Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików

Zdjęcie

REAL MADRYT:):)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1900 odpowiedzi w tym temacie

#1321 OFFLINE   Del Toro

Del Toro

Ekspert

• Moderatorzy
  • 8045 postów
  • LokalizacjaLondyn, UK

Napisano 13 grudzień 2021 - 11:07

Not bad ;) 

#1322 OFFLINE   Del Toro

Del Toro

Ekspert

• Moderatorzy
  • 8045 postów
  • LokalizacjaLondyn, UK

Napisano 16 grudzień 2021 - 12:25

• CLAUDIO i radek_u lubią to

#1323 OFFLINE   Del Toro

Del Toro

Ekspert

• Moderatorzy
  • 8045 postów
  • LokalizacjaLondyn, UK

Napisano 12 styczeń 2022 - 22:52

Pique juz placze na twiterku?  B)

#1324 OFFLINE   Maciej W.

Maciej W.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1075 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 13 styczeń 2022 - 00:01

Nie wiem, co tam wypisują w social mediach i nie za bardzo mnie kręci, by się dowiadywać. Wydaje mi się za to, że obie drużyny były dziś cieniem tych sprzed paru-parunastu lat. Dziś kibice Realu, zapewne zachwyceni wygraną i pozycją w LaLiga, mogą nie dostrzegać, że nie jest tak różowo, jakby się wydawało. W przypadku odwiecznego rywala kryzys jest widoczny gołym okiem i nie trzeba tęgiego eksperta, by nie wróżyć Barcelonie sukcesów. Z taką grą nie chce mi się wierzyć, żeby i jedni i drudzy przebrnęli dalej w pucharach. Dzisiejszego wieczora żal mi tylko Xaviego, bo chyba się porwał z motyką na słońce, albo dał się wpuścić Laporcie w kanał. W obu przypadkach chciałbym się mylić.

#1325 OFFLINE   HuchoTaimen

HuchoTaimen

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 64 postów

Napisano 13 styczeń 2022 - 07:59

Ja bym tak szybko nie ferował wyroków co do realu. Puchary zwykle wygrywają drużyny, które rundę po rundzie, zdobędą jedna bramkę więcej, a nie ci, którzy wygrywają po 5-0. Barcelona i tak zaprezentowała się nieźle, biorąc pod uwagę, że najwięcej zagrożenia pod bramką stwarzał taki nieskoordynowany wiatrak jak Dembele, do tego drugą połowę grali właściwie w 10, do czasu, aż w dogrywce wędkę dostal Ezzalzouli.

#1326 OFFLINE   Maciej W.

Maciej W.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1075 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 13 styczeń 2022 - 08:50

Zdaję sobie sprawę, że cel uświęca środki, a Ancelotti jest cwanym pragmatykiem. Zdaję sobie sprawę, że w Barcelonie, czy Madrycie ten mecz mógł wyglądać inaczej, bo Arabowie chętniej obejrzeliby wczoraj wyścigi wielblądów. Jednak przy niepoukładanej Barcelonie i wyniku 2:2 Real postawił autobus w polu karnym i wyczekiwał kontry. Poza przewracającym się do znudzenia Winicjuszem i kilkoma próbami Benzemy madrytczycy dostosowali się grą do poziomu przeciwnika. Z Gran Derbi została nazwa, bo przypominało to mecz włoskich, czy niemieckich średniaków. Cóż, jacy piłkarze, taki poziom.

#1327 OFFLINE   Del Toro

Del Toro

Ekspert

• Moderatorzy
  • 8045 postów
  • LokalizacjaLondyn, UK

Napisano 13 styczeń 2022 - 14:11

I wygrali 5 classico z rzedu. Nikt nie mowi ze Real gra teraz na poziomie Bayernu czy City, ale napewno duzo lepiej niz Barca. 

Zreszta jesli chodzi o Barce to nowy dyrektor sportowy robi naprawde dobra robote. Problematyczne jest napewno zadluzenie, katalonczycy  wlasnie dostali pozyczke 600mln od goldman sachs. A niby negocjuja nastepna na 1.5 miliarda. 

Z takim zadluzeniem jakby cos poszlo nie tak, to moze byc krucho... 

A utarcie nosa twiterowemu placzkowi zawsze cieszy  :D

Załączony plik  4048.jpg   51,57 KB   8 Ilość pobrań

• majunio lubi to

#1328 OFFLINE   Del Toro

Del Toro

Ekspert

• Moderatorzy
  • 8045 postów
  • LokalizacjaLondyn, UK

Napisano 09 marzec 2022 - 23:05

A co to sie narobilo?  B)  :D

#1329 OFFLINE   majunio

majunio

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 288 postów

Napisano 09 marzec 2022 - 23:06

Tyle było śmiechu po pierwszym meczu 🤪🤪🤪

#1330 OFFLINE   chlodnica

chlodnica

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 798 postów
  • LokalizacjaPL-Opole/CH-Davos
  • Imię:Darek

Napisano 09 marzec 2022 - 23:08

Brawo...

#1331 ONLINE   Sławek77

Sławek77

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1380 postów
  • LokalizacjaWielkopolska

Napisano 09 marzec 2022 - 23:11

Donnarumę teraz na dobre piwo muszą wziąść😂🙊
  • Jozi lubi to

#1332 OFFLINE   Jozi

Jozi

Ekspert

• +Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 9666 postów
  • LokalizacjaBieszczady
  • Imię:Józek

Napisano 10 marzec 2022 - 07:33

Donnarumę teraz na dobre piwo muszą wziąść

Bardziej na dobry koniak jak piwo :)  :)  :) .

#1333 OFFLINE   Matteoo

Matteoo

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 695 postów
  • LokalizacjaElbląg
  • Imię:Robert

Napisano 10 marzec 2022 - 08:03

Zawsze kibicowałem Barcy, jednak wczoraj byłem bardzo zadowolony z wygranej Realu. PSG za zachłanną politykę zakupową mam nadzieję, że nigdy nie zdobędzie ważnego trofeum. Jeszcze raz powtarzam, ważna jest drużyna a nie 11 boiskowych indywidualności zawsze z hasłem w głowie: ja, ja, tylko ja.

#1334 OFFLINE   HuchoTaimen

HuchoTaimen

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 64 postów

Napisano 10 marzec 2022 - 08:28

W psg brakuje 9 mendesow, do tego jednego, który gral i do mbape, takich, którym się chce. Messi neymar, dwie kotwice, po 2 dobre podania na cały mecz z Realem to o duzo za mało. No i pocetino dobry sabotaż z wystawieniem cygana w bramce, Navas wciąga go nosem...

#1335 OFFLINE   Maciej W.

Maciej W.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1075 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 10 marzec 2022 - 10:48

Zawsze kibicowałem Barcy, jednak wczoraj byłem bardzo zadowolony z wygranej Realu. PSG za zachłanną politykę zakupową mam nadzieję, że nigdy nie zdobędzie ważnego trofeum. Jeszcze raz powtarzam, ważna jest drużyna a nie 11 boiskowych indywidualności zawsze z hasłem w głowie: ja, ja, tylko ja.

Hm, zawsze kibicowałem Barcelonie i zgodzę się z Laportą. Przed wczorajszym meczem powiedział, że chce wygranej PSG, przy założeniu, że nie zdobędą potem LM. Połowiczna satysfakcja. Dla kibica Barcy, kibicowanie we wczorajszym meczu było wyborem między dżumą, a cholerą. Real będzie w następnym sezonie dużo mocniejszy, bo powstrzymanie Strusia Pędziwiatra graniczy z cudem. To, że przejdzie latem do Madrytu jest niemal pewne.

Użytkownik Maciej W. edytował ten post 10 marzec 2022 - 10:49

#1336 OFFLINE   Kamyk88

Kamyk88

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 50 postów
  • LokalizacjaKraków
  • Imię:Mateusz
  • Nazwisko:Kamiński

Napisano 20 marzec 2022 - 22:34

Carlo za wybraną taktykę i skład to powinien do Częstochowy na kolanach.
Xavi szacunek, nie boi się grać swojej piłki na wyjeździe, a ten kur... u siebie defensywa, oddanie pola, inicjatywy i liczenie na fartowną kontrę jakąś....
Szkoda gadać
Gratulację dla Barcelony

Użytkownik Kamyk88 edytował ten post 20 marzec 2022 - 22:35

• martek lubi to

#1337 OFFLINE   majunio

majunio

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 288 postów

Napisano 20 marzec 2022 - 23:55

Przykro się to oglądało. Wyglądało to tak jakby to Barcelona była na pierwszym miejscu w lidze i grała w Lidze Mistrzów. Byli o dwie klasy lepsi. Obrona dzisiaj to chyba w jednym meczu zrobiła sobie kompilację najgorszych zagrań z całego sezonu... Niech to będzie zimny prysznic do ogarnięcia się. Z drugiej strony ta liga jakby na to nie patrzeć potrzebuje i mocnego Realu i Barcelony.

#1338 OFFLINE   Del Toro

Del Toro

Ekspert

• Moderatorzy
  • 8045 postów
  • LokalizacjaLondyn, UK

Napisano 21 marzec 2022 - 11:20

Po 5 wygranych z rzedu, kiedys musiala nadejsc ta porazka. Szkoda ze w tak kiepskim stylu. 

#1339 OFFLINE   Kamyk88

Kamyk88

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 50 postów
  • LokalizacjaKraków
  • Imię:Mateusz
  • Nazwisko:Kamiński

Napisano 06 kwiecień 2022 - 21:56

Karim dziękujemy, że jesteś !!! Sezon życia niech trwa jeszcze ze dwa lata przynajmniej :D

Użytkownik Kamyk88 edytował ten post 06 kwiecień 2022 - 21:58

• Del Toro lubi to

#1340 OFFLINE   Del Toro

Del Toro

Ekspert

• Moderatorzy
  • 8045 postów
  • LokalizacjaLondyn, UK

Napisano 06 kwiecień 2022 - 22:02

nice :D 

• bartekmaj lubi to

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1