ale"....

Meksykańska fanka słynie z gorących sesji, które urządza po spektakularnych wygranych Realu nad Barceloną.

Czyli jeszcze nigdy się nie rozebrała?? :D

Użytkownik Kamil Z. edytował ten post 12 październik 2012 - 13:13

#99 OFFLINE   martek

martek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 630 postów

Napisano 12 październik 2012 - 14:04

Mam tylko jedno "ale"....

Czyli jeszcze nigdy się nie rozebrała?? :D

Rozbierała sie rozbierała................fakt że moze nie za czesto ostatnio ;)

Użytkownik martek edytował ten post 12 październik 2012 - 14:05

#100 OFFLINE   Kamil Z.

Kamil Z.

Ekspert

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPipPip
  • 5317 postów

Napisano 12 październik 2012 - 14:26

Rozbierała sie rozbierała................

Nie zaglądając nikomu w PESEL to..chyba jej babcia ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych