To były color fasy biała 807 i czerwona 325,idealne pod flagę PL, Robert z BRC mi je dobrał.
Kolega który to zamówił będzie pewnie uczył pokory karpie na obczyźnie
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 15 luty 2013 - 19:34
To były color fasy biała 807 i czerwona 325,idealne pod flagę PL, Robert z BRC mi je dobrał.
Napisano 15 luty 2013 - 20:03
Kozacko to wygląda graty.
Napisano 15 luty 2013 - 21:59
Moja młodsza siostra też lubi ukarać karpia ale tylko w polskich jeziorach
Napisano 16 luty 2013 - 10:08
Dzięki ale te flagi to wymyślił właściciel karpiówek.
Wigilijny rozmiar tylko pewnie do wanny by się nie zmieścił...
PS.Kuba teraz zajmuję się wyłącznie twoim projektem
one już czekają...
żule.jpg 113,85 KB 209 Ilość pobrań
Użytkownik WOBI edytował ten post 16 luty 2013 - 10:22
Napisano 16 luty 2013 - 11:49
Uuuu i to jest właśnie crème de la crème kleniowego menu, odkryte zupełnie przypadkiem ale od razu z furgotem. Mam nadzieję, że w tym sezonie będzie ciekawie bo popływamy na Belly co oznacza koniec barier związanych z niedostępnością rozległych, rzecznych rozlewisk...
No i doceniam, że uległeś w kwestii zanurzenia bo wiadomo, że idea żuka była nieco inna ...
Napisano 16 luty 2013 - 13:28
To chyba teraz ja jestem w kolejce
Napisano 16 luty 2013 - 18:35
Kuba najważniejsze że łowią ,Przemek już wystrugane.
Jeszcze z tydzień, półtora i będą u ciebie
Napisano 20 luty 2013 - 22:03
Dobra Wojciu, blank obrany z przelotek i oskrobany z lakieru. Zaoszczędziłem ci trochę czasu, a teraz czas na operację spin-match .
Napisano 20 luty 2013 - 22:37
@Parf ta operacja została uruchomiona już dość dawno temu ciekawe, który jesteś w kolejce? jak znam życie to Tomek też już wkręca w Wojtka śrubkę hehehehe a marzec tuż, tuż...
Napisano 21 luty 2013 - 09:29
Kuba przelotki szczytowe będę miał dziś lub jutro,jakoś nie mogłem się przybrać do robienia spacingu na zamienniku
Następnie lecą kijki Tomka i Pawła (z nimi nie ma problemu bo jak coś to pożyczę im swego Long Range Chub Spina13' )
Napisano 21 luty 2013 - 20:31
@Parf ta operacja została uruchomiona już dość dawno temu ciekawe, który jesteś w kolejce? jak znam życie to Tomek też już wkręca w Wojtka śrubkę hehehehe a marzec tuż, tuż...
Kuba,nie będę wkręcał śrubki w Wojtka i ostro popędzał choć zaraz marzec,kwiecień.... .Mam w tym nawet swój cel-jest w szafie kilka kijków około 3m i niektóre nie były nad wodą od 2lat.Jak się człowiek przyzwyczaił do długiego patyka to łowił nim na okrągło,zaniedbując inne.Zaczęły chodzić po głowie myśli o wyprzedaży zapasów ,więc może przyszedł czas aby rozpocząć sezon tylko z krótszym,3 metrowym kijem wracając po latach do korzeni?Bardziej przyłożyć się do miejscówek gdzie długi kij nie jest bezwzględnie potrzebny i może odkryć coś nowego,bo od połowy maja to już ciężko będzie mnie przekonać abym zabrał nad wodę coś krótszego niż 4m.
Pozdrawiam Tomi .
Napisano 22 luty 2013 - 15:20
No już się nie mogę doczekać kiedy patyki odbiorę, karpióweczki wyglądają przewspaniale
Napisano 04 marzec 2013 - 11:39
No już się nie mogę doczekać kiedy patyki odbiorę, karpióweczki wyglądają przewspaniale
Kamil mam nadzieję że realu też będzie super
Ja ostatnio zajmójęł się głównie adaptacją matchówek na spiningi do łowienia klenio/jazi na małe przynęty w mocno zarośniętych rzeczkach i na przelewach tych większych.Najfajniejszym wynalazkiem ostatnich lat do takich kijkow okazały się minimy PB....
dwie skończone i dwie jeszcze w budowie...
IMG_3460.jpg 49,05 KB 226 Ilość pobrań
IMG_3463.jpg 56,32 KB 301 Ilość pobrań
IMG_3469.jpg 112,41 KB 329 Ilość pobrań
IMG_3472.jpg 69,3 KB 290 Ilość pobrań
Napisano 04 marzec 2013 - 16:49
Chyba widzę tu swoją szpadę...
Napisano 04 marzec 2013 - 17:34
Dokładnie Paweł,ale to raczej kopia niż szpada...
Napisano 04 marzec 2013 - 20:15
Wobi super prace i ambitne projekty.Uzbroić blank dedykowany ,żaden problem ,ale tego typu przetsięwzięcia jak przeróbki i adaptacje dają mi osobiście wiele zadowolenia
Napisano 04 marzec 2013 - 23:53
Podczas pazernego rozszarpywania gilzy wywaliłem do kosza zawiniątko z żukami na szczęście telefon uratował robale od kontenera uffff mało brakowało bo pływają jak zawsze najlepiej jak tylko mogą pływać woblery.
Dzięki Wojtek i mam nadzieję niedługo będzie gięcie lancy
Napisano 05 marzec 2013 - 11:03
Dzięki Rafał,ale prawda jest taka że blanki niektórych matchówek pasują sto razy lepiej na kleniowo/jaziowy UL niż długie SSy.
Kuba fajnie że się znalazły,już myślałem że jakiś nadgorliwy listonosz nas ograbił...
między matchówkami zaplątał się jeden normalny MLXF talona
IMG_3440.jpg 57,51 KB 220 Ilość pobrań
jeszcze nie skończony,a pstrągi czekają...
Użytkownik WOBI edytował ten post 05 marzec 2013 - 11:05
Napisano 09 marzec 2013 - 09:05
Przy najbliższej okazji zrobię fotkę z ugięcia przezbrojonego matcha. Co do wykonania to nie ma do czego się przyczepić , bardzo staranne wykonanie omotek i w ogóle ok. Dzięki. Miałem jechać wczoraj ale mroźny wiatr ze wschodu... szkoda gadać.
Napisano 09 marzec 2013 - 10:34
Wobi jeszcze bardziej moim zdaniem pasują muchowe
AUTORSKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
WZ RodsNapisany przez Wojtek Zwolski , 13 gru 2022 |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →