To chyba jak trafisz. W zeszłym sezonie moja Bravo lekko nie miała - około 80 pompowań przeżyła. A to jej drugi sezon (poprzednik mi ją sprzedał w komplecie z pontonem)
Na razie działa i liczę, że nie zaniecha. Tym bardziej, że teraz to tylko od czasu do czasu ma służyć do dopompowania.
guzik prawda. pierwsza mi padla w 2 pompowania, druga po roku, trzecia po kilku pompowaniach. kumplowi w pl tez juz 1 padla. mz badziewie. Ps w zaleznosci od wiatru etc uzywam swojej pompki niemal co weekend caly rok a jak jest cieplo nawet 3-5 razy tygodniowo.
Cholera w kwietniu miałem kupować bravo, to co? Dalej mam dymać nogą ? :-/
Nigdy bym nie przypuszczał że można zrobić taką pompkę tak by nie było wieczna...
syf kila i mogila, ale jeszcze nei znaazlem nic innego.
Może dlatego moja zyje, że ja dmucham na otwartym zaworze? Idzie dużo szybciej. Pompuję wstępnie wszystkie komory i dopiero potem każdą dopompowuję juz na podane ciśnienie.
Wysłane z mojego GT-I9515
co ty wypisujesz? przeciez zawor w czasie jak adaptor jest wkrecony jest otworzony! Jak nie wierzysz to wkrec sobie samego weza w zawor jak balon juz nadmuchany. Pozatym moze do "zwyklego pontonu" to by mialo sens, ale w moim przypadku mam airmate i nie ma szansy na cos takiego..
Trzeba Sevylora spróbowac. Automat i trochę tańsza od Bravo. A Bravo psują się najprawdopodobniej przez złe końcówki. Końcówka nie otwiera zaworu. A Bravo niestety tego nie toleruje. Tylko czemu do cholery nie jest to wyraźnie napisane?
jakis link do sevylora?
Moje bravo mialy albo adnotacje w instrukcji albo na naklejce (nie pamietam nie chce mi sie isc do garazu po pompke).
Ps myslalem tez kupic pompke reczna do deski SOT bo ponoc straszliwe cisnienia tam sa (to do airmaty mojej) i jakaz zwykla o duzej wydajnosci do komor juz mam powoili dosyc elektrykow...
Użytkownik gooral edytował ten post 05 kwiecień 2015 - 19:55