jak ktoś jest mniej-więcej rozgarnięty to przecież na pewno nie wziął całkiem poważnie tamtego posta, a wręcz uśmiechnął się pod wąsem pełen uciechy, że ktoś ewiedentnie ma specyficzne poczucie humoru. Pragę zwrócić uwagę, iz główny zainteresowany tzn. szanowny waszmość Kielo nie żywi do mojej osoby urazy więc uważam, że bezpodstawne są żale co poniektórych użytowników w stosunu do mojej skromnej osoby.
Woblery T.Świderski
#381 OFFLINE
Napisano 01 październik 2013 - 01:01
#382 OFFLINE
Napisano 01 październik 2013 - 05:26
Może jestem mniej lub więcej rozgarnięty ale nie wziąłem wpisu osoby z dorobkiem 3 postów jako żart tylko jako prowokację.jak ktoś jest mniej-więcej rozgarnięty to przecież na pewno nie wziął całkiem poważnie tamtego posta, a wręcz uśmiechnął się pod wąsem pełen uciechy, że ktoś ewiedentnie ma specyficzne poczucie humoru. Pragę zwrócić uwagę, iz główny zainteresowany tzn. szanowny waszmość Kielo nie żywi do mojej osoby urazy więc uważam, że bezpodstawne są żale co poniektórych użytowników w stosunu do mojej skromnej osoby.
Gdybyś z całym szacunkiem dał się poznać wcześniej to może byś był inaczej potraktowany, a tak sorki za określenie potraktowano twój wpis jako tzw.post z d..y.
Zapraszam do czynnego, merytorycznego udziału w życiu forum.
Koniec offtopu nie zaśmiecajmy cudzego wątku.
#383 OFFLINE
Napisano 01 październik 2013 - 08:50
Nie wiem o co Panowie się tam sprzeczają parę postów wyżej...bo się nie do końca wczytywałem, coś tam mi mignęło na temat za jasnych kropek na kiełbikach...nie wiem dokładnie co autor miał na myśli, wiem za to jedno: taki nawet niewielki akcent daje czasem mega efekt. Wystarczy przytoczyć prosty przykład: często się zdarza że np mamy dwa identyczne paprochy przykładowo motor - oil i jeden jest z niebieskim, a drugi ze złotym brokiem. U mnie złote brokaty okonie omijają, a w niebieski walą jak oszalałe...A wracając do tematu kiełbików to tak jak już pisałem na innym forum SYSTEM R*******Y! I mózg do góry nogami
#384 OFFLINE
Napisano 03 październik 2013 - 10:13
W Sobotę testy kiełbi na rybach :-) będę robił zdjęcia wszystkiego co złowią :-)
- joker i lajcik lubią to
#385 OFFLINE
Napisano 03 październik 2013 - 17:36
kiełbiki fajne. sam bym na takie połowił. Może od przyszłego roku sam jakieś wobki spróbuję wykonać, ale do tych kiełbi będzie na 100% daleko
Jeszcze raz szacun.
#386 OFFLINE
Napisano 06 październik 2013 - 15:10
Testy na rybie psu w d....:-(
Poleciałem nad Bzurę do Sochaczewa ,woda brudna ,płyną trawy i patyki ale to jeszcze nic bo do tego liście i to nie tylko na powierzchni ale i 1,5m pod wodą prawie nie dało się łowić.
Jeden szczupaczek z przelewu heheh się uwiesił i na koniec coś przy prowadzeniu po łuku na środku rzeki wzięło ,coś dużego nie mogłem od dna oderwać ale po minucie wobek wystrzelił z wody ,może brzana ,a może coś za plecki zaczepiłem :-) nie wiem.
Wobki spisują się znakomicie ,niebawem filmik z pracą i zdjątka z wklejonymi sterami :-).
#387 OFFLINE
Napisano 06 październik 2013 - 17:40
Z Siedlec nad Bzurę do Sochaczewa na testy wobków
#388 OFFLINE
Napisano 06 październik 2013 - 18:46
No :-)
#389 OFFLINE
Napisano 06 październik 2013 - 19:23
Kielo widzę, że Ty taki sam wariat jak ja, na testy 119 km w jedną stronę jadę czasem
#390 OFFLINE
Napisano 06 październik 2013 - 19:39
Bo to miały być na rybie a tam hoho ribów a robów a u mnie to mogły by być testy na okoniach i szczupakach :-(
#391 OFFLINE
Napisano 07 październik 2013 - 21:05
Łowiłeś już wcześniej na Bzurze?
#392 OFFLINE
Napisano 08 październik 2013 - 06:49
Tak ,przeprowadzałem tam testy moich strzebelek 4cm na ribie :-)
#393 OFFLINE
Napisano 10 październik 2013 - 12:20
Dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem kiełbasy od Kiela. Śląska się chowa, ba! krakowska się chowa! Zaprawdę powiadam Wam- cudeńko, napatrzyć się nie mogę.
#394 OFFLINE
Napisano 10 październik 2013 - 18:08
Dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem kiełbasy od Kiela. Śląska się chowa, ba! krakowska się chowa! Zaprawdę powiadam Wam- cudeńko, napatrzyć się nie mogę.
No ma tak samo, aż dostałem wytrzeszczu oczu od wpatrywania się w oryginał
#395 OFFLINE
Napisano 20 październik 2013 - 14:10
Pierwsze podejście do strzeblasa :-)
Strzeblasy grube:
Strzeblasy chude:
- Artech lubi to
#396 OFFLINE
Napisano 20 październik 2013 - 14:34
#397 OFFLINE
Napisano 20 październik 2013 - 14:48
Mi się nie podoba.
Dobra nim cukier poleci to zawsze chciałeś krytykę to coś dam (hehe)
Grube jak baryły sumowe,cieżko to widzę na ciurku z pstrągami..(
Grzbiet pobazgrany za bardzo,brzydko to wygląda ,za dużo nałożone(moim zdaniem)-nie wyszło
Pasy boczne raczej kiepsko wycieniowane ,wręcz wcale...
Płetwy - bez komentarza (trenuj na zniszczonych korpusach,ja się tak uczę )...
Dupe mają grubą jak "BIIJONSE"--po co tyle lakieru ładujesz akrylowego,modny efekt 3d a wobek wygląda jak granat a nie rybka?
Szczerzę to taki trochę okoń
Ogólnie reszta kwestia gustu dla mnie za kolorowe,za grube,mało naturalne,alle to juz każdy ma swój styl i o tym się nie dyskutuję)
Jednak te kiełbie ,strzeble w porównaniu z Twoim kiełżem to inna liga....RÓB KIEŁŻE!!!--> i jednego dla mnie hehe
#398 OFFLINE
Napisano 20 październik 2013 - 15:10
A MI ( mnie ) się podoba. Grube bo grube, fakt, ale na grubego kabana za to. Malowanie ok. Sam ostatnio coś próbuję rzeźbić i na razie moje wobki ABSOLUTNIE nie nadają się do pokazania. Sam nawet na nie patrzę z lekkim obrzydzeniem. Więc zdaję sobie sprawę jakiej takie malowanie wymaga wprawy.
Fajne strzeblasy - balasy.
#399 OFFLINE
Napisano 20 październik 2013 - 15:24
Grube bo grube, fakt, ale na grubego kabana za to.
Oczywiście, a chudy wobler to na chudą rybę)
Każdy wyraża swoje zdanie ,ja sam się uczę ale przerobiłem z akrylami setki godzin i dostrzeżesz to co ja widzę teraz jak też przerobisz tyle godzin.
Szanuję ,lubię Kielasa,ale nie będę mu wciskał sztucznej "piękości" skoro mi się to nie podoba Za to chciałbym umieć tak Kiełzyki robić jak on.
#400 OFFLINE
Napisano 20 październik 2013 - 16:43
Oczywiście, a chudy wobler to na chudą rybę )
No i mnie rozbawiłeś
- Eskulap lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych